Ясновидци (врачки) - трета тема

• 424 164
  • 727
  •   1
Отговори
# 585
Какво е положението с врачките във Варна и околията?

Малко по нагоре в постовете пише какво е  Simple Smile

Това е ......... нямам думи,  така да си играят с човешката мъка. Вярно е, че не е луд тоя който яде баницата, а този който я дава, но все пак как може толкова наглост.
Това че има такива дето ти познават и такива дето не - това на всички е ясно. Отиваш даваш си парите 10, 20,..  казва ти каквото вижда, излизаш и до там, но да те скубе за още това е  #2gunfire

Аз от време на време ходя при една жена, но започнаха едни проблеми отивам аз и  тя ми вика
магия нямаш, това е от завист всичко ще се нареди ще чакаш.  Ама кой да чака - намерих една от форума, която мн хвалеха, отидох и тя каза каквото каза - и накрая ми вика ако искаш да ти предотвратя трите неща ще ми дадеш 100 лв по принцип трябва да е 150лв. не се върнах повече там, но ( дано да не дърпам дявола за опашката)  всичко започна да се нарежда след година - година и половина чакане.

# 586
Явно всички ясновидци от екрана са мошеници. Преди няколко седмици посетих Гюкчен Чаушева за 10 мин. гледане ми взе 30лв. Абсолютно нищо не позна, но за сметка на това ме покани да отида пак, за да ми направи "енергийни настройки за успех", цената на тази услуга е 50лв.   Simple Smile
Вярвам, че има хора със свръхестествени способности, но те със сигурност не се саморекламират в медиите.

# 587
  • София-в сърцата на моите деца
И нямат ценоразпис със сигурност, защото им е дадено като дар Божи Peace

# 588
  • гр.Варна
За Марияна Николаева мога да кажа хубави неща-позитивна е,доста неща от миналото ми позна:)даде ми наставления,какво да направим,за да премахнем негативното влияние,което ни се е натрупало и не ни е искала пари...Не мога да кажа,че всичко позна на 100%,но около 70,мога!
Преди сме ходили при Слава,в кв.Левски.Много неща ми позна жената преди време.Мъжът ми обаче като отиде при нея,когато му беше доста зле вече,Слава му каза,че метастазите няма да имат развитие.Нищо не каза и за свекър ми.За жалост малко по-късно и двамата починаха.Не знам дали тя премълча истината,виждайки притесненият ми съпруг или не е познала,но аз лично съм я чувала да казва:как да кажа на човека преди вас,че го е обрал не друг,а собственият му син?Това ме навежда на мисълта,че спестява неща,които вижда.
Това е!Аз бях до тук!
Яд ме е на Христо,че възползва от момента,когато хората са уязвими и едва ли виждат у него спасение и решение на проблемите...... Rolling Eyes Rolling Eyes

ето и още малко инфо за "ЯСНОВИДЕЦА Христо Христов" от Варна:
http://forum.rozali.com/viewtopic.php?p=861673

Последна редакция: вт, 14 юни 2011, 16:53 от mama_na_kiki

# 589

Радвам се , че го има този форум и дано всички да са честни, за да може хората да знаят къде да не ходят и кои може да помогне поне малко. Нека да има по- малко опарени от тези които живеят на фона на чуждото нещастие. И тук приказката за тоз който яде баницата  и кой му е дава няма как да важи, защото повечето хора в нужда се чудят какво да направят а не да се разнообразяват. Нека всеки който се е опарил или е излъган от псевдо ясновидци , да ги опишат. а за хората от които са доволни сигурно броя е много малък, така че е по добре да знаем къде да не се ходи, и в този ред на мисли:
ХОРА не ходете при Весела Стоичкова- Пловдив
Малина- Пловдив- рекламира се в интернет
Жената от ТОПОЛОВО-АСЕНОВГРАДСКО, и тя се рекламира в интернет, в момента не се сещам за името й.
Гюкчен- тя гледа на хората от пиедестал, те за нея са пари и нищо повече
Дано да помагам в момента и някой да не се набутва финансово и емоционално поне при тях!
Ако науча за други ще ги опиша, за тези пиша от личен опит.
Имало е и други които не познават, но не са демонстрирали такова самочувствие на познаващи и лъжещи, че да им се обиди човек, защото ние по- своя воля отиваме при тях, и поне не са ме подвеждали за да ми объркат живота.

# 590
Споделям мнението ти за Гюкчен, не знам дали е липса на способности, или мошеничество, но единственото което я интересува е да си прибере таксите, а не дава нищо насреща.

# 591
А замисляли ли сте се защо медиите имат интерес да рекламират очевидни шарлатани?  Wink

# 592
А замисляли ли сте се защо медиите имат интерес да рекламират очевидни шарлатани?  Wink

Щото си плащат Peace

# 593
  • София

И аз се бях замислила над този въпрос, то не бяха едно и две предавания  Outta Joint

# 594
Веднъж докато прехвърлях каналите по Тв, попаднах на Канал 3 и някаква много антипатична жена, мисля Михела беше, с някаква бентка на лицето, толкова негативна енергия излъчваше, синът ми дори изпусна бутилката с вода, докато оставих на въпросният канал.........направо се чудих, тези които ги излъчват и дават достъп на такива хора в медиите подиграват ли ни се, тази жена беше ужасна, надменна, и според мен, нищо не познаваше, само се заяждаше с хората и злоупотребяваше с болката им. Явно е в някой екип на рекламиращи се ясновидци, не знам в кой...........но мисля, че е грешка да и се доверяват хората. Някаква жена я пита нещо и тя и отвърна, че имала право на 1 въпрос, а жената и задала 2.........

# 595
Момичета,докъде я докарахме.... Май в крайна сметка само мошеници навсякъде,изчела съм и трите теми,няма нито един(една),за когото да има положителен отзив от няколко от нас. И омагьосания кръг се затваря... Уж никой не прави магии,а те са факт,само че не можем да намерим човек,който наистина да може да ги разваля. Защо се получава така?

# 596
А замисляли ли сте се защо медиите имат интерес да рекламират очевидни шарлатани? Wink
Щото там парите текат като река, затова Wink

# 597
  • В сънния Люлин, прибулен...
От моите опити да навляза малко в една област, която много ме заинтригува - радиестезия, останах с усещането, че всички отговори са си в нас. Те и ясновидците това правят - установяват контакт с нашето подсъзнание... или с посредник, който им подава отговори.
Е, в случая, за който ви говоря, не е необходим друг посредник, освен махало.
Вземете вижте малко инфо, подхвърлям едно име - Людмила Григориевна Пучко... На руски я има напълно безплатно в нета, на български е преведена... Който има проблем, търси решението в себе си, който го търси в някой друг, отлага решението на проблема. Аз лично съм ходила при една ясновидка и един радиестезист, за което съм писала вече, наскоро стана дума за телефонния ми разговор с една "маг" и честно казано си мисля, че трябва да си на дъното с лопата и кирка в ръце, за да е оправдано да потърсиш такъв род помощ. Лично мнение. Колкото до медиите и ясновидците - много хора очакват неоправдано и от медиите, и от ясновидците, да научат истината. Или пък да им бъде спестена...

# 598
Да, и аз следя темата от началото и уви все още не мога да дам мнение.
Бях при една жена и ако в края на годината нещата са такива каквито ги каза, ще напиша за нея.

За Веселин Маринов и за Иван Тодоров - радиестезия мога само добри отзиви да дам.

# 599
Истината е в нашето Подсъзнание и там трябва да търсим ключето! Peace
Прочетете книгите "Подсъзнанието може всичко" и "Тайната"/ и темите в БГмама/ и ще разберете ,че ние можем сами да управляваме живота си! Hug

Общи условия

Активация на акаунт