Ясновидци (врачки) - трета тема

• 424 234
  • 727
  •   1
Отговори
# 570
....Юни ,юли нищо не те чака ,ще имаш предложение за август и септември.
И познайте????????????????????
Днес ми предложиха бизнес който започва в края на лятото Shocked
Просто  нямам думи.
Не че врачката не е познала Naughty
Предложението за бизнес е подранило Joy

# 571
http://www.facebook.com/video/video.php?v=159874290744393&oi … 4115&comments
Не искам да звучи като агресивна реклама, но който се интересува, може да чуе това интервю и да си състави първоначално мнение.

# 572
Desi_2 т.к. скоро си ходила при Цветанка Рангелова, би ли споделила по време на срещата ,може ли да питаш за други хора? Защото от мненията, които прочетох , а и самата тя казва е , че ''процедурата'' минава доста набързо. Просто да знам какво да очаквам, защото мисля да я посетя.
Разбира се , ако някой друг има впечтления по въпроса ми , моля, да се включи  Simple Smile

# 573
http://www.facebook.com/video/video.php?v=159874290744393&oi … 4115&comments
Не искам да звучи като агресивна реклама, но който се интересува, може да чуе това интервю и да си състави първоначално мнение.

И какво точно мнение да си съставим?!
Тази госпожа не каза нищо повече от едни добре заучени клишета... "Бъдете по-добри! Бъдете добри към себе си! Бог ни дава изпитания! Той знае кое е най-добро за нас!"
това напоследък съм го чувала и чела на милион места! непрекъснато някой отнякъде ни го повтаря!
Хората имат нужда от това,но дали са добри...дали обичат ближния...дали обичат себе си...Въпроси ,на които всеки може сам да отговори за себе си!
Според мен,това е поредната "врачка",която иска да спечели от проблемите на хората!

# 574
И аз си го помислих. Бях решила  да си замълча, но Сисссс и според мен е така. Peace

# 575
Здравей, четох за твоите впечатления и те моля да ми препоръчаш, тези при които си ходила и си доволна. Аз съм ходила в Пловдив при една Весела Стоичкова, тя пише нещо на лист, иска ти датата на раждане и после лъже както и падне, ходих също и при една Малина-гледа на карти, взех адреса й от интернет, сама се рекламираше- също нищо не познава. Третата при която съм ходила е една Рени, тя ти иска монета, държи е в ръката и ти казва някои неща, за миналото много познава,чак стресиращо, но за бъдещето, нищо не ми се случи от това което каза, а аз й повярвах много, защото позна миналото. Ами това са моите впечатления и срещи. Надявам се че ще ми помогнеш с опита си.

# 576
Здравейте на всички  Grinning Честита Нова година.
Чисто нов участник във форума съм,но отдавна го следя и съм изчела всички публикации.
Така сега относно хората от гр.Пловдив -  ходила съм на мнооого ясновидци /кои лъжат по-добре,кои по-малко/,от класацията тотално отпадат Ивелина и Мария Асенова,Джамиле от Изгрев ме налъга доста добре за направени магии,естествено ми поиска 130лева за развалянето им,само при Марин не съм ходила,има една гледачка Веси в Смирненски гледа на рожденни дати и на кафе - каза ми около пет неща три се сбъднаха,някак на последните две може би аз не съм склонна да повярвам ,но времето ще покаже,последно посетих Махмут - човека на 100% ми позна неща от миналото и настоящето за бъдещето към края на юли мога да кажа дали е познал /ако ходите говори мноооого развален български и гледа на кафе,заредете се с търпение и обезателно питайте ако нещо не разбирате от това което говори/.
Има една жена в града при която ходя от 10год. и никога не ме е излъгала,лошото при нея е че отговаря единствено на въпроси които ти зададеш,пише на един лист йероглифи и си ги чете след това - нея я препоръчвам със сигурност.
Всички за които говорих горе взимат колкото им оставиш.Телефони няма да публикувам,за да не ме нападнете че рекламирам.Ако някои реши пращам координати на лични.

Здравей, четох за твоите впечатления и те моля да ми препоръчаш, тези при които си ходила и си доволна. Аз съм ходила в Пловдив при една Весела Стоичкова, тя пише нещо на лист, иска ти датата на раждане и после лъже както и падне, ходих също и при една Малина-гледа на карти, взех адреса й от интернет, сама се рекламираше- също нищо не познава. Третата при която съм ходила е една Рени, тя ти иска монета, държи е в ръката и ти казва някои неща, за миналото много познава,чак стресиращо, но за бъдещето, нищо не ми се случи от това което каза, а аз й повярвах много, защото позна миналото. Ами това са моите впечатления и срещи. Надявам се че ще ми помогнеш с опита си.

# 577
zdravei, blagodarq ti. Za tazi reni- ami to se mina edna godina i ni6to ot tova koeto e kazala ne stana, ni6to, a sum hodila sigyrno pone 10 puti i vse e pitam a tq vse kazva6e 6te stane , 6te stane, qvno sum golqma glypa4ka, 6tom tolkova puti hodih, no tova 4e kaza vsi4ko za minaloto, me kara6e da i vqrvam.  No ina4e az sum ot pazardjik, i neznam dali e do 4etvurtuk pazara. gleda v edna shlypena ku6ta, ima edin 4ovek pri neq, toi i e muj, ne6to e bolen s kostite, ako tova moje da ti pomogne kato informaciq  za neq, ako e tq ili ne e tq pi6i mi da znam.
Po6tata ti e pulna.......nemoga da pratq li4ni suobshteniq

Здравейте на всички  Grinning Честита Нова година.
Чисто нов участник във форума съм,но отдавна го следя и съм изчела всички публикации.
Така сега относно хората от гр.Пловдив -  ходила съм на мнооого ясновидци /кои лъжат по-добре,кои по-малко/,от класацията тотално отпадат Ивелина и Мария Асенова,Джамиле от Изгрев ме налъга доста добре за направени магии,естествено ми поиска 130лева за развалянето им,само при Марин не съм ходила,има една гледачка Веси в Смирненски гледа на рожденни дати и на кафе - каза ми около пет неща три се сбъднаха,някак на последните две може би аз не съм склонна да повярвам ,но времето ще покаже,последно посетих Махмут - човека на 100% ми позна неща от миналото и настоящето за бъдещето към края на юли мога да кажа дали е познал /ако ходите говори мноооого развален български и гледа на кафе,заредете се с търпение и обезателно питайте ако нещо не разбирате от това което говори/.
Има една жена в града при която ходя от 10год. и никога не ме е излъгала,лошото при нея е че отговаря единствено на въпроси които ти зададеш,пише на един лист йероглифи и си ги чете след това - нея я препоръчвам със сигурност.
Всички за които говорих горе взимат колкото им оставиш.Телефони няма да публикувам,за да не ме нападнете че рекламирам.Ако някои реши пращам координати на лични.

# 578
  • Parsberg
Момичета ,някоя ходила ли е да и четат киприяновите молитви в църквата?мисля това да пробвам като последен шанс,защото то не бяха разваляне на магии,махане на отрицателна енергия и нищо,все в същата дупка се намирам и в нищо не ми върви.Захвана ли се с нещо не го завършвам защото се обърква,а в личният ми живот да не ви говоря ... Sick

# 579
На мен ми четоха приди около година заедно с водосвет и посли ходих 3 четвъртака поред и нещата трябваше да се променят до 40дни - но при мен не се получи. Сега година по късно мисля че има лека промяна но тя не стана веднага - отскоро е.  И не е кой знае какво просто ступка към подобряване.  аз ако се върна година назад пак бих отишла разговора със свещеника ми дойде добре.

# 580
Момичета ,някоя ходила ли е да и четат киприяновите молитви в църквата?мисля това да пробвам като последен шанс,защото то не бяха разваляне на магии,махане на отрицателна енергия и нищо,все в същата дупка се намирам и в нищо не ми върви.Захвана ли се с нещо не го завършвам защото се обърква,а в личният ми живот да не ви говоря ... Sick

Аз ходих преди време в Асеновград....молитвите бяха от 7 сутринта до към 12 на обяд...сега са по-кратки и се издържа по-лесно.Постиш 3 дни и си оставяш дреха под олтара, но зависи в коя църква ходиш де.Онази там пазеще мощите на Св. Киприан за това се оставяха дрехи.Не знам кой точно какво ти е казал аз носил хляб, олио постих, с цялото семейство се миросвахме и т.н. .....дълъг прцес е 3 седмици ходих всеки четвъртък.

# 581
  • гр.Варна
Христо от Ясновидци  е мошеник!
След като го посетих и ми каза,че имам магия и бла-бла,от нея съм пълнеела тем подобни ми поиска по 25лв на човек-за 5 души,уж да ни я развали(била върху всички ни).Всичките кофти неща тъкмо ни се бяха случили и аз без да се замислям много му дадах 125лв.
Каза,че ще ми се обади след 3-4 дни.Това беше в понеделник.В неделя ми се обади,че трябвало да взема и още някаква вода,която щяла да е само за 60лв за 5 човека-промо един вид. #2gunfire #Cussing out #Cussing outМного се ядосах и г #Cussing out питах,защо не ми е казал за това като бях при него....каза,че по-късно се разбрало.Казах му,че сме затруднени финансово,но той каза да потърся парите и до 10мин да му се обадя.Звъннах му да кажа,че няма как да ги намеря.Взе да ме умолява,да съм дадяла капаро 20-30лв,а остатъка като отида следващият път да ми гледа на кафе...отказах.Каза ми да се обадя след 2 часа да ми каже от къде да взема другата вода,че четял в някакъв параклис.Дрън-дрън.
След 2 часа каза,че още е в Параклиса и четял.Не бил готов.
Днес му се обадих пак.Каза,че е склиент и да се обадя след 2 часа.След като звъннах отново ми вдигна мъж,който ми каза,че ще му предаде да ми се обади по-късно.После пък беше заето.
Като се прибрах,накарах мъжа ми да му се обади.Оня взе да ги къдри едни.Пак бил в Параклис(мъжа ми каза,че някой до него се кискал) и не можел да ни види,но да сме отидели на автогарата.Някакъв друг мъж щял да ни даде водата,която толкова чакаме.Мъжът ми му каза,че иска от него да я получи.Оня каза,че ще ни звънне след малко и повече нищо....
Не искам сякаш дори и да бае на някаква си вода,да я вземам,че знам ли...може да си навредим повече.
Яд ме е,че на гърба на чуждото нрщастие и мъка,живеят такива като него.
Толкова ме е яд,че ми се ще да пиша до "Господари на ефира",защото този мошенник ще измами и още много други.Незнам какво да направя,за да няма много други измамени.
Давайте идеи...
п.с.не искам да се изявявам по медиите,да ми се вижда лицето....страх ме е от такива като него... Shocked Rolling Eyes

# 582
Мамо на Кики, и ти ли ги обикаляш всички врачки наред! ooooh!
Ай не се излагай,молим ти сА! Млада жена ,така да се излага!
Извини ме,че съм така остра,но и ти като Плачещата майка вече си обиколила сигурно всички знайни и незнайни герои...
А ако имаш проблеми с килограмите,аз мога да ти помогна-безплатно и сигурно,да влезеш в норма!Но за това на ЛС! Peace
Ей,хора,решението на проблемите не е при врачките!
Признавам си,че и аз съм търсила помощ от такива и съм ви разказвала ,но това е било в моменти на абсолютна безнадеждност,какъвто беше загубата на детето ми!
Търсете решенията и грешките в себе си,защото всичко волю или неволю е въпрос на личен избор! Не пълнете джобовете на разни шарлатани,които се вкопчват във вашата болка като пиявици и смучат ли смучат...парите ви!
125 лв за "разваляне на магия"! ooooh!
Не ви ли прави впечатление,че като идете при врачка,масово разтягат локуми за магии и винаги точно те или някой техен човек може да ви я развали...
ОПОМНЕТЕ СЕ!!!

# 583
Mamo na kiki,нали ти казах и тази Марияна е същата,само че не предполагах,че този циганин ще е толкова нагъл.Тези хора нямат страх от Бога,от нищо.Защо не си поискахте в този случай парите ами звъните толкова телефони за тази обикновена вода???То и за това някой се хилил сигурно до него,правят хората на глупаци.Направо си заслужава да го изпипосаш на господарите,важното е ,че той ще пострада,ти с нищо не си виновна,освен с наивността си.Поискай си парите.

# 584
Скъпи съфорумки, включвам се след известно отсъствие!
Какво е положението с врачките във Варна и околията?

Общи условия

Активация на акаунт