Този пък се включвам с въпрос. Дали някоя от Вас е чувала за Живка от Перник? Изчетох и двете предишни теми, но никъде не срещнах името й. Скоро ми я похвалиха много.
Ако някой има инфо, нека пише.
600 лв. И за член на семейството не помня какво беше, извинявам се. Отивам. Mercedes ML пред офиса... Добре... Влизам. Чакам. Секретарка. Излиза жена от... да го наречем просто ''стая''. Плати и започна да пише в една книжка. Влизам в стаята. Руса жена. Прическа. Силикон в циците. Колаген в устните. Ехаааа. Мацка! Диванче за мен, диванче за нея. Фонтанчета - водопадчета. Свещи. Кееееееф. ''Защо си тук?'' - Ами, не знам... Аз... - ''Аха, смс'' - Да. ... 3те ми имена, на родителите ми, на Него. ''Ами имаш магия'' - Моля??? - ''Твоя баба е правила магия майка ти и баща ти да се разделят. Ама не са се разделили и на теб ти се е отразило... 600 лева за разваляне на магията, отключване на късмета в бизнеса и в любовта и едни неща ще ти дам - 1800 лева, но хайде за теб 1200, за последното ще ти е от мен'' Тук думите бяха много бързи, като изстреляни
от АК'47. - Моля??? - ''(името на секретарката) не ти ли каза?'' - излъгах: Ами, не. - стана и отиде да я нахока, а жената, може би около 40-годишна, закръглена и с дразнещ (лично! за мен) глас, доста се притесни и се заоправдава. Питах разни неща - изпити, работа, семейството, Мъжа - '' Като дойдеш другия път ( разбирай с парите), ще оправим нещата..'' Натири ме да плащам и ме накара и аз да пиша в книгата преди да изляза ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!
Можеш и да пишеш и да се изразяваш добре 
Знам, че е в Люлин (ако не се лъжа 2ри микрорайон), блокът е до детска градина и от онези тип ''панел + тухла''. Преди малко установих, че съм и загубила номера, но ще потърся. Чичко Гугъл знае всичко
))