Ясновидци (врачки) - трета тема

• 425 860
  • 727
  •   1
Отговори
# 210

Моля те изчисти си кутията, за да ти пратя запитване за тази жена с йероглифите
или ти ми прати на лични координатите и

Благодаря ти Simple Smile

А, да попитам и друго...
Някой има ли някакви отзиви за Красимир Куртев (Пловдив)
http://pogled-v-neizvestnoto-kakvo-ni-ochakv.blogspot.com/2010/07/blog-post.html

Много реклама за него в нета, но лично мнение...само в един форум видях

Последна редакция: пт, 11 мар 2011, 11:12 от looloo

# 211
Аз съм звънял на Марчело, по телефона ми се стори доста убедителен. И не ми заговори директно за магии както правят други. Бях решил да ползвам услугите му но се случи нещо друго и отложих. Ако се свържеш с нещо сподели. На мен ми се стори сериозен до колкото е възможно

Благодаря Simple Smile А спомняш ли си какви бяха таксите му - приемливи или са от скъпите?

Не помня за консултация онлайн колко беше тарифата. А за да реши моя проблем ми поиска 280 като ми гарантираше на 70% успеваемост защото съм изчакал прекалено много време и не се знае със сигурност дали ще успее.

# 212
Здравейте, някой има ли телефона на Албена от Трилистник-Пловдивско, ако може да ЛС. Мерси предварително Simple Smile

# 213
Те са комбина с майка й. В едната къща Албена прави магии, в другата Гюла ги разваля  Grinning

Като изровя телефона ще го напиша.

# 214
Те са комбина с майка й. В едната къща Албена прави магии, в другата Гюла ги разваля  Grinning

Като изровя телефона ще го напиша.

Mersi

# 215
Здравейте, редовно чета всички публикации свързани с темата. Наскоро научих че за да ти развалят магия трябва да е християнин човека които ще го направи, всички хора които са от друг произход само усложняват положението ви не могат да ви помогнат. И аз като всички вас сам ходила къде ли не и съм се наслушала на много неща за жалост положението си е същото нищо не се променя. Чувствам се изморена да ходя по такива места. Но съм си направила изводи за доста от тях ако искате още едно мнение за въпросните хора при които сам била с удоволствие ще ви кажа. Била съм при; Адем, Мариана Николаева, Себахат, Анастасия, Марин, Андриана Маринова, Весела, Не си спомням името на човека от  Долни воден, Гюла и на още на които не се сещам имената. Но ако се сетя ще ви ги напиша. newsm78

Последна редакция: вт, 15 мар 2011, 23:22 от misi8008

# 216
На мен Гюкчен не поиска да ми гледа, дори не ме изслуша.... Някаква идея защо, ако на някой му се е случвало newsm78

# 217
Била съм при; Адем, Мариана Николаева, Себахат, Анастасия, Марин, Андриана Маринова, Весела, Не си спомням името на човека от  Долни воден, Гюла и на още на които не се сещам имената. Но ако се сетя ще ви ги напиша. newsm78

С какви впечатления си останала? Сподели опита си?

# 218
На мен Гюкчен не поиска да ми гледа, дори не ме изслуша.... Някаква идея защо, ако на някой му се е случвало newsm78

Как така, направо съм шашната  newsm78 Би ,ли споделила повече защо така„имаше ли записан час и тн.. какво ти каза?

# 219
Имам приятелка, която е близка с Гюкчен и много често се консултира с нея по телефона за нея лично или за някой друг около нея. Питала я е дали може да даде телефона й и аз да й се обадя лично. Тя е нямала нищо напротив. Обадих й се и след като й се представих тя ми каза, че не можела така и не можела да ми каже нищо. Аз дори не й бях казала какво ми е питането. Още след като ми чу името ми каза: "не мога да ви кажа нищо, довиждане...." А доколкото знам тя прави сайт за онлайн гледане и гледа от разстояние и това не е от в значение....  newsm78

# 220
  • Хасково
Къде приема Гюкчен?

# 221
В София. Телефонът й е даден по-назад в темата, ако решиш да й се обадиш.

# 222
Do misi8008 izpratih vi saobshtenie na lichni, moje li da mi otgovorite. Blagodaria.

# 223
Просто съм потресена статията e стара,но след прочитането и съм в шок и реших да я пусна и тук, за да може да се предпазим. Confused
http://www.blitz.bg/article/8495

* Това е копирано от коментарите към статията под № 31
31.galina
2009.11.02 13:53:55
Момичета, привет отново от мен. Аз проверих сигнала на Венера лично.Безкрайно благодарна съм ти за жокерите,които ми даде. Посетих ходжа Шекет и наистина постъпи по същия начин както с теб.Накара ме да се съблека гола,след което да клекна на пода пред него с гръб.Застана зад мен и сложи чаша вода на земята.Каза че няма да боли и ще свърши бързо.Даде ми броеница и ми каза да отмествам по едно топче, всеки път когато ми каже.Натопи си пръста в водата и проникна във влагалището ми изключително дълбоко, и така 7 пъти.След това каза че почти е приключил и направи същото и прониквайки в ануса ми.Отново 7 пъти. След това ме накара да се изправя и започна да опипва гърдите ми. Уж за бучки.Каза че е намерил бучка,която аз изобщо не можах да напипам.Взе един нож и започна да прави кръгове около гърдата ми.После започна да тегли зърното ми все едно че е прашка.Беше ужасно гадно, но за съжаление е истина и има такива хора.Съпричастна съм на теб Венера и те моля да разкажеш случая си. А теб Ина-съветвам те ако не си отишла вече-да не ходиш.Случая няма да остане забравен.Бъдете сигурни и търпеливи!

В коментара си Галя казва "Случая няма да остане забравен.Бъдете сигурни и търпеливи!" Е случаят е забравен защото след като се разрових намерих коментар  който е:

*Цитат
аз бях при ходжа шекет от маданско и съм много доволна след като ходих нещата ми се оправиха намерих си работа и мъжа ми също и в къщи се пооправиха нещата.сега чакаме бебе . беше ми казал че имам магия и трябва да я развали пари взима колкото му оставиш аз дадох 20лв. сеанса е странен ама казвам че имаше ефект....
« Последна редакция: Ср., 23 Юни 2010, 09:21 от Sega »
Моля,погледнете датата 2010г ,две години след нейното посещение.

Последна редакция: пт, 18 мар 2011, 22:48 от pepi1

# 224
Кой нормален човек ще се съблече и ще даде да му бъркат ей така по дупките?

Ходжата е за затвор, а пациентката за хоспитализиране в психиатрична клиника.

Общи условия

Активация на акаунт