Тема Незабравима (Unutulmaz) 144

• 25 583
  • 734
  •   1
Отговори
# 570

Добър вечер, Незабравими!
На тази снимка ми се струва, че Ямур в ръцете си държи куклата на Еда, за която Тюркян казваше, че ходела навсякъде с нея. Ако не греша, значи ледовете в отношенията между Еда и Ямур, започват по-малко да се топят.

# 571
ами ако мелда забременява в резултат на изнасилването-това ще е наистина ужасно за нея

може да не е успял да я изнасили, мелда е доста по-ячка от ниса и се бори снего.
дано да не е успял.не обичам мелда, но не искам това да й се случи.
филмът си е с елементи на психотрилър по линията бату, голяма гадост.

# 572

Пепел от рози, Розичке, това е за теб! Всяко гифче, което правиш е уникално!  bowuu

Момичета , най-после ви изчетох, видях и фрагмента и си мисля, че сценаристите не залужават чак толкова обвинения. Това, че Бату изнасилва аблата може би ще докаже, че тя никога не е била бременна или , че Бату се е изнасилвач, освен другите му пъклени дела.
На Еджето вече и посветих половин страница оня ден, тъй че няма да коментирам постъпките и. Нашите любимци са ми ясни - недоверия, ревност, кавги, сълзи, целувки , гоненици.....Тъй де , нали щели да ги дават още 1 год. - филм да става. В едно обаче  съм сигурна - накрая ще са заедно. Въпрос на време е само.
Ама друго ме човърка мен - нерде - нерде пак физиономията на Керем. И защо все по-тъпо изглежда, а пък ние трябва и да го гледаме  newsm78

Ох, докато си кажа рецитацията и нашите поетеси Боб и Дани написали прекрасни стихчета  bowuu

Тези букети са за вашата среднощна поезия.

# 573
  • Варна

Но ми направи впечатление играта на Хубавелко с Едже. Нямаше излъчване такова каквото има и е по-реално с Еда и Мелда дори. Имам чувството че с Едже не му се полуават ролите. Много изкуствено го играе там. Личи си все пак че не е само от добра игра работата му.
Нормално е да е така! Към Мелда, Харун имаше чувства- възхищение, симпатия, привличане- все пак й беше предложил брак, после угризения, вина...Еда е голямата му любов- жената на живота му...А Едже- какво е? Един заместител, пълнител, дори и не са чак такива приятели, не видях да разговарят особено много, просто му е трябвала в определен момент от живота му и това е- нормално е при срещите с нея да липсват емоции, досега аз видях да показва само любезност и нищо повече!

# 574

Но ми направи впечатление играта на Хубавелко с Едже. Нямаше излъчване такова каквото има и е по-реално с Еда и Мелда дори. Имам чувството че с Едже не му се полуават ролите. Много изкуствено го играе там. Личи си все пак че не е само от добра игра работата му.
Нормално е да е така! Към Мелда, Харун имаше чувства- възхищение, симпатия, привличане- все пак й беше предложил брак, после угризения, вина...Еда е голямата му любов- жената на живота му...А Едже- какво е? Един заместител, пълнител, дори и не са чак такива приятели, не видях да разговарят особено много, просто му е трябвала в определен момент от живота му и това е- нормално е при срещите с нея да липсват емоции, досега аз видях да показва само любезност и нищо повече!

е, чак пълнител с употреба 4 години. общо взето едже е като употребена и изхвърлена.
разбирам я колко е наранена.

# 575
  • Варна
ами ако мелда забременява в резултат на изнасилването-това ще е наистина ужасно за нея
може да не е успял да я изнасили, мелда е доста по-ячка от ниса и се бори снего.
дано да не е успял.не обичам мелда, но не искам това да й се случи.
филмът си е с елементи на психотрилър по линията бату, голяма гадост.
Искрено се надявам Мелда да е отблъснала Бату преди да успее да я насили! Вярно, че тя извърши много подли и грозни неща, но никоя жена не заслужава да преживее ужаса от такова вероломно посегателство- просто...отвратително! ooooh! Изумих се като видях тия кадри от фрагмана- наистина тоя път сценаристите надминаха себе си! smile3555

# 576
извинявайте за цинизма, но тоя психопат може ли да е нормален мъж изобщо ?
ниса е много чиста душа, как можа да се заблуди с него.
ама той едно дете не може да й направи. затова се съмнявам доколко този е мъж изобщо.

# 577
дано вече да го разкрият  този бату не искам да вреди на ниса-да го убият или вкарат в затвора.Дано не убият арас той не е толкова лош като бату и бурак а и с ниса ще се перфектна двойка

# 578
  • Варна

Добър вечер, Незабравими!
На тази снимка ми се струва, че Ямур в ръцете си държи куклата на Еда, за която Тюркян казваше, че ходела навсякъде с нея. Ако не греша, значи ледовете в отношенията между Еда и Ямур, започват по-малко да се топят.
И аз бих искала това да е така, но като видях в следващите кадри от фрагмана как детето се хвърли на врата на баща си, игнорирайки майка си, а после бай Джемил и Харун спорят, след това дадоха и Еда да гледа пак тъжна и разстроена към Харун- май в епизода тоя кадър ще е преди караницата Джемил- Харун- не виждам за какво друго биха могли да се карат Джемил и Харун, освен за това, че Ямур има лошо отношение към майка си заради лъжите и поведението на Харун?! Thinking Ще ни мъчат още няколко серии с плачещата страдаща Еда, разсроената сърдита Ямур и Харун, видял се в чудо коя по- напред да утешава и убеждава в искреността на любовта си! Crossing Arms

# 579
  • София
Е Дани ....пак чудесна телепатия.....една и съща снимка.....се е запечатала в сърцата ни.Поздравления newsm10 smile3525 smile3501

# 580
  • Варна
Е Дани ....пак чудесна телепатия.....една и съща снимка.....се е запечатала в сърцата ни.Поздравления newsm10 smile3525 smile3501
Kissing Heart Вълнуваме се- нормално е! newsm10 Поздравления за красивото стихче! newsm51

# 581
  • София
Хайде нашето момче newsm10 smile3521 .Стабиляга.Едже ..само в сънищата си е била с него. smile3521 smile3521 Чист е като сълза пред Газелка smile3508 smile3508

# 582
Мили дами един скромен подарьк от мен заповядайте Hug Hug Hug
Еда и Арас
 Еда:Какво искаш да кажеш?Какво направи на Харун?Каде е той?Каде го изпрати?
Ерас:Спокойно,нищо не съм направил на Харун,но трябва да ти кажа нещо.
Еда:немога да повярвам че дойде тук като отдалечи Харун.
Ерас:Еда има хеща,които трябва да ти кажа.
Еда:НЕ.Неможеш да влезиш навътре.Не искам Харун да научава това,че си бил тук.
Епас:Защо?Ще те напусне ли? Или ще ме убие?
Еда:Ерас отиваи си.Поставяш ме  в лошо положение.
Ерас:Нещата които трябва да ти кажа са много важни.
Ямур:тате
Еда:Веднага излез от тази къща.Не трябваше да идваш тук.Моля те,иди си,сега неискам да говоря с теб.Единственото което искам е да си отидеш преди да е излезнал скандал и преди някои да те види.
Епас:Слушай ме.Нещата които искам да ти кажа са свързани с Кенан.
Еда:С Кенан ли?
Ерас:Кенан е много близо до нас и всеки момент може да излезе,аз не искам да ти случи нещо зло.
Еда:Ти и Кенан,какви неща въртите?Ще потърся Харун.Каквото имаш да казваш на него го кажи.
Ерас:Даи.
Еда:Какво правиш?
Ерас:Успокой се Еда.Искам да слушаш само мен.Казвам ти,че е много важно.Защо не ме разбираш?
Еда:Като ще говориш нещо сварзано с Кенан,защо не отиде при Харун?Отговори ми на въпроса Ерас!Защо си тук?Защо не говориш с Харун?Какво въртите с Кенан ,кажи де.
Ерас: Не е както си мислиш.Нямам нищо общо с Кенан,просо успях да го намеря.
Еда:Не ти вярвам.Искаш да направиш нещо лошо на Харун.Искаш напълно да изчезне.
Ерас:Напротив,той иска да ми навреди.Докато е в живота ти и за тебе е опасно.Защо не искаш да ми повярваш?
Еда:Ерас,хаиде отиваи си вече.Дъщеря ми горе спи,не искам да те види и да чуе тези глупости.
Ерас:Аз искам да ви помогна.Защо не ми вярваш?
Еда:Ямур
Ямур:Каде е тати?Кой е този човек?
Еда:Един приятел на баща ти,той тъкмо си отиваше.

# 583
  • София
Боб, чудесно е това стихотворение, много е затрогващо, благодаря ти.  smile3525 smile3525 smile3525

Аз съм доста песимистично настроена от снощи и затова може би си мисля, че на Еда и в следващия епизод няма да й е лесно. Ямур на Харун ще прости, но не и на нея и което е по-лошо, няма да им каже, че Едже е причината.

Да  да ще има още много сълзи.Малката....и тя люта.Какъв поглед и хвърли само.....все едно примка и сложи.А бяха ни обещали ......че Еда няма толкова много да плаче newsm78 #Crazy newsm78

# 584
  • София
Здравейте драги съфорумци, благодаря на Рекси, Росисан, г-жа Броненосец - картинката се посглоби.
След цял ден тичане по задачки съм на линия, видях въпросите из темата и сега ще захвана да ги изяснявам едно по едно, че да можем да си посрещаме новата година без неразбрани моменти.
Снимки, гифчета, стихове, все страхотна мотивация за такива като мен пък да превеждат. Благодаря и поздравявам творците!

Общи условия

Активация на акаунт