Тема Незабравима (Unutulmaz) 144

• 25 532
  • 734
  •   1
Отговори
# 585
момичета извинявайте, че е написано Ерас но една моя пр. го преведе Hug Hug

# 586
МОМИЧЕТА ,ИСКАМ И АЗ ДА БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ЗА ВСЕОТДАЙНОСТТА -

ЗА ПРЕВОДИТЕ,  ГИФЧЕТАТА ,КЛИПОВЕТЕ,СНИМКИТЕ ,МНЕНИЯТА  И  СТИХОВЕТЕ !

ПРИЯТНА И СПОКОЙНА  НОЩ !

# 587

За мен разправията между Харун и Джамил е преди снимката с куклата. Колкото до това за какво Джамил ще се развика на Харун и ще изблъска Еда, той винаги ще си намери причина, защото за него Харун е виновен за нещастията в семейство Гюлер и няма изгледи изобщо да му прости. Джамил отблъсква Еда, предполагам защото е защитила Харун.
 Втората снимка, на която Еда е усмихната и щастлива, е при изписването на Ямур. Еда няма да е толкова спокойна и щастлива, ако Ямур се държи с нея както досега.

# 588
  • София
Хич не се извинявай а приеми благодарностите ни newsm10 smile3521 smile3501 smile3525 newsm51

# 589
  • Варна
Благодаря и на двете!   bouquet  bouquet

# 590
  • София

За мен разправията между Харун и Джамил е преди снимката с куклата. Колкото до това за какво Джамил ще се развика на Харун и ще изблъска Еда, той винаги ще си намери причина, защото за него Харун е виновен за нещастията в семейство Гюлер и няма изгледи изобщо да му прости. Джамил отблъсква Еда, предполагам защото е защитила Харун.
 Втората снимка, на която Еда е усмихната и щастлива, е при изписването на Ямур. Еда няма да е толкова спокойна и щастлива, ако Ямур се държи с нея както досега.

Този Джамил.....луд ще си остане....до края на филма smile3516 smile3506 smile3516

# 591
Тониткаааа, благодаря за превода! bowuu bowuu bowuu    bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet   bouquet

# 592
  • plovdiv
Тонита благодаря за превода- newsm51 newsm51 newsm51

# 593
  • София

Добър вечер, Незабравими!
На тази снимка ми се струва, че Ямур в ръцете си държи куклата на Еда, за която Тюркян казваше, че ходела навсякъде с нея. Ако не греша, значи ледовете в отношенията между Еда и Ямур, започват по-малко да се топят.

newsm10 newsm10 smile3525Ако това е куклата на мама....наистина радост Laughing Laughing Laughing

# 594
  • Стара Загора
Тоникааааааааааааа, БЛАГОДАРЯ и на теб и на  приятелката ти. Тъкмо щях да си лягам, защото снощи покрай  филма не можах да спя и сега след думите на Милена за преводи ..... как да спя, а?
За Дани и за Тони!  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Джамил сигурно е бесен на Харун, че е взел Мелда на работа при себе си и според него ще продължи да си играе и с двете му дъщери.

# 595
Тонита  newsm51  love001 newsm20

# 596
Дами благодаря ви за преводите. Много диалози има без които филма щеше да изглежда много странен.  Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

На творците се възхищавам много, въпреки е мен римата ме е напуснала май безвъзвратно. Hug Hug Hug

# 597
Роси благодаря за клипа.
Тази песен все едно бганио я е писал за оите на Еда. Много на място са я сложили

# 598
Още малко от мен Hug Hug
Харун и Еда в двора
Харун:Еда искаш да побеснея ли?Този човек идва в къщата ми,а ти ми затваряш телефона без да ми кажеш нищо,така ли?
Еда:Тихо,луд ли си.Ямур ще чуе.Ела тук.Ще се успокоиш ли малко,Харун?Аз не исках напразно да се ядосваш.
Харун:За това ли?Като знаеш какво се случи с този човек,как може да му позволиш да влезе навътре от тази врата?Как?
Еда:Харун,ще ме изслушаш ли?Настояваше да говори с мен.Неможах да го спра.Пробвах се
Харун: Но не успя.Не успялаш да откажеш на нищо което прави този човек.Да ти държи ръката..
Еда:Много ли исках да ми държи ръката си мислиш?Ако ще приказваш такива тъпотии,няма да те слушам,съжелявам.
Харун:Ще слушаш!Ще ми отговориш!
Еда:Първо ти отговори тогава!Какво мина между вас с Едже?
Харун:Неможа да мине.
Еда:Тази вечер дойде тук.Не искаш ли да чуеш какво ми каза?
Харун:Темата не е Едже.
Еда:Прав си.Темата са твоите лъжи.
Харун:Какви лъжи?Какво искаш да кажеш?
Еда:Изживя ли нещо с Едже?Отговори ми!Приказвай!Животно,мразя те.Мразя те!
Харун:Парво ще ме изслушаш!
 Еда:Не няма!
Харун:Ще ме изслушаш,не е както си мислиш!
Еда:Не искам да чувам.

# 599
Мили дами лека и спокойна нощ аз се пренасям в царството на

Общи условия

Активация на акаунт