Нови придобивки в гардероба - 44

• 191 093
  • 744
  •   1
Отговори
  • Belgium
Заповядайте в 44-тата тема за най-любимото на жената - придобивките в гардероба   Grinning

Тук споделяме красиви находки, обсъждаме интересни магазини, разпродажби и онлайн попадения
  Hug

старата тема

# 1
  • Бургас / София
Благодаря за новата тема, Лу  bouquet

alvelina страхотни са наистина. Аз имам само една цикламена блузка, но тази гривна би се съчетала и с бели дрехи, според мен. Иначе аз съм точно по синьо зеленият цвят, тази гривна не е създадена специално за мен, но любовта към нея и черните беше от пръв поглед, затова следващата ми ще е черна, определено. Аз съм малко класически стил (черното, предимно  Heart Eyes)

# 2
Благодаря за новата тема, Лу  bouquet

alvelina страхотни са наистина. Аз имам само една цикламена блузка, но тази гривна би се съчетала и с бели дрехи, според мен. Иначе аз съм точно по синьо зеленият цвят, тази гривна не е създадена специално за мен, но любовта към нея и черните беше от пръв поглед, затова следващата ми ще е черна, определено. Аз съм малко класически стил (черното, предимно  Heart Eyes)
И аз съм като теб  Peace

# 3
  • София
Лу, благодаря за новата тема!  bouquet

Много ги мисля напоследък очилата от първата снимка, само че чисто черни.  Simple Smile

От тези дни сандали Геокс.

# 4
Лу, благодаря за новата тема!  bouquet

От тези дни сандали Геокс.

Откъде са?

# 5
Благодаря за новата тема. bouquet
Последно си купих бижута Етро и

# 6
# 7
# 8
  • София
Честита нова темичка!  newsm51 Ще ви следя, много полезности си намирам тук  smile3521

# 9
Денси, страхотни! Simple Smile Откъде са?

# 10
  • Belgium
Лу, благодаря за новата тема!  bouquet

Много ги мисля напоследък очилата от първата снимка, само че чисто черни.  Simple Smile

Да и аз ги мислих, но са прекалено големи за моето лице. Иначе са чудни  Heart Eyes

Денси, честити обувки, токът изглежда удобен  Laughing

# 11
# 12
  • София
Musette и са страхотни! Дени, със здраве да си ги носиш!  Hug

# 13
  • Street of Dreams
Здравейте, вчера много исках да ви се похвала с нови слънчеви очила, но абсолютно не мога да се тела между четири варианта, ужас...
Мерси за темата  bouquet

# 14
Musette и са страхотни! Дени, със здраве да си ги носиш!  Hug
Да, благодаря ви! Hug bouquet

Общи условия

Активация на акаунт