SUPERNATURAL - Surviving Christmas and New Year's Eve

• 37 881
  • 746
  •   1
Отговори
# 495
Честита 2011 година!
Здраве, щастие, късмет Ви пожелавам през новата година!
Не съм посещавала темата от юли миналата година и е невъзможно да прочета всичко написано. Лошото е, че и занапред няма да смогвам да ви следя. Но тази вечер ми остана малко време и реших да се отчета с няколко снимчици, които сигурно сте виждали вече, сори за което Embarassed Simple Smile

Лека нощ

# 496
И аз много искам да имат и друг съвместен проект. Например кино филм. Не съм сигурна обаче, дали да искам филм 'Supernatural', защото нито един филм, свързан с излъчван преди това сериал, не ми е харесал досега (може би само 'X-files' е изключение). Но съм отворена да ме изненадат Laughing .

И аз така, само да кажа, че ми се иска в бъдещия им общ проект, ако може, пак да се набляга на приятелските им взаимоотношения - тези двамата правят много добра химия на екран като страхотно добри приятели. И аз съм скептична за качествата на филм по Супернейчъръл, макар че като Импала имам предвид изключението The X Files (но само първия филм), който беше хубав (или поне на нивото на сериала - продължението беше измъчено, а като се сетя като една истинска Дейна Скъли с какво нетърпение го чаках.... )

Лили, искам и аз на това кафе в Пловдив - Къде сервират такива неща? Simple Smile

Злате, снимката на брадатия Дженсън, с която примамваш Изи (къде ли се изгуби най-вярната ни Мараканка, вярно?  newsm78) ме тръшна в безсъзнание за около 5 минути. Само седя и съзерцавам и си викам "Възможно ли е да е толкова готин - лъчезарен, засмян, приветлив с феновете?" Забелязахте ли дечицата, че са облечени като Сам и Дийн (Дийнчото много правдоподобно изглежда, а Самчото по ризката го познах). Simple Smile Веднага слагам кадрото в Злат(И)ния архив - определено ми става една от топ 10 любими снимки. Simple Smile

DESTIEL,  Hug добре завърнала се! Надявам се дългото ти отсъствие да е било по хубави причини - а сега, Welcome обратно в клас!  Peace

Двойната снимка с коженото яке - ами какво да кажа, Импалка, не ще да е само от колата Joy Ти си си ти - единствена и неповторима, друго си е да подпре човек гръб (в случая нещо друго, де) на лъскавото ти здраво тяло, този чичо не знам на какво се е подпрял, но тук ми намирисва на Наказателен кодекс - дали току-що не открихме къде ли изчезна якето и кой е виновника за зачезването му?  newsm78 Mr. Green

# 497
  • # супернатурална #
Я, това за хлапетата не го бях забелязала, май само Дженсън съм гледала Laughing
Струва ли ми се или да, че следващата среща ще е в нашия регион, макар и на по кафе. А преди малко разбрах, че в Маккафетата могат да ви направят каквато шарка си поръчате.
DESTIEL ,  Hug защо се губиш така? Ако поразгледаш последните страници, ще видиш, че Миша много фигурира  Grinning И Пинокия нещо се загуби  newsm78

# 498
  • # супернатурална #
Добро утро!
Вчера сме пропуснали РД на Патронката. Да се почерпим за нейно здраве:

И да и пожелаем да е все такава голяма чаровница

и късметлийка  Laughing

# 499
Добрютрю  Hug  Като си рекла Галинче, да се почерпим за здравето на късметлийката. Ааайде щом прави Градинаря да се усмихва, от мен да мине  Mr. Green  Ти като толкова я харесваш, да те питам аз, имаш ли си любовно флуидни снимки на двамата на видно място и които си  гледаш, а?  Grinning

Днес ще намина да джумцна едно пентаграмско капучинце отново  Grinning  Сервират го в Галерия на етажа с къта за хранене, в кафето срещу самите храни  Grinning 

И да ви споделя, че съм впечатлена от алтернативната Злата с метлата и разказчето на Галя. Явно! Защото сънувах нещо и  чувах да произнасям в съня си на глас - "Бед Уитметъл"  Joy   

# 500
  • # супернатурална #
 Joy Joy Викаш, направо се постави на нейно място  Laughing
А за снимките на семейството, чак да ги имам на видно място-не, ама имам няколко скътани на компютъра и честно, много им се радвам, особено на сватбарските  Laughing

# 501
Честит да е рожденния ден на патронката на градинарките, нека да е жива и здрава и да обгрижва Градинаря с любов и внимание. На мен също много ми харесват като двойка двамата, тъй че да са ни живи и здрави. Сватбените им снимки са ми любими, много любов струи от всяка от тях. Wink

И понеже няма интересни новини около предстоящия епизод, вижте от БъдиТВ с какво са решили да ни занимават: "20-те най-големи сексохолици в тв-шоутата": http://www.buddytv.com/slideshows/supernatural/addicted-to-love- … holics-48299.aspx

Лбимият ни Тренер се е наредил едва на 20-то място, но пък той имаше и други важни неща на главата, като например спасяването на света, освен да забива мадами като Бед Уитметъл по баровете. Simple Smile

Последна редакция: нд, 09 яну 2011, 15:26 от Dana_Scully

# 502
Здравейте!
Честит рожден ден на Джен! Да са все така сладурести с Джаред и да помислят вече за бъдното поколение от падалечета!  Grinning
Ето един видеопоздрав за рождения й ден - http://www.youtube.com/watch?v=Z1i_Y5q5zbw

И да ви споделя, че съм впечатлена от алтернативната Злата с метлата и разказчето на Галя. Явно! Защото сънувах нещо и  чувах да произнасям в съня си на глас - "Бед Уитметъл"  Joy   
  Joy Каква е впечатляваща Бед newsm03. Ама то всичко е от таланта на Галето  Hug.

Дейна, то не знам как избщо са го включили Дийн в тази класация, какъвто е моногамен напоследък, добре, че има стари лаври, на които да полегне  Wink.

# 503
Дейна, то не знам как избщо са го включили Дийн в тази класация, какъвто е моногамен напоследък, добре, че има стари лаври, на които да полегне  Wink.

Кой е 'стара лавра' #Cussing out Joy Joy Joy? Даже мноУ съм си запазена за възрастта!

Злате, шегувам се, естествено Hug Hug Hug .

# 504
  • # супернатурална #
Импалко, стига ръмжа, тя Златето имаше предвид Дженсън, а ти него не го щеш да лежи върху теб Laughing
Злате, недей ме засрамвА, добре, че сте вие, прототипите и нашите Музове да ме вдъхновяват, какъв талант, какви пет лева Laughing
Дейна, честита ти нова премяна! Много ми харесваш! Heart Eyes
И сега нещо, което и аз като Импалка не мога да реша - харесва ли ми или не. Май повече първото Mr. Green

# 505
Злате, недей ме засрамвА, добре, че сте вие, прототипите и нашите Музове да ме вдъхновяват, какъв талант, какви пет лева Laughing
Дейна, честита ти нова премяна! Много ми харесваш! Heart Eyes
И сега нещо, което и аз като Импалка не мога да реша - харесва ли ми или не. Май повече първото Mr. Green
Галче, няма нужда да скромничиш, което си е истина - истина си е. Simple Smile
Мерси, мерси за премяната Simple Smile Blush

Това и аз го гледам и не мога да реша харесва ли ми или не - Джаред натюрел изглежда далеч по-добре. Wink

# 506

Mечове Party !

Галче,
Манипката не е зле. Избива ме желание кротко да полегна върху обекта Whistling .

Честита нова премяна, Dana!

# 507
  • # супернатурална #
"Кротко"?! ТИ?!?  Joy Hug
"Муш!-Въх,уби ма!"

# 508
  • В средата на времето
Злате, ти освен подхлъзвачка си и подмамвачка Hug Видях си чак сега примамката Heart Eyes и веднага дотърчах . Страхотен е. Heart Eyes Всъщност страхотен е слабичко определение. Благодаря ти много Hug Веднага си я запазвам.

(къде ли се изгуби най-вярната ни Мараканка, вярно?  newsm78)

Их, ще те почерпя за това  WinkHug Много ми харесва новата ти премяна Heart Eyes Там от където я взе, да и имаше случайно и нещо в червенко? Laughing

# 509
Галче,
Манипката не е зле. Избива ме желание кротко да полегна върху обекта Whistling .
А мен ми иде да го напляскам, простете...

Общи условия

Активация на акаунт