SUPERNATURAL - Surviving Christmas and New Year's Eve

• 38 119
  • 746
  •   1
Отговори
# 720
Благодаря ви от сърце за поздравите Heart Eyes Heart Eyes
Много сте мили и съм много щастлива, че вече втори рожден ден посрещам заедно с вас Hug

# 721
Розе,
Нямам ни най-малка представа. Медальон с козел - това ми стигаше за избора на картинка Peace .
PS. Нека споделя, че се опитах да намеря и подходящо изображение за Лия, фермерската дочка, обаче на такива неща Crazy попаднах, че ми стана ло-шо Sick .

Amore,
Много е готино Peace .

# 722
Нали, Аморе. Сутринта докато се ровех в линка (ъгейн и за кой ли път) на Галчето и ми дойде вдъхновението. Забавлявах си се сама hahaha
Има една песен на Форинър Waiting for the girl like you, а аз си я пея Waiting for the BOYS like you Joy

# 723
  • гр. София
Импалка, лошо няма. Като за Епизод 3 ще свърши работа. И без това масово го приемат като символ на сатанизма (а не е!).
Благодаря, че илюстрираш писанията ни  Hug

# 724
Wink точка

Розе,
 Hug Hug Hug

# 725
Инче, поздравления за комикса!   bouquet

# 726
  • гр. София
Импалка, натъкнах се на нещо....та...се зачудих това ти ли си (с бяла одежда за дегизировка)? Ако съм сбъркала, прощавай! Embarassed

# 727
Ей, Злате, мерси, все ме хвалиш Heart Eyes
И да, Розе, това трябва да е Импала, но тя ще каже със сигурност Grinning
А аз си харесвам нашата черната Импала Joy
Сто пъти го преправях тоя пост...

# 728
Розе,
Не съм аз - най-малкото съм 'четириврАта' Laughing - , някой от многото други модели, но не се притеснявай Hug . Обаче текстът ми хареса Wink . Благодаря ти Heart Eyes .

PS. Май е време за нова тема?

# 729
  • гр. София
Лелееее! ooooh! Вярно, че вратите са само 2! Ама то от не-шофьор какво друго да очакваш  hahaha
Мен текстът ме подлъга  Whistling Hug

# 730
Новата тема аз ще я сготвя. Импалка ме вдъхнови за нея. След малко я пускам.

# 731
O, я да питам тук, докато има място.

Amoreее,
Какво стана със 'запотената Импала и страстните уинчестърови физиономии'? А, А?
Как само ме започна и не ме 'довърши' Confused .

Новата тема аз ще я сготвя. Импалка ме вдъхнови за нея. След малко я пускам.

Дано вдъхновението е някое от малкото ми прилични изпълнения Praynig !

Последна редакция: чт, 13 яну 2011, 16:56 от Impala

# 732
С риск да мина на 50-та страница и да ме понабият, Аморе, бързам да ти отговоря, че се готви, готви се, просто ще потърпиш малко да си недовършена, няма как, изскачат ми нови идеи, мръсни мисли, стари снимки, нови снимки... Скоро, обещавам.

# 733
Юхууууу, имали някой ??????
Импалка за малко да си помисля (от снимката на Розето  Hug) , че си ти на сватбата си  Whistling Whistling Whistling с .... Но верно си 4вратна  Mr. Green. И моляте неспирай с илюстрациите. Нали ти си нашия разказ в кратинки ....   bouquet

Хоооо, исками аз ей такъв РД като архивния на Сити  Crossing Arms (ама с 2-3ма, ама и хич не съм скромна)

# 734
Шмуг!

Аmore, Hug
Благодаря и извинявай за нахалството Blush . То аз се държа, но момчетата се схванаха Whistling ...

Общи условия

Активация на акаунт