SUPERNATURAL - Surviving Christmas and New Year's Eve

• 37 802
  • 746
  •   1
Отговори
# 270
  • Разпиляна във въображението
Краули, тук трябва да се изкашлям от неудобство...

Момичета, дайте нещо да говорим. Щях да предложа да поразмислим върху следващия епизод, но пък някои не искат да се спойлират. На мен вече ми е все едно, ама все пак...

# 271
Благодаря за супер ограмотителния пост  Hug 
Аа, моля! Мен ме хвани за френско ограмотяване и стой та ми гледай сеира  Laughing
Дийн работи полицайка, тя го закопчава с белезници  Joy Joy Звучи ми като начало на "Епизод 3"  Laughing
Значи тук има нещо неясно за мен. Дийн работи полицайка - значи я работи нещо така ли? Или Дийн работи като полицай, щот аз си спомням, че се правеше точно на полицай. В първия случай полицайката, тя беше една синеока, е извадила голЕм късмет, а щом му е сложила белезници - леле мале.
Едно предложение имам, Краули, искаш ли да поговорим по френски, добре съм и мисля, ще се справя Joy

Прекрасни снимки, записвам си ги и двете, тенкс, Мириел.

# 272
Ох! hahaha Joy Joy сега гледам видеото с куклестия агнешки Дженсън, дето Златето ни осветли, че го имало! Няма такъв смях! Вярно, добре че е пораснал толкова хубав и сериозен мъж, че като агнешко е бил на една крачка от мега-хипер лигавото излъчване. Не че по него време не си падахме по Ник от Бекстрийтбойс (аз обаче винаги харесвах Кевин, нз защо) и по момчетата от Take That, ама Дженсънчо ми иде леко вповечко. (сега). Тогавашното ми 12-15 годишно аз не би било на същото мнение, но важното е, че сега мненията ни напълно съвпадат по отношение на порасналия батко! Wink

# 273
Бонсоар Mr. Green .

КраулИ,

Към галерията мога да добавя само сoбственото си виртуозното изпълнение, на което ти беше свидетел в реално време Joy :

# 274
  • # супернатурална #
Апропо, предоставяш само ла овертюр  Joy
Каква беше тука закачката, пишеха ми да ти дойда за подкрепление, нали, нали?

# 275
Л'овертюр, натуралмон. Льо последвалото не е за пред ларж аудиторИ.
Да, викаха те да ми помогнеш. Да знаеш какви работи... а и в чантата...
Ето линка към тогавашния ти пост:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=522658.msg16302420#msg16302420

# 276
  • # супернатурална #
Л'овертюр, натуралмон. Льо последвалото не е за пред ларж аудиторИ.
Да, викаха те да ми помогнеш. Да знаеш какви работи... а и в чантата...
Ето линка към тогавашния ти пост:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=522658.msg16302420#msg16302420

М-да, сега си припомних ситуасион. Даже си намерих СМС-са, който получих по същото време

Разбира се, закъснях  Tired и ти отново го пое целия (и другия) товар съвсем сама, горкана  Laughing

# 277
Лелееееееееее Краули ..... и сигурно на второто SМS са ти искали подкрепление ... но ....

# 278
Да, трудно е да си Импала. Влизат по всяко време, пъхат и въртят ключове.

PS. Moля, заемете се пак с Епизод 2 Praynig ...

# 279

- И това не е всичко - Кастиел погледна тревожно към Дийн. -Ритуала трябва да се извърши на кръстопът при пълнолуние. Трябва ми камата на Харун Ал Саид и също така ще ми трявба и нещо притежание на Краули - произнесе името му така сякаш някой го зашлеви.
- Камата на Харун Ал Саид???????? Кас, осъзнаваш ли какво искаш? И единственото място където можем да намерим девици е някой манастир .... - Сам гледаше невярващо. Самата мисъл за жертвопринушението го караше стомахът му да се обръща.
- Оставете това на мен - Kас смотолеви нещо и изчезна както винаги., взимайки със себе си кутийката.
- Сам, ще се видим по късно - докато го каже и Руби се изпари.
- Чудесно!!!- Дийн вдигна безпомощно ръце. Мислеше за Стела, за кутийката, за ......
- И така г-н Казанова ..... сега какво?- попита Сам
- Трябва да пийна нещо ....

Спряха се в първия бар, попаднал в полезрението им. Вътре беше задушно, миришеше на цигари – сивкавият дим се стелеше като рехава мъглица. По масите седяха разни пропаднали типове и пиеха третокачествено уиски.
Сам и Дийн се настаниха на бара и си поръчаха бира.
- И сега какво? – поде Сам.
Дийн отпи щедра глътка от бирата, притвори очи и остави пенливата течност да погъделичка небцето му. После преглътна, примлясна с нескрито удоволствие, породено от горчивия вкус, и отговори:
- Сега ще чакаме Кас да намери камата. И девиците също...
- Дийн, повдига ми се само като си помисля за жертвоприношение...
- Няма страшно, братле. Предполагам, че то ще е символично.
- И така да е, пак е неприятно. Но пък е важно да разберем какво пише на листчето и какво ни беше замислил Краули.

Дийн вдигна ръка в знак да дойде сервитьорката. Момичето бе повече от готово и весело забърза към тях. Той я погледна с отчаян поглед и извъртя глава. Сам й се усмихна чаровно и поръча две двойни уискита. Момичето се отдалечи видимо недоволно. Не бе свикнала да не обръщат внимание на пищното й тяло.
- Само това ми липсва .... Още една от марионетките на Краули. Вече всички си приличат- умората на Дийн се усещаше в гласа му.
В дъното на бара, в едно от "VIP" сепаретата, чифт очи ги наблюдаваше. Бутилката скоч бе преполовена, а пепелника преливаше. Не се престрашаваше да стане, все още не бе дошло  времето. Чакаше знак. Видя как сервитьорката им занесе питиетата и как отново разочарована се отдалечи.
Тогава срещна погледа и видя лекото кимване. Изправи се и се запъти тежко към Сам и Дийн.
- Сам и Дийн Уинчестър ..... Каква приятна изненада !!!- каза непознатият и седна без покана.

Whistling

# 280
Хм, SMS-и, а? Пък на мен да не се обадите за подкрепление! Crossing Arms

Лека нощ ви пожелавам сега и не без известни угризения си признавам, че принудително (повтарям - Принудително) отивам да изневерявам на Дийн с този: http://www.youtube.com/watch?v=7rHdOnk45kg&feature=related :guilty:

Обещавам, че до 28 повече няма да изневерявам и веднага чинно се връщам към преговора на 5 сезон, ама само за тази вечер ми се гледат мечове, мускули, драма и кръв. Simple Smile

Лека нощ пак, ако забравих да ви спомена! Heart Eyes Mr. Green

# 281
Браво, Dana, така се изневерява Peace . Любим момент ми е когато Луций е при клетката на гладиаторите и вика Максимус, за да говори с него. Той вдига глава с един такъв невероятен тигро-пантерски поглед, който ме разтапя всеки път.

# 282
Браво, Dana, така се изневерява Peace . Любим момент ми е когато Луций е при клетката на гладиаторите и вика Максимус, за да говори с него. Той вдига глава с един такъв невероятен тигро-пантерски поглед, който ме разтапя всеки път.
O, даа! Heart Eyes Както и когато сестрата на императора отиде да го намери в затвора - хем знам какво ще се случи, хем все се надявам, че ще го спаси. Simple Smile

# 283
Дейна, с такива пожелания за лека нощ ... направо ще си е тежка  Blush . А изневярата ти е простена, мисля аз.

А и говорейки за разкази ... аз чакам чакам  Crossing Arms Crossing Arms вече месец и свиря тоз сигнал ....  Whistling Whistling Whistling

П.П. И аз ви пожелавам музикално Лека НоЩ или Добро утро с едно от най добрите парчета (за мен).

Последна редакция: чт, 06 яну 2011, 02:40 от bichito

# 284
Добро утро. Ставайте вече...
първо малко гимнастика

после кафе

и закуска естествено

Чакам ви Grinning

Общи условия

Активация на акаунт