SUPERNATURAL - Surviving Christmas and New Year's Eve

• 37 827
  • 746
  •   1
Отговори
# 255
Да, гифчето е точно от този епизод, изрязано е, браво на Аморето Heart Eyes

# 256
bici,
Мисля че беше изрязана сцена (ЗАЩООООО  Cry ) от 5.03 'Free to Be You and Me' - момичето е сервитьорката от заведението, в което работеше Сами.

Dankeschön . Наистина е жалко че са я изрязали. Ама и щеше да има мнооооого опиянени ..... и сънища, сънища ...  Whistling

# 257
  • Разпиляна във въображението
Депресията отново ме приближава и като видях това си мисля
- дано така да не свърши сериала Laughing

Много весело днес. Подобни лампички при мен ще имат изключително кратък срок на живот. Според ситуацията в момента, т.е. пълно отрицание на Дийн от страна на половинката, предричам, че изобщо няма да се церемони само с лампичките. Направо заедно с дървото  Wink

А Дийн изглежда доста  Heart Eyes тук

# 258
Miriel,

Благодаря omm за гифчето.

За теб, надявам се да те усмихне - цък.

# 259
Гифчето на Мириел ме подсети за една снимка  newsm53

Забравих да спомена какъв перфектен жентълмен е Дженсън. Става дума да историята от поста на Дейна (сетих се аз кога да изкоментирам  ooooh!, ама не  мога да пропусна). Гледала е с четири очи Данийлката като е избирала мъж, само това ще кажа.

# 260
Идвам пак да спамя Grinning
Жесток автомобил!

# 261
Да ви кажа, и мен като Розичка ме тресе треската.
Одеве прибирайки се от работа ни задминава една черна огромна кола. Аз - опулена - " Я, Импала Shocked"
А мъжо ме гледа като да съм слънчасала - "Волга бе, каква Импала"  Mr. Green
Пощоряхме, ей ooooh!

Забележка - бяхме спрели, да не си помислите че една волга може да ни изпревари така без зор Mr. Green

# 262
Хе хе, Сонче, ми ще ни се, не толкова да сме пощурели  Grinning   На гифа от Мириел какво пък прави Дийно  Shocked  Ще свирка ли, с крака ли повдига нещо  newsm78    И идея нямам от кой момент на историята е тоз момент.  По повод забележката на Злата за добрия избор на тренерката, се зачудих дали и за известните мъже важи всеизвестната истина, че всъщност жената набелязва целта и избира "жертвата"   Mr. Green

# 263
  • # супернатурална #
 На гифа от Мириел какво пък прави Дийно  Shocked  Ще свирка ли, с крака ли повдига нещо  newsm78    

Това е от серията в която отвлякоха Сам, а Дийн работеше с една полицайка. Тя го закопча за полицейската кола с белезници и в този момент той всъщност се протяга за антенката на колата, та да се откопчае с нея.
А тази снимка:

даде началото на цяло течение, наричано "антенки", в което намериха място и следните фотоси:

Импалко, добавяй от "архивището"  Wink

Последна редакция: ср, 05 яну 2011, 19:47 от Г. Краули

# 264
  • # супернатурална #

PS. 'курабийки Heart Eyes '-те най-добре да не ги подхващам, че ooooh! ...

Аа, ясно! Ти искаш да захапеш курасана Mr. Green (Точно така произнася "кроасан" баба ми  Joy

# 265
Благодаря за супер ограмотителния пост  Hug  Тази колекция снимки ми харесва  Grinning

И като сме влезли в серия да не виждаме нещата, каквито са, а както ни ги поднася СПН съзнанието, поста на Галка го видях на пръв поглед без "с" - то  Joy

Това е от серията в която отвлякоха Сам, а Дийн работеше с една полицайка. Тя го закопча за полицейската кола с белезници и в този момент той всъщност се протяга за антенката на колата, та да се откопчае с нея.

# 266
Здравейте,

Гледала е, не ами направо със специални разузнавателни средства го е търсила и избирала този мъж Данийлката. Heart Eyes

Спойлерът за г-жа Падалекова и бъдещата й повторна поява в СПН ме порази още сутринта, направо се замислих в каква ли роля може да я върнат и как този епизод за истинските Джаред и Дженсън ще се връзва с цялата история? Да не би да вземат да върнат Трикстърчо, може би?

Simple Smile

Импалко, снимката на усмихнатия Дженсън ми е една от много-много любимите! Все като я видя и несъзнателно се усмихвам и аз.

Иначе и на мен ми се е случвало като на Сончето да видя голяма черна ретро кола и естествено да възкликна: "Я! Импала". Засякох една (не Импала, разбира се и нашето май беше Волга) на паркинга на БауМакс в Пловдив - чак си имам снимка с нея. Simple Smile

Лили, hahaha гледам и ти си се заразила с "избирателно четене". Колкото по-двусмислено, толкова по-хубаво. Wink

Този спойлер (в бялото) Wow a LOT of SPN news today. Ok so nothing much on the *SPOILER* richter scale, but ooooh Lordy....

*Little bitty SPOILER*

Schemingstar05 (via Twitter) Any spoilers for Supernatural?
Did you know Supernatural is the best show of 2010? You did? OK, how about some scoop from the first episode of 2011? Hide yo' virgins! A dragon (we're talking a dragon with ginormous wings) is breaking into people's houses and snatching up local girls wearing purity rings. For those who are interested in the cool monster factor of demon-hunting, this will be the episode for you. If you just want to see Sam (Jared Padalecki) and Dean (Jensen Ackles) working together and everything returning to sunshine and puppy dogs…maybe not the episode for you.
виждали ли сме го вече? Става въпрос за предстоящия на 28-ми епизод.

# 267
  • # супернатурална #
Благодаря за супер ограмотителния пост  Hug  

Аа, моля! Мен ме хвани за френско ограмотяване и стой та ми гледай сеира  Laughing
Дийн работи полицайка, тя го закопчава с белезници  Joy Joy Звучи ми като начало на "Епизод 3"  Laughing

# 268
Малкият Сами в момента в Хаваи 5-0 по Нова ТВ. Wink

# 269
И един коментар, който не мога да не споделя с вас по отношение на най-лудия епизод, който се очаква тази година: http://www.buddytv.com/articles/supernatural/the-craziest-supern … 973.aspx#comments

Общи условия

Активация на акаунт