SUPERNATURAL - Surviving Christmas and New Year's Eve

• 37 791
  • 746
  •   1
Отговори
# 300
Докато пишете ще успея да се вмъкна с това:

Муцките на моделестия Джаред са един път, но Миша Shocked ...

# 301
Ще бъдеш ли така жертвоготовна да драснеш нещо по продължението на нашия епизод?  Rolling Eyes
То се видя, че друг не иска, ама дай поне да си го довършим...

Ъф корс  Hug

# 302
  • КиТ
Ох изтървала съм количката пълна с градинаря,къде е местоположението й Thinking,тъй случайно да мени край мен Crazy Blush Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Много добра новина,че г-жа Паделики ша са завърне Peace

Малкият Сами в момента в Хаваи 5-0 по Нова ТВ. Wink

Верно изглеждаше ми познат и след цял епизод мислене се сетих,че е малкия Сам къв сладурко само Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И даже видях онова кенди от "Хеивън:, Ерик май се казваше, дето играе Дюк да натапя точно Алексис. Признавам, че превъртам сериала до сцените с Миша [/b] Rolling Eyes Embarassed Flutter

А къде е участвал в Хейван би Shocked,не се сещам я ме просветни как пък съм го изпуснала там newsm78 Иначе е готино сериалче почни го отначало,жалко че втори сезон ще е чак лятото ooooh!

# 303
Ох изтървала съм количката пълна с градинаря,къде е местоположението й Thinking,тъй случайно да мени край мен Crazy Blush Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Зависи какво разбираш под 'количка' Laughing : градинарската се търкаля празна в някоя канавка около Пазарджик, поне там е била забелязана за последно снощи, докато е профучавала с невероятна скорост; ако имаш предвид мен, в която Самито спи в момента, ей ме тука, ей ме нА, пълна догоре Joy .

# 304

Дийн вдигна ръка в знак да дойде сервитьорката. Момичето бе повече от готово и весело забърза към тях. Той я погледна с отчаян поглед и извъртя глава. Сам й се усмихна чаровно и поръча две двойни уискита. Момичето се отдалечи видимо недоволно. Не бе свикнала да не обръщат внимание на пищното й тяло.
- Само това ми липсва .... Още една от марионетките на Краули. Вече всички си приличат- умората на Дийн се усещаше в гласа му.
В дъното на бара, в едно от "VIP" сепаретата, чифт очи ги наблюдаваше. Бутилката скоч бе преполовена, а пепелника преливаше. Не се престрашаваше да стане, все още не бе дошло  времето. Чакаше знак. Видя как сервитьорката им занесе питиетата и как отново разочарована се отдалечи.
Тогава срещна погледа и видя лекото кимване. Изправи се и се запъти тежко към Сам и Дийн.
- Сам и Дийн Уинчестър ..... Каква приятна изненада !!!- каза непознатият и седна без покана.

Whistling

Братята го изгледаха с изненада и раздразнение. Кой пък беше този, който намери да им се натресе точно сега...
- Аз съм Робърт – представи се непознатият, извади от джоба си пакет цигари и запали.
- И сме се срещали...къде? – запита Дийн, извивайки веждите си в дъга.
- Всъщност, не сме – обясни Робърт. – Но знам кои сте и какво правите.
- О, нима? – язвителността в гласа на Сам беше очевидна.  Беше му писнало някой непрекъснато да ги спира с думите „Хей, Сам и Дийн, знам кои сте!”. – Защо не пропуснеш сладникавите приказки и не караш по същество?
Робърт го изгледа с насмешка.
- Виж сега какво – започна той, - разбрах, че у вас има нещо, което ме изпратиха да взема...една кутийка...
- Аха, ясно – намеси се Дийн, - защо по-добре не си биеш камшика от тук, а? Нямаме нищо за теб.
Робърт завъртя запалката в пръстите си. Не отговори веднага. Това негово мълчание почти изкара Сам и Дийн от равновесие. Когато все пак заговори, гласът му звучеше заплашително.
- Виж сега, приятелче, нали не искаш целият този бар с всичките му невинни посетители да хвръкнат във въздуха? Толкова беззащитни души....Та, значи, аз казвам да ми дадете кутийката и да си вървим по живо, по здраво.
- Виж сега, приятелче – отвърна Дийн, стараейки се да наподоби гласа на Робърт, - ти може да казваш много неща, но кутийката не е у нас. Взеха я от горе – с тези думи посочи с показалец над себе си. Намекът беше ясен.
Робърт се намръщи, лицето му се изкриви от злоба.
- Защо сега не идеш при Краули да му кажеш, че си се провалил? – предложи Сам. – Той няма да е много доволен май...
Робърт стана рязко и с бърза крачка излезе от бара.
- Разкарахме го – каза Дийн.
- Да - отвърна Сам, - сега трябва да изчакаме Кас да се върне.

Привет и от мен  Grinning

Всеки един от тях се беше умълчал. Дийн въртеше малката чаша уиски, и гледаше тревожно към вратата.
- Момчета Ще искате ли още нещо ???- попита сервитьорката - приемаме последни поръчки ..
- Не кукло. Донеси ни сметката.
След няколко минути, момичето им я донесе , а на гърба й пишеше "Моля ви ела те на Грийн Гарден 188. Важно, относно Краули" С.
Дийн вдигна изненадано глава, но като се огледа, нея вече я нямаше.
- Мислиш ли, че това е капан? попита Сам
- Не знам, но мисля да разберем.
Дийн грабна якето си от стола. Хвърли 20 доларова банкнота на масата и излезнаха от бара.
До колата ги чакаше Кас.
- Кас? Толкова скоро? Не ми казвай, че имаш всичките съставки за купона.
- Не. Дори напротив. Имаме по голям проблем от девиците. Камата на Харун Ал Саид е изчезнала.
- Какво !!!! - викнаха двама в един глас. Как е възможно?
- Добре, добре, нека се успокоим.- каза Дийн - Знаели се кой го е взел? Не разбира се ..... не може да е толкова лесно. ... ОК, имаме една среща, от която може да изкопчим информация. Кас Ще литнеш, или Ще се повозиш с нас?
- Грийн Гарден ?... Ще се видим там.  - и усетиха вятъра от крилата му.
- Сам, приготви се. Мисля, че ни чака нещо много неприятно.

# 305
  • Разпиляна във въображението
Без вдъхновение съм. Само ви слагам нещо, което се връзва с написаното по-горе

# 306
Мириел, сетих се да ти кажа моето мнение за Смърт. Малко със закъснение, ама на, сега ми дойде вдъхновение Laughing
Та, според мен, докосването с ръка е само образно, а Смърт си има други методи, с които може да огрее навсякъде. Или е достатъчно добър, за да може да отива скорострелно от едно място на друго, сети се само за колко време отиде до клетката на Луцифер и донесе душата на Сам. Едва ли има някакви пречки да вършее из земното кълбе и да докосва хората Grinning

# 307
Нещо като Дядо Коледа, обаче вместо подаръци сее смърт. Ще се разровя обаче. Розе, ти нали имаше подобни интереси, можеш ли да ни запознаеш със Смърт и Жътварите Thinking

# 308
Мириел, сетих се да ти кажа моето мнение за Смърт. Малко със закъснение, ама на, сега ми дойде вдъхновение Laughing
Та, според мен, докосването с ръка е само образно, а Смърт си има други методи, с които може да огрее навсякъде. Или е достатъчно добър, за да може да отива скорострелно от едно място на друго, сети се само за колко време отиде до клетката на Луцифер и донесе душата на Сам. Едва ли има някакви пречки да вършее из земното кълбе и да докосва хората Grinning
Да а аз си мислех за нещо като няколко милиона проекции на самия него /Смърт/, смисъл нещо като милиони холограми на Смърта, които са самия него,  могат да извършват едновременно работата си, а жътварите просто да са там до него и да прибират душите на всяка една проекция на Смърта, която усмъртява Simple Smile Голямо обяснение  Rolling Eyes

Плами аз говоря за Миша Колинс, който играе в "24" и се засича с актьора на Дюк от Хейвън, който съм го гледала целия и много ми харесва, с нетърпение чакам втория сезон Simple Smile

# 309
  • КиТ

Зависи какво разбираш под 'количка' Laughing : градинарската се търкаля празна в някоя канавка около Пазарджик, поне там е била забелязана за последно снощи, докато е профучавала с невероятна скорост; ако имаш предвид мен, в която Самито спи в момента, ей ме тука, ей ме нА, пълна догоре Joy .

Бе градинарската количка имах предвид,ама ти щом си пълна до горе няма да та връщаме сега Hug Heart Eyes Hug

Мирка,а добре викам като е бил Миша в Хейван и да съм го пропъснала Crazy,нали страшно сериалче,ама ша на мъчат сега с Одри и нейната история Rolling Eyes,оф голямо мъчение ooooh!

# 310
Да чуя сега дружна въздишка на умиление

# 311
  • # супернатурална #
Е на хубав човек всичко му отива, дори и деца Laughing Джен ако нещо се дърпа аз, такова, да я отменя, поне в опитите  Whistling

# 312
Е на хубав човек всичко му отива, дори и деца Laughing Джен ако нещо се дърпа аз, такова, да я отменя, поне в опитите  Whistling

Ааааааа моля моля, наредете се на опашката, нека кара ме по ред на номерата  Whistling

Иначе на тая снимка е просто дъхоспираЩ. Не само въздишка, а ми направо изкуствено дишане трябва  Mr. Green

# 313
  • КиТ
Аххххххх Blush Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes,ама на децата що така са им махнали личицата Thinking

# 314
Попаднах на снимки на Джаред с половинката му. Много са сладки заедно.

Общи условия

Активация на акаунт