SUPERNATURAL - Surviving Christmas and New Year's Eve

• 37 808
  • 746
  •   1
Отговори
# 285
  • гр. София

Дийн вдигна ръка в знак да дойде сервитьорката. Момичето бе повече от готово и весело забърза към тях. Той я погледна с отчаян поглед и извъртя глава. Сам й се усмихна чаровно и поръча две двойни уискита. Момичето се отдалечи видимо недоволно. Не бе свикнала да не обръщат внимание на пищното й тяло.
- Само това ми липсва .... Още една от марионетките на Краули. Вече всички си приличат- умората на Дийн се усещаше в гласа му.
В дъното на бара, в едно от "VIP" сепаретата, чифт очи ги наблюдаваше. Бутилката скоч бе преполовена, а пепелника преливаше. Не се престрашаваше да стане, все още не бе дошло  времето. Чакаше знак. Видя как сервитьорката им занесе питиетата и как отново разочарована се отдалечи.
Тогава срещна погледа и видя лекото кимване. Изправи се и се запъти тежко към Сам и Дийн.
- Сам и Дийн Уинчестър ..... Каква приятна изненада !!!- каза непознатият и седна без покана.

Whistling

Братята го изгледаха с изненада и раздразнение. Кой пък беше този, който намери да им се натресе точно сега...
- Аз съм Робърт – представи се непознатият, извади от джоба си пакет цигари и запали.
- И сме се срещали...къде? – запита Дийн, извивайки веждите си в дъга.
- Всъщност, не сме – обясни Робърт. – Но знам кои сте и какво правите.
- О, нима? – язвителността в гласа на Сам беше очевидна.  Беше му писнало някой непрекъснато да ги спира с думите „Хей, Сам и Дийн, знам кои сте!”. – Защо не пропуснеш сладникавите приказки и не караш по същество?
Робърт го изгледа с насмешка.
- Виж сега какво – започна той, - разбрах, че у вас има нещо, което ме изпратиха да взема...една кутийка...
- Аха, ясно – намеси се Дийн, - защо по-добре не си биеш камшика от тук, а? Нямаме нищо за теб.
Робърт завъртя запалката в пръстите си. Не отговори веднага. Това негово мълчание почти изкара Сам и Дийн от равновесие. Когато все пак заговори, гласът му звучеше заплашително.
- Виж сега, приятелче, нали не искаш целият този бар с всичките му невинни посетители да хвръкнат във въздуха? Толкова беззащитни души....Та, значи, аз казвам да ми дадете кутийката и да си вървим по живо, по здраво.
- Виж сега, приятелче – отвърна Дийн, стараейки се да наподоби гласа на Робърт, - ти може да казваш много неща, но кутийката не е у нас. Взеха я от горе – с тези думи посочи с показалец над себе си. Намекът беше ясен.
Робърт се намръщи, лицето му се изкриви от злоба.
- Защо сега не идеш при Краули да му кажеш, че си се провалил? – предложи Сам. – Той няма да е много доволен май...
Робърт стана рязко и с бърза крачка излезе от бара.
- Разкарахме го – каза Дийн.
- Да - отвърна Сам, - сега трябва да изчакаме Кас да се върне.

Привет и от мен  Grinning

# 286
Розичка супер  Hug
Сити, мерси за закуската и кафето .... на гимнастиката само Ще се наслаждавам  Blush

Днес (аз нали почивам днес  Whistling) гледам по TV+ едно предаване за България или по точно за Копривщица и говореха за Г. Бенковски .... та познайте каква пушка е имал .... Уинчестър  Joy Joy Joy Те са навсякъде  Peace

# 287
  • гр. София
Или обратното - НИЕ сме навсякъде  Mr. Green

Чакам продължение на епизод 2  Hug

# 288
здравейте ето и едно следобедно кафенце от мен,
да не забравим и сладките изкушения  Wink

# 289
здравейте ето и едно следобедно кафенце от мен,
да не забравим и сладките изкушения  Wink

Мерсаж за сладките и за кафето  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Чакам продължение на епизод 2  Hug

и аз, и аз  Laughing

Ето какво намерих относно завръЩането на Падалекова в сериала

# 290
Здравейте и от мен в този мързелив следобед.

Благодаря за почерпката - то се видя, че ще поддържам окръжност hahaha , а не линия.

bebsityyy,
Виждам, че аватарът е станал Peace .

Прочетох статията, намерена от bichito Hug . Жалко и странно, че няма да видим и г-жа Екълс в необичайния епизод, който се надявам да не ни разочарова. И 'Yes, even fictional Jared is off the market, girls.' Joy

Последна редакция: чт, 06 яну 2011, 14:48 от Impala

# 291
Аморе, направо си е ужасно мързелив следобеда. И ми се спами, малко ме е срам, но...

Статията на Бичи е интересна, сигурно ще е забавно, ще видим, само Д-и-ийн ще остане сам  Grinning

# 292
... само Д-и-ийн ще остане сам  Grinning[/b]

Е, аз ще се "жертвам" и ще му правя компания  Whistling Blush Самичък ... никога ....

# 293
  • гр. София

Е, аз ще се "жертвам" и ще му правя компания  Whistling Blush Самичък ... никога ....

Тъй да си жертвоготовна значи! Хвала! Хвала! Хвала!
 Mr. Green

# 294
Толкова е мързеливо, че направо си е за полягване Laughing . Ей така Praynig :

# 295

Жертво, жертво....  hahaha
Статията беше интересна. Мерсаж, Бичи!  Hug

# 296
Къде ли е КраулИ?
Аморе, да не си отишла с градинарската количка до Пазарджик и сега тя да реанимира? Гледам Самито си спи кротко в мен, изморил се е нещо.

Я да ви поздравя: Enigma - Fata Morgana , особено с частта от 1:45 до 2:25.

Последна редакция: пт, 07 яну 2011, 01:01 от Impala

# 297
И ми се спами, малко ме е срам, но...
[/b]
и мен на това ме избива  Laughing

Забила съм се в "24" с Алексис Дрейзън и направо сум в АУ-то, много е готин! И даже видях онова кенди от "Хеивън:, Ерик май се казваше, дето играе Дюк да натапя точно Алексис. Признавам, че превъртам сериала до сцените с Миша
Rolling Eyes Embarassed Flutter

Вижте Самито, на кого приличал  Mr. Green /не съм гледала Рапунцел, ама май е от това филмче, нали?/

а на това се смях от сърце:

FYI-последното за парада е от този конвент "Confetti! It's a parade!"

Последна редакция: чт, 06 яну 2011, 15:31 от Mupka

# 298

Жертво, жертво....  hahaha
Статията беше интересна. Мерсаж, Бичи!  Hug

Ама как , моля ви се. Съмнявате ли се в мен  Rolling Eyes 1/4 от мен е върла Мараканка .... рестото го знете.

# 299
  • гр. София
Ще бъдеш ли така жертвоготовна да драснеш нещо по продължението на нашия епизод?  Rolling Eyes
То се видя, че друг не иска, ама дай поне да си го довършим...

Общи условия

Активация на акаунт