ФДТ и база за грим и Перфектен тен - 11

• 76 386
  • 751
  •   1
Отговори
# 255
  • София/Бургас
Търся си фон дьо тен, да стои естесвено,  кожата ми е бяла, бледа, да дава малко цвят.Ползвах на Loreal true match, но искам да опитам с друга.

С каква кожа си и до каква сума би отделила?

Смесена, неравна, има и пъпки понякога, до 20 лв

Мисля, че Revlon Colorstay  е подходящ, но как са цветовете не мога да кажа. Нека и другите момичета ти предложат нещо, но доколкото съм чела той е с добро покритие и е специално за такава кожа.

# 256
с риск да стана нахална,някой ползвал ли е фдт на clarins-everlasting/явно на диор нюд намя де се взима/,затова моля за мнение. Hug
Е стига де, преди 2 или три страници пак писах за този на Кларинс. Аз лично няколко пъти съм писала за него из тази и миналата тема. Пак повтарям - силно покривен, но не като маска, траен цял ден, но на по-мазните места към втората половина на деня има нужда от попиване с матиращо листче, подчертаващ мимическите линийки и парфюмиран, тежък е (поне аз така го усещах).
Извините ,че попитах!Лека вечер

# 257
И аз съм писала и обяснявала по няколко пъти относно едно и също нещо...да не говорим на колко съм отговорила на лични,но все пак...трябва да има някакъв баланс,за да няма сърдити като в случая Grinning
Относно базата...силиконовите бази се наричат всъщност праймър,а фдт-ена също е база (основа) за полагането на по нататъшен грим.Така,че и двете твърдения са верни Grinning

Коректора на ИСЛ е много хубав наистина,но и скъп...както каза Пролет може и с по-евтин да се постигне този ефект ако финансовата възможност не го позволява.Аз например за основните продукти като бяла козметика и фдт не се скъпя и плащам каквото струват...затова пък от останалите гледам да поспеста някой лев (евро). Коректори,пудри,ружове,сенки,спирали има много на нормални цени с добро качество Peace

# 258
  • София

Коректора на ИСЛ е много хубав наистина,но и скъп...както каза Пролет може и с по-евтин да се постигне този ефект ако финансовата възможност не го позволява.Аз например за основните продукти като бяла козметика и фдт не се скъпя и плащам каквото струват...затова пък от останалите гледам да поспеста някой лев (евро). Коректори,пудри,ружове,сенки,спирали има много на нормални цени с добро качество Peace
Не винаги е гаранция че скъпото е хубаво,но предполага се че е тествано и подлежи на контрол,от известно време гледам да не си слагам на кожата какво да е,особено в зоната около очите.
Преди като се замисля как се мажех .... живо чудо че никога не съм проявявала алергии.

# 259
  • Варна
мими23 , разсъждавам като теб и икономисвам от коректори, спирали и други от този род. Косата също ми е голямо разходно перо. Пия постоянно разни витамини и добавки и няма да му се види края, ако не отрежа някоя част от козметичните продукти. Сега си купих коректор на Bоurgois и съм много доволна.

# 260
  • София
Извините ,че попитах!Лека вечер
Ааа, нека не се разбираме погрешно!Нищо негативно не съм вложила в думите си. Stop

# 261
didaka, кой на Bоurgois ?

# 262
  • Варна
Airborne, това е  http://www.bourjois.co.uk/catalog/make_up/complexion/concealer/h … thy_mix_concealer. Слага се много малко и аз не нанасям ФДТ върху него. Доволна съм и даже забелязах, че ми прибира подпухването. Очите ми са много чувствителни и с него нямам проблеми. Харесва ми, че не е с четка.

# 263
Ще го пробвам.
Даже ако го намеря онлайн веднага ще го поръчам.  Едва ли ще мина без ФДТ отгоре, но нищо не пречи да пробвам.

Върху Avene околоочен ли го ползваш?

# 264
  • Варна
Airborne, Avene Eluage ползвам вечер, а през деня съм с http://www.plantesystem.com/en/produits/the-face-2/eye-contour-c … -rides-liftant-13

# 265
Някой виждал ли е вече новия ФДТ на Буржоа - Healthy Mix Serum?

# 266
Или на Л'Ореал новия - Mat-Morphose? Питах в един магазин в Пловдив, но ми казаха, че още не бил внесен, а го има по списанията, както и този на Буржоа...

# 267
za kakav krem govorehte

# 268
az polzvam na AVENE i sam mn dovolna. :

# 269
Благодаря ти за отговора.
Поръчах коректора, ще дам отзиви като го получа.

И за да не е съвсем спам  - съществува ли ФДТ, успешно маскиращ бръчки?.. Или не е измислен още този филм..

Общи условия

Активация на акаунт