ФДТ и база за грим и Перфектен тен - 11

• 75 720
  • 751
  •   1
Отговори
# 465
И аз съм доволна от мострата - въпреки, че беше поне два тона по-тъмен от кожата ми, пак си личеше само като се сравни с кожата на врата. Много лек и приятен и прави кожата естествено матирана, а не пудрена.

# 466
Аз единственото хубаво нещо което видях е, че не ми изсушаваше кожата, но това не е достатъчно за да го ползвам.
При мен си личеше много, че съм с ФДТ и причината не беше цветът, а самият ФДТ

Последна редакция: ср, 02 мар 2011, 23:13 от B & C

# 467
  • Пловдив

Имам същия проблем. Много светли цветове имат Nude на Dior, Teint Miracle на Lancome, и повечето на YSL  Peace

Благодаря ти за отговора   bouquet ще пробваме и тези!

# 468
Момичета, моля да ми препоръчате фдт за много бяла кожа, взимала съм на Кларинс 02, Клиник, Ревлон, Виши, търся варианти за дъщеря ми, всичките които сме купували до тук са й тъмни, вече в чудо се видях  ooooh!
Моето предложение е за нещо обикновено,но много хубаво.Аз също съм много светла.Lumene double stay-all skin types(за всеки тип кожа)...Номер 1 или 2...Особено 2 е по-светъл.Аз имам тези два цвята и номер 3...В аптеките го има и е под 18 лева Peace Като се нанесе хич не личи че имаш фдт.Но прикрива идеално  Wink

# 469
ако някой има излишна кутийка за Guerlain Parure Compact Foundation да ми пише  Praynig  bouquet

# 470
Извинявам се ,че нахълтам така инцидентно( признавам си ,че не съм чела всичките страници) ,но да споделя и моя опит- използвала много различни марки и по-евтини и по-скъпи,но преди около 2 седмици си взех за първи път фон дьо тена на La Roshe Tolerance най-тъмният ,тъй като ходя на солариум и ми е екстра.Просто съм възхитена от него-покривен е ,но стои и много естествено ,не е тежък и мазен а стои много ефирно на кожата.Но моето мнение е ,че освен че на всеки кожата е различна,в различните етапи на живота ни трябват различни фон дьо тени(кожата ми като тийнейджърка беше съвсем различна от тази сега Naughty

# 471
Пак да питам някой ползвал ли е тези продукти и някакви отзиви въобще.http://www.pulsebeauty.co.uk/shop/aestheticare-159/auriga-160/ce … eye-cream-31.html http://www.pulsebeauty.co.uk/shop/aestheticare-159/auriga-160/ce … eye-cream-31.html. или нещо ефикасно за тъмни кръгове Cry

# 472
# 473
Не съм ги чувала даже,камо ли да съм ги ползвала...поразгледах сайта,някои неща са доста скъпички Peace

# 474
Момичета,имам въпросче ..........кой е по-добрият вариант компактната пудра или крем пудрата ? Кое да предпочета ? В частност се двуомя между двата варианта на Manhattan ,антибактериалната серия.
ПП Досега бях с компактната , малко е брашняна ,но не ми излизат пъпчици ..........гледах ,че и Maybaline имат такава серия ..........  Heart Eyes

# 475
На Манхатън антибактериалната пудра е чудесна ! Много съм доволна от нея и не дразни кожата !

# 476
На Манхатън антибактериалната пудра е чудесна ! Много съм доволна от нея и не дразни кожата !
Компактна или крем пудра ?

# 477
Аз имам едно такова питане -- от всички ФДТ съм най-впечатлена от Парюр, дали има друг ФДТ, който ви се е сторил още по-хубав

# 478
Аз имам едно такова питане -- от всички ФДТ съм най-впечатлена от Парюр, дали има друг ФДТ, който ви се е сторил още по-хубав
За мен не, аз съм ползвала La Prairie, Chanel и Lancome, по-добро от Guerlain не съм улучвала, това за моята кожа обаче.

# 479
  • София
Люлякова, аз много харесвам YSL Teint resist. Но е средно покривен, т.е. сам по себе си не може да скрие петна и пъпки добре (както например Парюр екстрийм или Анти блемиш на Клиник). Цял ден ми издържа без да мръдне и не цапа яките на дрехите. НА Герлен на мен не ми допаднаха Парюр компактен и Парюр Екстрийм. Аква, Голд и новия не съм пробвала. Компактният е нетраен, слабо покривен и ми изсушаваше кожата, като съответно ми подчертаваше мимическите линии. А от Екстрийм лъсвах много лошо след няма и 2 часа, а и някак тежък на кожата си го чувствах. Все се чудя как така лъсвах, като уж бил даже за мазна кожа... Аз до момента за себе си така класирам: 1. YSL; 2. Anti blemish (зимата няма цвят за мен и за това е на второ място; имам номер 3, а 2 ми е много розов, 1 не се внася).
Напоследък се замислям с кой акъл давам 80-100 лева за фон дьо тен и планирам да пробвам по-евтини варианти...

Общи условия

Активация на акаунт