ФДТ и база за грим и Перфектен тен - 11

• 75 605
  • 751
  •   1
Отговори
# 630
Какъв сте ползвали и сте доволни? Става дума за някой, който да е прикривен, за да може да се заличат дребни несъвършенства по кожата (петънца от пъпки и т.н.).
Аз ползвам един на Max Factor, от който съм страшно доволна, но вече свършва, а са го спряли от производство. Не мога да намеря такъв като него - нито като еткстура, нито като цвят.
Помагайте, моля!  Praynig

ето това е коректорът, който вече не може да се намери никъде Sad

# 631
Здравейте бих искала да ,ми препорачате лек фон дю тен който се пак е достатъчно покривен и издражлив и сащо да стои добре на снимки Simple Smile за сватба ми трябва Simple Smile

# 632
Бих ти препоръчала на макс фактор - секонд скин или новия на мейбълин - афинтон  Wink мисля, че тези вършат работа, стига марките да ти харесат !
Искам да попитам от своя страна, понеже съм нова и не успях да изчета цялата тема има ли някой , който е ползвал козметиката на Дермакол и по скоро ФДТ и доволни ли сте и от кой по конкретно ?

# 633
Здравейте бих искала да ,ми препорачате лек фон дю тен който се пак е достатъчно покривен и издражлив и сащо да стои добре на снимки Simple Smile за сватба ми трябва Simple Smile
Dior skin Nude  Hug - лек,достатъчно покривен,,издръжлив,естествен  Hug

# 634
  • Перник
Здравейте на всички  Hug
Някакви отзиви за новата база на Евелин?

# 635
Някой може ли да ми сравни папрюр екстрийм и анти-блемиш, като покривност, трайност, ефект върху кожата  Hug

# 636
Здравейте на всички  Hug

Виждала ли си я някъде? Аз бих я пробвала...

# 637
La Roche Toleriane Teint  от скоро го имам, но е най-добрия който съм ползвала досега/включително и по-скъпи от него/ и смятам,че покрива и 3-те ти изисквания. Само че има много малко вариянти като цветове, дано намериш своя сред тях Simple Smile

# 638
  • Перник
Здравейте на всички  Hug

Виждала ли си я някъде? Аз бих я пробвала...
Да,вече в почти всички козметични магазинчета я има,струва към10-12лв и има и ФДТ от тази серия...много й се чудя,но исках първо ако някой я е ползвал да сподели мнение...

# 639
Мисля да се разделям вече със Супербаланса на Клиник.Не ,че не ми харесва,но ми се ще някакво разнообразие. ДСа ми препоръчате някакъв друг с подобен ефект Hug Например Ланком Teint Idole newsm78

# 640
И аз пак да питам-има ли други доволни от Christian Dior - Diorskin Nude Natural Glow Hydrating Makeup SPF 10 -
досега ползвах Диор скин форевър ,но този в момента е на добра цена в Ягодка и ако има добра покривност,но е и овлажняваш май ще рискувам с него  newsm78

# 641
  • Перник
Някой може ли да сподели мнение за това кремче?

# 642
  • Варна
silvanapei, аз не съм доволна от този фон дьо тен на Диор...със смесена кожа съм и ми попива до 2-3 часа, лъсвам и не съм доволна от покривността... Peace

# 643
  • София
И аз пак да питам-има ли други доволни от Christian Dior - Diorskin Nude Natural Glow Hydrating Makeup SPF 10 -
досега ползвах Диор скин форевър ,но този в момента е на добра цена в Ягодка и ако има добра покривност,но е и овлажняваш май ще рискувам с него  newsm78
На цената, която е в Ягодка си заслужава да се пробва. Аз ползвам второ шише от него. Не е със супер покривност, не ми е и траен. Но аз отгоре слагам разни пудри и т.н., така че горе-долу съм доволна. Не бих си купила отново обаче.

# 644
Някой може ли да сподели мнение за това кремче?

Има много блестящи частички и на слънце е малко неприятно лъщящ. Иначе като консистенция е приятен и лек.

Общи условия

Активация на акаунт