ФДТ и база за грим и Перфектен тен - 11

• 75 542
  • 751
  •   1
Отговори
# 675
Аз го виждам на 33.50 паунда  newsm78

Но ДДС-то няма как да не се плати, то е точно да натовари крайния клиент   bouquet

Но благодаря за информацията за сайта, доставката е безплатна

# 676
сложи го в кошничката, и като смениш държавата на бг го маха, вече съм си поръчвала и наистина маха ДДС-то Simple Smile има темичка в Напазар, също е коментирано, пристигат за около седмоца нещата   bouquet

EDIT: за съжаление намалението не е в сила вече ето кошничката ми, едното е от снощи, другото от сега    Guerlain Parure Fluid Extreme Foundation 23 Dore Natural
   1    Ј33.50    Ј33.50
     Guerlain Parure Fluid Extreme Foundation 02 Beige Clair
was Ј33.50    1    Ј28.48    Ј28.48

Sub Total :    Ј61.98
Delivery :    FREE
Less VAT :    Ј10.33
Total :    Ј51.65

Последна редакция: чт, 05 май 2011, 09:47 от milavanila

# 677
Благодаря ти   bouquet

Човек винаги има какво да научи тук. Наистина го маха ДДС-то, стори ми се странно, но е факт

# 678
  • Перник
някой може ли да ми обясни как става плащането при поръчка от http://www.echemist.co.uk защото си харесах 2 неща,ама май се плаща с карта?  newsm78

# 679
  • Варна
Жълт не жълт...поръчах си двойката...ще смесвам, ако не ми пасне...  Crazy
malvinka88, аз с карта платих...

# 680
Само да ви кажа че може да получите мейл, с който ви поразпитват за картата, като име на титуляр, адрес и подбни, отговаряте и ву благодарят, това е Simple Smile

# 681
milavanila ,Огромно благодаря за инфото -и аз поръчах снощи късно една 02 ка -като ми махна ДДСто -стана 23 лири * курс-2,18-та ми излезна 52 лв!Сега дано и номера да е моя  Laughing Laughing
Исках да попитам дали някой е получавал от тук -дезодоранти,тъй като искам да поръчам един сух дезодорант за коса,но едно момиче ми сподели че май отказват продуктите под налягане ?!

# 682
Радвам се, че бях полезна  Hug
Някой да има излишна кутийка от Guerlain Parure Compact Foundation  Flutter

# 683
дами, в "На пазар, чужди сайтове" има тема за този сайт  Wink

# 684
  • варна
момичета,моля който е ползвал фон дьо тен-синьото шисейдо да ми каже става ли за мазна,пореста кожа??преди няколко страници ми се мярна мнение,но сега немога да открия кой беше писал за него.и още издържа ли при температура на въздуха 28-30градуса,14 часа на ден?а ако има вълшебство,което да ми помогне с тази кожа при тази температура да не изглиждам като пияна чужденка на плажа,ще съм безкрайно благодарна!!пробвах вече кларинс 14часа,ести лаудер дабъл уеър,ла рош толериан.....и още десетина марки,но на втория час сам мазна,с пори като кратери....под фон дьо тена,разбира се ползвам също подходящи продукти за проблемната ми кожа.моля помогнете ми.

# 685
Момичета, Екстрийма на Гърлеан предлага ли се, защото аз намерих само Аквата

# 686
  • Бургас
zvezdelina6407 мисля ,че трябва да ползвате и побходящ крем и база за грим задължително отделно тези листчета на Шанел ми вършат страхотна работа .
Аз съм с Дабъл Уеар

# 687
  • варна
qicka,благодаря за бързия отговор.разбира се,че продуктите които ползвам преди фон дьо тена са специално за мазна, пореста кожа.листчета ползвам на паладио,есенс,шисейдо.лосиони,флуиди-ориентирах се към така наречената мед.козметика.безброй марки и серии опитах но....не спирам да се надявам,че ще открия подхдящ за мен продукт.И ПАК МОЛЯ-ако някой има впечатления от фон дьо тен шисейдо в синьо бурканче,да сподели.

# 688
  • София
Мими го хвалеше него. Дано види въпроса ти, за да ти отговори.  Peace

# 689
  • Бургас
Дайте да го видим линк или снимка товa Shiseido  Peace

Общи условия

Активация на акаунт