ФДТ и база за грим и Перфектен тен - 11

• 75 563
  • 751
  •   1
Отговори
# 660
И аз имах 3-ти номер от Parure Extreme и ми беше в началото леко тъмен, после доста повече, но си го ползвах. Жълтееше ми леко, но аз предпочитам, понеже имам леко розовеещ цвят на лицето, който много ме дразни и се неутрализираше с този фон-дьо-тен. Останах много доволна от него и пак ще си го купя след като свърша Estee Lauder Double Wear Light, който не е лош в никакъв случай, но Guerlain си е Guerlain.

# 661
Prolet, безкрайно ти благодаря за поста. Цяла нощ не съм спала с идеята да ходя да го връщам и слава Богу - успях без проблем, защото не беше отварян. Лелее, как ме подведоха тези продавачки - придавал ми по-здрав вид, щяла съм да почернея лятото, с 2-та съм била бледа...А кой да се сети, че и вкъщи имам няколко недовършени бутилчици от други неуспешни покупки...И наистина си права - лятото, дори да почернее човек /а аз съм маниак на 50-ти фактор, но пък живея в крайморски регион/, просто няма нужда от ФДТ, защото лицето става хубаво и тогава си ползвам бронзантите. Най-много ме радва в Парюр, че наистина не мърда,  с помпичка е, и има фактор 25, тоест става и с крем без слънцезащита отдолу за нормални градски условия.  Peace

# 662
Много ми харесва Парюра на Герлен,подлъгах се да си купя 2 номер ,защото лятото съм щяла да почернея ,а и нямало по светъл от него,но после съжалих като вас....Така си и остана,използван няколко пъти ,дори и лятото ми идваше тъмен и жълтеещ  и от много подхвърляне без да искам го изтършах на плочките и познайте,няма изчистване  Shocked ,много търках,че и стените  Tired
Сега съм с Диор нуде 21 номер май беше/втория по номерация,не най светлия/

# 663
И аз ползвам Диор нуде,30 -но ми се ще да го заменя с нещо по овлажняващо !И може би ще заложа на Клиник Even better Crazy

# 664
Парюра в момента от echemist идва на не повече от 60 лв  Crazy

# 665
  • Варна
Пак ще му дам шанс на Parure щом е на тази цена  Mr. Green ... само не мога да преценя кой е най-светлия цвят...ужасно бяла съм с розов отенък бихте ли ми помогнали  Flutter

# 666
  • София
Пак ще му дам шанс на Parure щом е на тази цена  Mr. Green ... само не мога да преценя кой е най-светлия цвят...ужасно бяла съм с розов отенък бихте ли ми помогнали  Flutter

Ами аз уж не съм чак толкова бяла, но 2ката ми е малко тъмен през зимата. Така, че може би 1ца  Peace

# 667
  • Варна
Нямат 1 номер... Sad

# 668
Бихте ли дали линк към сайта,да го разгледам .

# 669
# 670
Благодаря   bouquet

# 671
Значи за Parure при средно светла кожа ,към жълтеникава препоръчвате 2 ка?!

# 672
Момичета,а как се разбира кои тонове за розови,и кои жълтеникъви?  bouquet

# 673

Към 75 лв излиза всъщност   bouquet

Мелиса, вижда се най-добре, когато нанесеш върху цялото лице. На мен ми розовеят ФДТ на Клиник, и някои на Диор

Акуата на мен ми светлее малко повече от Екстрийма, за 2-ката става въпрос

# 674
Ами сега е на £28.48 , като махне ДДСто става £23.73 и ако смятаме 2,4 паунда, макар че сега е по малко даже идва под 60 лв  Hug

Общи условия

Активация на акаунт