Парфюмни размисли и страсти - 90

• 38 981
  • 754
  •   1
Отговори
# 15
Получих - Gucci Guilty и Thierry Mugler Alien.  Елиън-а го исках от доста време..
Самоподарих си DKNY be delicious.
А за утре - или D&G The One или Gucci Guilty..

# 16
  • Германия
Прекрасна тема, за която благодаря на любезната ни домакиня!  bouquet

Дава ми се чудесна възможност да се изнахваля с невероятните подаръци на хер Николофф. За да не е сух списък, дълъг като "Война и Мир", обещавам да представя парфюмните си подаръци в снимков материал. Днес успях да надмина себе си. Аз съм едър субект за надскачане, но си прескочих ширината и височината с ето този метеоритен дъжд от Герленови Метеорити. Изобщо няма да ви казвам колко ми е важна оценката ви. НАЙ-ПОСЛЕ събрах смелост да участвам в два престижни конкурса за парфюмна фотография. Вие сте моето вдъхновение и ви поднасям благодарността си с реверанс. omm

# 17
  • Враца
Уау!!!
Императрицата, Уйш и Метеорити са уникални!!!!! Бравоооо!!!    bouquet  bouquet

О де сисли някак му е много зеленото и се губи флакона май ..  Thinking

# 18
Натали, прекрасни са..... Heart Eyes

# 19
  • Козлодуй
Благодаря за темичката,Атти-празнична,че и юбилейна Hug
На всички ароматни феи пожелавам весело посрещане на Новата! Heart Eyes И аз като Бижу съм на работа и ще съм с колегите.Вероятно ще реша какво да нося в последния момент.
Днес пристигнаха "подаръците" ми от директа.Идън е съвсем различен от това,което си представях и макар да не се осмелих да се напръскам хубаво,на ръка ми се стори доста интересен.Ще го разнося както трябва в някой от следващите дни,когато почивам,че ако тръгна за нощна с него и се окаже,че нещо...няма да има спасение до сутринта.Поръчах го смело,но поне с тестването смятам да съм предпазлива Grinning
Натали,страхотни снимки Peace Честити ти подаръци,със здраве да си ги изучаваш и пръскаш!Не съм надничала скоро в аромастилницата,сподели ли нещичко за Бялото пачули,че ми е любопитно Grinning

# 20
  • Германия
сподели ли нещичко за Бялото пачули,че ми е любопитно Grinning

Сънчо, Бялото пачули е най-надменният и превзет цветен шипър, който съм опознавала. Държи ми се като някакво величество, идва ми да му се развикам за превзетостта. Капризно Величество, на което е трудно да се угоди. Красиво безкрайно и още по-дълго съхне този шипър. Добре изсъхнал го намирам извънредно луксозен. Белите цветя са като восъчни и заварени в стъкло. С днешна дата оглавява класацията ми за дълготрайност на парфюмен аромат. Халат, шал, каквото съм напръскала преди повече от 10 дни е невъзможно повече да стерилизирам, дори с изпиране. Отделих си рафтче за дрехите с които го нося, защото в противен случай няма да мога да разучавам нищо. Легендарно траен.

# 21
Натали,прекрасни са Flutter Heart Eyes
Не познавам О де Сисли,но точно такъв зелен си го представям,като аромат,а втората му снимка най-много ми харесва,на останалите както казва Вили някак се губи флакона.

# 22
  • Германия

Не познавам О де Сисли,но точно такъв зелен си го представям,като аромат,а втората му снимка най-много ми харесва,на останалите както казва Вили някак се губи флакона.

Много зелен е наистина, но и чрезвичайно горчив. Най-горчивите грейпфрути, които съм подушвала в парфюм. Има и много мъжки нотки, като от цитрусов афтършейв. Нямам търпение да се запозная с останалите две сестри от серията. Някой може ли да ме сугестира с мнение?

# 23

Много зелен е наистина, но и чрезвичайно горчив. Най-горчивите грейпфрути, които съм подушвала в парфюм. Има и много мъжки нотки, като от цитрусов афтършейв. Нямам търпение да се запозная с останалите две сестри от серията. Някой може ли да ме сугестира с мнение?
Благодаря,Натали!  bouquet
Тук ги има в Дъглас,ама все пропускам да посегна към тях Embarassed

Това има ли го в София и ако може да ме ориентирате за цена,а и описанийце няма да откажа Flutter http://www.fragrantica.com/perfume/Comme-des-Garcons/Comme-des-G … s-White-4369.html

# 24
Мисля че го имаше. Не си го спомням добре, но е много остър. Цената е около или малко над 130 лв за 50 мл.

# 25
Мисля че го имаше. Не си го спомням добре, но е много остър. Цената е около или малко над 130 лв за 50 мл.

Денси  bouquet
Остър,като едноименния КдГ Mr. Green или нещо друго...
Допускам да е някаква отрова,че като гледам пирамидата на първия Crazy,а пък си е доста #Crazy макар и да го поносвам от време на време Wink
Ама за тия пари да си го носят Crossing Arms

# 26
Пробвала съм го преди доста време, но без разучаване с проба вкъщи, а само там на ръка заедно с доста други аромати. Не си го спомням наистина, съжалявам. Ще отида обаче да си го припомня и да го разуча по-добре. Hug

# 27
Пробвала съм го преди доста време, но без разучаване с проба вкъщи, а само там на ръка заедно с доста други аромати. Не си го спомням наистина, съжалявам. Ще отида обаче да си го припомня и да го разуча по-добре. Hug
Ще ми е интересно да споделиш,когато имаш настроение за проба и желание за писане Hug
Между другото,като отворят пощите догодина ще ти пратя онзи пакет,пиши ако искаш още нещо Wink

# 28
Ще ми е интересно да споделиш,когато имаш настроение за проба и желание за писане Hug
Между другото,като отворят пощите догодина ще ти пратя онзи пакет,пиши ако искаш още нещо Wink
Само да отида дотам и да го има.  Hug
За другото благодаря ще се доразберем.  bouquet

# 29
Атти, прекрасна тема!   bouquet

Натали Никол, невероятни снимки! А описанието на Бялото пачули ме заплени завинаги! Wow!   bouquet

Аз си самоподарих Румба и Rose The One, останалите ми подаръци са козметики, дрешки и ботуши, все големи радости.

Днес направих голяма обиколка по парфюмериите, след която се размечтах за една Стела през пролетта и L'eau the One за Валентин. Нямам спирачки, все нещо искам... Crazy

Утре ще решавам с какво да бъда. Може би с The One, мъжа ми умира за него.

Общи условия

Активация на акаунт