Парфюмни размисли и страсти - 90

• 38 981
  • 754
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Атти, чудесна тема, както винаги!   bouquet

Не пожелах парфюмни подаръци, в момента няма нищо парфюмно, за което да мечтая, не съм купувала парфюм от близо 2 месеца.
В новогодишната нощ смятам да заложа на Коко Мадмоазел, остава да реша дали да е edt или edp Simple Smile

# 31
Deziderata, Rose The One много различен ли е от The One след първоначалните нотки? Само от тест така ми се струва, но щом ги имаш и двата можеш хубаво да прецениш. Hug

Парфюмни подаръци не получавам. За Коледа получих няколко много ценни за мен (без фининсова стойност) неща и съм  Laughing.

# 32
  • София
  bouquet на всички тук! Чудесна тема!   bouquet

Аз,както вече споделих , си самоподарих един Слон и една Среднощна отрова елексир.
А от ЛМ получих диамантче  Blush

За утре и аз не съм решила още с какво ще бъда, но някак си ми е залипсвала моята си Ескада...  Cry
Напоследък много експерименти си правя с нови неща и мисля утре да си се обгърна с най-любимия аромат..

# 33
  • София
Щастлива съм да посрещна всички тук в празнично настроение  Hug с прекрасни ароматни подаръци и/или в мир със себе си и със страстта си Simple Smile Да са ви честити на всички придобивките  Flutter и нека ви носят само най-хубави емоции.

Аз предколедно по собствена инициатива, но с дейната помощ на две прекрасни дами от темата, за което съм им много благодарна   bouquet , вече си имам един прекрасен Eden и едно още по-прекрасно Coco edp - и двата мечтани отдавна и придобити с много желание. Списъкът с належащите за придобиване неща значително намаля и останалите очертани мечти ще чакат някое подходящо време да кацнат при мен  bowuu

В новогодишната нощ смятам да заложа или на въпросното Коко, или на Ейлиън.

Последна редакция: чт, 30 дек 2010, 23:31 от Атти

# 34
  • Бургас
за коледа си пожелах аромат, който харесвам много отдавна http://www.fragrantica.com/perfume/Giorgio-Armani/Onde-Mystere-4669.html И аз като Бижу получих ароматна изненада в по пощата. Моята дойде от прекрасната и мила чаровница Бети Пейдж. Много мил жест и искрено ме трогна. Получих ето този Ароганс http://www.fragrantica.com/perfume/Arrogance/Arrogance-pour-Elle-5450.html който много харесах, когато го донесе на срещата в Бургас. Дано съдбата и върне жеста стократно  :Kiss of love: 

# 35
  • при морето
Атти,поздравления за прекрасното хрумване-темичка!  bouquet
И аз като Мимс тази година,сега се мисля,че май не ми е първата ,страня от еуфорията ,обхванала предпразничните атаки по моловете.Обикновено когато нещо ми хареса и мога да си го позволя,не отлагам покупката .Действам импулсивно,макар и с умерени пръсти.Относно подаръците е същото.И понеже в къщи аз съм тази,която знае кой от какво има нужда,гледам да не отлагам,не чакам празниците,ще рече.
Парфюмни ...хм.Ми преди два дни получих много ценни пробички от една прекрасна дама от далечна Испания-целувки,мила,знаеш коя си Heart EyesТака мечтаните Мадам Роша,Фем,Мистери  и Люмиер,освен тях-Шамад на Герлен,а също и Виза и Бандит на Робърт Пикуе.Още ги разучавам,но определено вече искам,дори в размените помолих за милостиви отливки от Бандита и Визата... Peace
Особено първия много ми легна,втория ми идва по-фин някак,по-дискретен.Шамад ме ужаси,много алдехиди,много нещо.Направо е антика.В момента се изкъпах и пръснах от Фем на Роша,но за разлика от Бижу не откривам ни на йота прилика с Галиано,който много обичам.Утре ще му видя съставките,а може и развитие да трябва да чакам,но аз ще си лягам,така че засега ...тцъ.Като първо впечатление го отсвирвам.Ееее,кво нещо,а-представяте ли си какъв шанс имаме всички ние тука с това пращане на пробичка,колко излишни нерви и средства си спестяваме така.Ми Фем си е чиста бабичка.Снощи май такъв ми се стори и Люмиер.Мдааа.Пръснах и от него.Неее,не ща такива антики.
Но Бандит и Виза са прекрасни.Дано някоя дама се смили и ми отлее 10мл. поне от Бандита.Всеки с дерта си,ха-ха.
Иначе утре ще си бъдем в къщи Цялото семейство-за първи път от 7години сина ни ще празнува с нас И Нова година,не му се обикаляло тази година с тайфата от английската гимназия,а и не се знае дали следващата Коледа ще може да си дойде в БГ и е решил да бъде с нас.Да си призная,трогната съм и много щастлива.Никакъв друг подарък не ми трябва.Нали?
В празничната нощ,за да съм докрай изчерпателна,ще заложа на Силвър рейн,макар че не знам в последния момент какъв акъл ще ми дойде.
Желая на всички много прекрасна нощ с любими и близки и много любов през идващата 2011година.Обичам ви!И едно наздраве за всички ще вдигна ,няма да ви пропусна!До догодина! Heart Eyes

# 36
Поздрав и от мене за изминалите и предстоящи празници! Нека повече парфюмни, и вскякакви други желания се сбъднат през идващата година.

Нямам нови парфюмни придобивки; това което си подарих за Коледа беше да прекарам празниците заедно със семейството ми в България. А най-големия подарък, който май получих, беше безпроблемното пътуване - чувствам се много благодарна, че всичките ми полети бяха навреме и успях на косъм да се размина с лошото зимно време и затворените летища  Peace

Утре вечер мисля да бъда със златиста рокля и някоя туберозна бомба  Mr. Green (carnal flower или beyond love)  Peace

# 37
Miss K, добре завърнала се! Heart Eyes Hug Радвам се, че пътуването ти е минало чудесно, че все ми беше на премисъл, като гледах новините.

Сега дадоха банята на Георги Христов при Гала. От нашите е! Mr. Green Огромен брой парфюми, козметика и умопомрачителен брой кремове за лице и околоочен контур, строени като войници. Никога не съм виждала някой да има и ползва около 50 крема за лице от най-скъпите марки едновременно. Whistling

# 38
Атти   bouquet

За коледни подаръци броя Адикт 2 и Беиж, един лак и един глос. Днес ще ходя и за една закъсняла рокля, но изчаквах намаленията  Grinning
Довечера ще сме на гости в приятели, парфюма не съм го избрала още, няма да е нещо много присъствено, да не дразня околните.
Весело посрещане на Новата година на всички  Hug

# 39
  • София
Весело посрещане на Новата година и от мен!

Моят парфюмен подарък е  Пюр Пойзън еликсир. Хубаво си е парфюмчето, въпреки първоначалните съмнения. Днес хубаво съм се парфюмирала с него и съм щастлива, вечерта ще го подновя.  Новите придобивки при мен са във вид на отливки. Аз съм си ги сложила в хубави шишенца и ми е приятно хем на окото, хем на шията ми, а те са Черната орхидея и Алюр Сеншуал. Няма как да не спомена и Самсарата, тя е най-голямото ми откритие. За дамата, която се лиши от него  bouquet.

По повод отливките, вчера вечерта моя мъж ме свари клекнала и отворила шкафчето, само погледна и каза, че имам повече спринцовки от аптеката. Laughing Пазя си ги, нали съм преливала оттам парфюмите.

# 40
  • София

Пробвах Миднайт Фентъзи на Бритни Спиърс - ами круши и пак круши.  Confused Не е лош, но за лятото. А и Ейвън Шиир Айс е същия. Само дето трае 2-3 часа, ама лятото си го пръскам смело, този прекрасен плодов компот.  Laughing

Пробвах и прословутите Люти Чушки...   Crazy Ами... За съжаление ми хареса!  Heart Eyes Joy Само дето според консултанта на някои кожи се проявявал шоколад, а при мен - тц.  Naughty И сега въпросът, който ме е страх да задам - колко струва?  Rolling Eyes Laughing

# 41
Безумно много струва, по бледи спомени Crazy

Момичета, много любов, щастие, парфюмни и други удоволствия! Бъдете здрави и все така чаровни. Прегръщам Ви Hug Heart Eyes

Тази вечер ще се полея с Beige Heart Eyes Heart Eyes

# 42
  • Враца
Оффф, болна съм, боли ме главата, нищо не подушвам, обърках сладкиша... ебати празника  ooooh! ooooh! ooooh!

Но все пак ще уважа някое от творенията на Тиери Simple Smile Сигурно, ще се почувствам по-добре  Heart Eyes Crazy

# 43
  • някъде под слънцето...
МИНАВАМ ДА БЛАГОДАРЯ НА ВСИ4КИ КОИТО МИ ПРАТИХА ПОЛОЖИТЕЛНАТА СИ ЕНЕРГИЯ
ИЗВИНЕТЕ МЕ ЗА ГЛАВНИТЕ БУКВИ НО ПИ6А ОТ КОМПА В СТАЯТА НА БА6ТА МИ В БОЛНИЦАТА И ТАЗИ 4УДЕСИЯ НЯМА БУТОН ЗА СМЯНА 
МОЯТ КОЛЕДН ПОДАРЪК Е 4Е БА6ТА МИ ПРЕЖИВЯ ОПЕРАЦИЯТ ЗА КОЯТО ЛЕКАРТЕ ТУК НЕ ДАВАХА 6АНСОВЕ
6ТАСТЛИВА НОВА ГОДИНА НА ВСИ4КИ
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: пт, 31 дек 2010, 17:02 от sl

# 44
  • Германия
Да я посрещнем усмихнати и ароматни,
да са дните й благодатни!

Да сме здрави и добри,
всичко друго ще се подреди!

Тръгвам за ресторанта след час или даже два, нарамена с баница в тава. Ще ухая на разтопено масло и българско сирене. И още на пуканки и люти чушлета, с които украсявах дряновици за децата на скромната ни БГ компания – те не знаят какво е сурвакница, а това ме натъжи и вчера ходихме в гората, да търсим дряновици. Ще мириша на Романс на Ралф Лорен, който избрах за новогодишната нощ, но ще ухая на България.

SL, прегърни татко си от нас. Нека бързо да е на крака!

Общи условия

Активация на акаунт