Парфюмни размисли и страсти - 90

• 38 980
  • 754
  •   1
Отговори
# 735
Като стана дума за Алюр, онзи ден надуших лайка в Алюр Сенсуел (дано не бъркам, май беше едт) Grinning
Странни номера ми върти моят нос Laughing

# 736
  • Германия
Хайде идва нова темааа!Ати нахрани ли менажерията?Мимс на нисък старт съм и чакам.... Winkсвиркане да душкам!Моля имайте милост Praynigче Здравна каса пак не дава пари ,а от там ми идва заплатата.мислите ли че мога да отразя една Герленска идилия на сляпо...?Душих я само на блотер и много ми хареса!Натали имам си вече Романс....благодаря ти,нямаше да се реша да го взема без твоите описания  bouquet

Ако ще е на сляпо Идилията, поне да е ЕДТ. Само това ще река и ще замлъкна докато Атти паркира домочадието. Радвам се, че Романсът ти харесва, ако ти харесва. Много е лиричен.

# 737
  • Германия

Алюр тогава ще ти допадне много, но също е скъп. Sad
Пробвай Класик Готие ЕДТ, тестера може да се намери на добри цени в нета.

И в двата надушвам ТУБЕРОЗА! Особено в Класик Готие. Буржоазна ТУБЕРОЗА, обаче ТУБЕРОЗА! Знам, че Атти например го харесва, но то сигурно е защото има ТУБЕРОЗА!
В Алюр надушваш тубероза? Нееее, добре че не усещам нищо такова. В Класик Готие има малко.
Какво ще правиш ако случайно не харесаш Профумо? Не ми се вярва, но все пак винаги има такава възможност при все, че ние с теб имаме доста различни усещания за ароматите.

Изобщо не мисля, че са толкова различни когато се касае за шипри. Delices de Cartier е друг чай - ти го харесваш, аз не. Поне не мога да го нося с удоволствие Как така какво ще правя, ако не ми хареса Профумото, в което се съмнявам искрено. Ще снобея, разбира се! Здраво ще снобея! Не вярвам обаче! Дървесен! Че и шипър! Абсурд да не се подушим като крастави магарета. Hug

И В Алюр е малко ТУБЕРОЗАТА! Точно толкова, че да не мога да го нося! Половин щипка от някой пълносърдечен индивид е добавена и край за мен. Не говоря за Сенсуела, нали. За чистия Алюр.

# 738
Да за Алюр ЕДП.

Ще снобея, разбира се! Здраво ще снобея!
В смисъл?

# 739
  • Германия
Да за Алюр ЕДП.

Ще снобея, разбира се! Здраво ще снобея!
В смисъл?

В смисъл, че акциите на колекцията ми ще се надуят много. Тук колекционерството Денси е много разпространено и преди малко установх от два колекционерска сайта, че ставам с две октави по-голяма работа, ако го имам в колекцията си. Ако мога да го предложа за замяна, ще получа нечувани чудеса. Извинявам се много, че съм такъв сноб Embarassed, но като колекционер много искам да отворя един ден мини музей. Не ме съдете строго, но има сребролюбци, и други любци, аз искам да имам много парфюми. Не самоцелно, обичам ги. Embarassed

Пак пишех на Атти и обърках иманета.

ПП Денси, само три колекционерки от 1 465 регистрирани, са посочили , че го имат. Това ме изстрелва в космическа орбита, благодарение на теб! Ако не го харесам, ще заменя за наистина нечувани неща.

# 740
Ясно, е значи ще черпиш много щом по мой съвет така си покачи колекционерските акции. Mr. Green Hug
Сигурна съм че никога няма да го замениш. Това е парфюм красота. Heart Eyes

# 741
  • Германия
Ясно, е значи ще черпиш много щом по мой съвет така си покачи колекционерските акции. Mr. Green Hug

Не знам дали си представяш колко много. Ренка не се вясва скоро, но тя може да потвърди колекционерската страст у германките. Има печатни издания, с номерирани миниатюри или големи флакони. Аз отскоро ги чета и не знаех, че този Профумо има такава стойност. Ако не беше ти, щях да разбера доста късно, като чета обмените на колекционерките.

ПП И аз съм някак сигурна, че няма да се стигне до размяна, но друго си е като влязат в колекцията ми, да ми сваля звезди. Тщеславие - човешка черта! Какво да се прави...

# 742
  • София
Може ли и аз да се намеся в разговора, може ли да ми кажете защо на Сисли са толкова скъпи парфюмите?
Преди време пък беше станало въпрос дали чуждото мнение по отношение на парфюмите  има за вас значение, все си мислех, че не може да ми повлияе, но сега се усещам, че Soir de lune ми харесва само на мен. Даже ми казват, че вече ми се изродил вкуса. Rolling Eyes Може ли само аз да го намирам за толкова прекрасен, а до мен да бърчат нос недоволно.

# 743
  • гр.Варна
Елку,засяках те в темата и реших да пиша.
И аз съм фен на Жадор,имам Alien на Тиери Мюглер,но в момента най-любим ми е Lady Million на Пако Рабан.Невероятен парфюм.

# 744
  • Германия
Може ли и аз да се намеся в разговора, може ли да ми кажете защо на Сисли са толкова скъпи парфюмите?
Преди време пък беше станало въпрос дали чуждото мнение по отношение на парфюмите  има за вас значение, все си мислех, че не може да ми повлияе, но сега се усещам, че Soir de lune ми харесва само на мен. Даже ми казват, че вече ми се изродил вкуса. Rolling Eyes Може ли само аз да го намирам за толкова прекрасен, а до мен да бърчат нос недоволно.

Обожавам Лунната вечер на Сисли. Според мен всяка стотинка е оправдана тук. Инвестираш в дълготрайност, респективно качествени съставки. Ако ми сбърчат нос на Лунната нощ, просто ще извадя флакона и ще се напръскам демонстративно.

ПП Атти, да не се трудите върху снимката на Ети?  Изобщо няма да те спаси Naughty Не си прави половинчат труд.  Обещала си ни близнаци - Тиерчо и Герленчо.  Май сбърках имената... Thinking

# 745
Възможно е защото хората като правило никак не обичат шипри, особено мъжете.
Защо са толкова скъпи ли, по много причини най-вече заради името им. И козметиката им е супер скъпа и парфюмите също. Така са си решили и така продават и то много успешно.

Натали, хубаво е да си колекционер. Hug Винаги съм твърдяла, че съм парфюмен такъв, но тук това твърдение се приема за снобство. Mr. Green Някой хора бягат от думата колекционер като дявол от тамян.

# 746
  • Германия

Натали, хубаво е да си колекционер. Hug Винаги съм твърдяла, че съм парфюмен такъв, но тук това твърдение се приема за снобство. Mr. Green Някой хора бягат от думата колекционер като дявол от тамян.

Разбирам ги напълно тези хора. Трябва кръвта ти да се обърне на парфюм за да има солидарност.

Атти????

# 747
  • Варна
Аз съм сноб-практик. Не обичам колекции под никаква форма, каквото ползвам - ползвам, каквото не - изчезва.

# 748
  • София
Мерси, Натали, за подкрепата  Hug Аз още го нямам, но тъй като скоро ще имам рожден ден все се надявам, че може да ме изненадат. Обаче вкъщи никой не го одобрява, само любимия, но той като че ли каквото и да му дам да померише, щом на мен ми харесва, се съгласява, че е хубаво. Wink

И козметиката им е много скъпа наистина, имам един католог вкъщи, където са обявили промоционални цени - крем за лице  1000 лв. Сестра ми си помисли, че е печатна грешка Laughing

# 749
  • Германия

Ако ми разрешиш ти и останалите, вкусът ти е еволюирал в положително посока. Това е моето скромно мнение.

Общи условия

Активация на акаунт