Нещо смешно, което вашите деца са казали IV

• 51 912
  • 758
  •   1
Отговори
# 120
Ръчичките на тока са моят фаворит тук Joy Въпреки че всички попадения са добри.

# 121
  • Пловдив
Баща й я съблича за къпане -
Тя - "Не ме събличай, аз съм дама!"  Той - "Ми тъй де, именно!", Тя - "Ама аз съм ЧУЖДА дама!"

# 122
Днес като ги взех от училище девойките, ходихме до един магазин и съответно попаднахме в редовното задръстване, та ми се разясни как жирахът повръща-разяснявам, те гледали снимки на животни и съответно имало и жираф. И следният разговор протича:
"От високото сигурно му става лошо и повръща..."
"Нее, той сигурно  се навежда."
"Не, на него тялото му е по-късо от врата, ще направи дупка в земята ако се наведе."
"Ми сигурно в нея повръща!"
 Crazy
Не посмях да се намеся, те бяха толкова сериозни в разсъжденията си, колко ли ще се разочароват! Whistling

# 123
  • Pb
От снощи: Данаил вече е в леглото, пред заспиване и си бърбори на себе си, а аз се мотая из стаята. По едно време го чувам "Ох, май ми падна ми любимия зъб!", при което подскочих като ужилена!  Взе да ми става топло на главата. Тъкмо се чудех правилно ли съм чула, при което той пак го повтаря, но безкрайно спокойно, все едно не се е случило на него. Ами да, няколко секунди по-късно се усмихнах на себе си - просто човека си повтаря избрани реплики от анимацията за жабока цар, която гледа малко по-рано. Ох, как се припотих Laughing

# 124
  • София
Днес като ги взех от училище девойките, ходихме до един магазин и съответно попаднахме в редовното задръстване, та ми се разясни как жирахът повръща-разяснявам, те гледали снимки на животни и съответно имало и жираф. И следният разговор протича:
"От високото сигурно му става лошо и повръща..."
"Нее, той сигурно  се навежда."
"Не, на него тялото му е по-късо от врата, ще направи дупка в земята ако се наведе."
"Ми сигурно в нея повръща!"
 Crazy
Не посмях да се намеся, те бяха толкова сериозни в разсъжденията си, колко ли ще се разочароват! Whistling

Joy  Joy  Joy  Ето така в спора се ражда истината.

# 125
Този жираф ми оправи деня Joy

# 126
Животът на жирафа е сложно нещо. Laughing

* * *
Тази сутрин си пиля ноктите, и синът ми: "Мамо, какво правиш, чешеш си ноктите ли?''  Crazy

# 127
  • sofia
Преди време показах на сина си резката от секциото за да му отговоря на въпроса откъде е изваден като е бил в корема ми. Това много го впечатли и често ме кара да му повтарям тази история - колко е бил малък, как е ритал вътре, като е станал голям откъде са го извадили и т.н.
Дълго чакаме пред лекарския кабинет и на детето вече му омръзна и пак заформяме този разговор. "Мамо, нали съм бил в корема ти" аз казвам "Да", следва :"А сега ще ми покажеш ли ПАК дупката от която съм излязъл" Crazy Кой знае какво си помислиха околните че съм показвала... Laughing Laughing

# 128
 Joy Joy Joy Децата понякога ни правят  Embarassed

# 129
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Предлагам на Георги да си поръчаме китайско за вечеря, а той категорично отказва. Питам го, като никога не е ял китайско, как така знае, че но харесва и не иска, а детето ми отговаря, че не искало да яде китайци!  Mr. Green Joy

# 130
  • Някъде на път....
Говорим си да поръчаме суши за в къщи.
Петър казва на Габи: Габи, тази вечер ще ядем нещо сухо, а утре ще е супа.
Габи: Аз искам да е луканка тогава, а утре може супа.... Rolling Eyes

# 131
Преди време показах на сина си резката от секциото за да му отговоря на въпроса откъде е изваден като е бил в корема ми. Това много го впечатли и често ме кара да му повтарям тази история - колко е бил малък, как е ритал вътре, като е станал голям откъде са го извадили и т.н.
Дълго чакаме пред лекарския кабинет и на детето вече му омръзна и пак заформяме този разговор. "Мамо, нали съм бил в корема ти" аз казвам "Да", следва :"А сега ще ми покажеш ли ПАК дупката от която съм излязъл" Crazy Кой знае какво си помислиха околните че съм показвала... Laughing Laughing
Joy Joy Joy
Представям си как си се почуствала  ooooh!  Joy

# 132
mama-shushiMr. Green hahaha

# 133
  • Pb
Ха-хах, големи бисери последната страница  hahaha
Тази теми ми е като настолна книга за добро настроение   Nature Sunny

# 134
Малкият рови из шкафа.
- Затвори! Нямаш работа там!
Той съсредоточен и уверен, без да се обръща казва: