Нещо смешно, което вашите деца са казали IV

• 51 925
  • 758
  •   1
Отговори
# 150
Вчера светата троица пристига мистериозно и започват да ме оглеждат от тук от там и питат:
"То новото бебе кога ще се роди?"
Обяснявам, че лятото ще се роди като подарък за рожденните им дни. Тук Али заяви:
"Аааа, аз бебе не съм си поръчвала, искам нови ролери!"
Ани започна да и шепне, доста височко:
"Остави я да ни го даде, така само ние от всички ще имаме истинско бебе вместо кукла!"  Crazy Crazy Crazy
Дан обаче продължава любопитна до се взира и пита къде е въпросното бебе. Азобяснявам как то е още малко и с напредване на времето коремът ми ще порастне... Тук Ани ме прекъсна и заяви:
"Казах ви, че беше де... ааа, кръгла преди да се роди Дан." Crazy Crazy Crazy Crazy
И ми отправи едно усмивчица. Joy

# 151
Вчера светата троица пристига...
И ми отправи едно усмивчица. Joy
Joy Joy Joy

Вие сте ми любими!  Peace Да сте живи и здрави!   bouquet

# 152
Галля, благодаря за пожеланието!!!  bouquet  bouquet  bouquet
Да ти се връща! Hug

# 153
"Аааа, аз бебе не съм си поръчвала, искам нови ролери!"
Hands Clap Kissing Heart

# 154
    Сетих се за една моя позната, петгодишната и дъщеря върви с нея, виждат един плакат на Бенетон, знаете ги, с три деца - негърче, азиатче и бяло. И хлапето на приятелката ми и казва - Мамо, като порасна ще си родя три дечица - едното бяло, другото жълто, а третото черничко...

# 155
  • София
Разглеждаме детската енциклопедия и виждаме картинка на яйцеклетка, заобиколена от сперматозоиди и един пробиващ. Питам я дали знае какво е това. Тя ми отговаря "Бебе".

# 156
Бреееееей,умно човече!

# 157
Изцепка от преди малко:
Качил се на колата си, която се блъска с крачета и даже се нервира, че му е тясно в апартамента. Аз поизнервена му казвам да я остави, защото в апартамента не се кара кола и ако иска може да я вземе с нас навън, като излизаме след малко.
Той се замисли и след малко каза: "Мамо, не колата ън, тудено на гумите". В провод не можело да се изкарва колата на вън, защото щяло да й е студено на гумите  #Crazy

# 158
Две вечери подред на вечеря като пие сок и иска да й дадем "дупка". Shocked Laughing И ние с баща й се чудим каква дупка иска. А се оказа накрая, че детето искало сламка. hahaha

# 159
Въпрос на гледна точка. Laughing
Малкият вчера ми показва картинка с яйцета. Има логика: прасе- прасета...яйце- яйцета.  Mr. Green

# 160
  • София
Дъщеря ми тази вечер здравата ми лази по нервите и накрая я питам защо се държи толкова лошо.След няколко секунди размисъл ми отговори,че... "просто така ми се е получило тази вечер!". Mr. Green

# 161
Калина яде обелена ябълка и ме вика да й измия ръцете, обаче мен зверски ме мързи и й казвам да си вземе салфетка и да се избърше. Тя, възмутена от моя мързел, взима салфетка, бърше там нещо, обаче ръцете й лепнат... Обръща се към мен и ме застрелва: "И сега кво... да я наплюнча ли тая салфетка?!"  Crossing Arms

# 162
  • Бургас
Ето и няколко бисера от нас.Малката като се върне баща й от работа все е настроена срещу него войнствено и баща й я пита:"Миме, ще дойдеш ли да цункаш тати?А тя отива до него и му вика:"няма!ти не слушаш и правиш бели", а баща й:"така ли?какви бели?..Мима:ами сериозни бели".
Друг път отива до него и му казва:"искаш ли да те набия един шамар".Съответно следва въпрос защо все върху него трябва да има агресия от нейна страна, а тя:"ми, защото ти все ми се сърдиш. че не слушам"Simple Smile
Понеже сега сме на гости на баба й и дядо й, ате вечер гледат филма "Забраненият плод" и още в мига, в който почне и Мария вика:"бабооооо, дядооооо, Зачервеният плод почнааааа" Joy

# 163
Дъщеря ми към мен:
- Когато порасна голяма, а ти станеш мъничко бебенце ще те целувам непрекъснато и ще ти казвам колко си красива...

# 164
-Яж домати, ще ти станат червени бузките.
-А като ям леща, кафяв ли ще стана?/Това може да съм го споделяла и др. път, не е ново/

Забрави името на любимата си леща.
-Мамооо, искам кафява супа с кръгчета!

Детето е злоядо и само се кандърдисваме на масата.Една вечер, след като е бил при баба си/ която често му дава забранени от мен бонбони и др./сяда на масата и започва с апетит да си яде супата.Аз му се радвам и не мога да повярвам.Питам го:
-баба ти не те ли почерпи с нещо?
-не
-Не мога да повярвам.Как така е пропуснала?/последното го казвам със съотв. ирония/
В този момент детето вади от джоба две бонбони и тържествено ги вдига:
-ето, с тези бонбони НЕ ме почерпи баба.

Детето си ляга ,аз му подавам одеяло
-завий се.
-а, не, аз съм топъл.

Общи условия

Активация на акаунт