Нещо смешно, което вашите деца са казали IV

• 51 870
  • 758
  •   1
Отговори
# 675
Напълно вярно! С други думи, правилния отговор е НУЛА. Питагор да си гледа работата! Wink

# 676
Тази вечер кумовете ни бяха на гости.Едното им момченце е на 4 и половина...Много дивя,накрая се подхлъзна на теракота в коридора и падна...Дойде ревящ в хола,а когато го попитахме къде е паднал,той каза:
-Ами,ей там на стъклените камаЦИ(разбирайте на теракота) Mr. Green

# 677
  • София

-Ами,ей там на стъклените камаЦИ(разбирайте на теракота) Mr. Green
Mилата душица  Grinning

# 678
На гости сме при родителите ми. И така няколко седмици. С баща му не са се виждали 5 дни, което за тях си е адски много. Идва при нас баща му в петък вечер лягамеи заспиваме тримата заедно на едно легло. На сутринта дребния отваря очи, поглежда баща си "от упор", съответно той се буди /нали се сещата за чуството, когато спите и някой ви гледа/, а малкия с една сладка усмивка и поглед изпълнен с любов му казва:
- Ей, сладурчеееееееее!  Joy Joy Joy
Честно ви казвам паднах от смях  hahaha

# 679
Всички бисерчета са толкова сладки  Heart Eyes
Мойта дребната, снощи:
"Мамо, искам да си хапвам тортена бисквита!"
 Joy
 Heart Eyes

# 680
Казвам на синът ми - Седни на дивана и от там гледай телевизия.
Той отговаря - Не мога, защото пчелата ме ухапа по дупето и ме боли.  После ме ухапа по окото и не виждам от толкова далеч.   Flutter

# 681
Да се запиша и аз, че ми стана много интересно! (по-добре късно...)

# 682
Само запис, утре ще пиша, бисери бол  Mr. Green

# 683
  • Варна
Има едно китайско филмче по една от детските телевизии,
казва се "Ни хау, Кайлан!" където "ни хау" - означава здравей,
на китайски , а Кайлан е героинята. Излиза Агафия на двора и
подвиква на съседката /около 80 годишна /
-  Ни хау, бабо Денка!
- Не те чувам баби.
- Ни хау, ти казвам!
- Какво викаш?
- Оф, бабо Денка, пак не разбираш китайски!- възмутена
 и това е през ден  Laughing

# 684
Хаха, ами права е Агафия, баба ти Денка трябва да проговори китайски. Добре, че и нашата 80-годишна съседка не чува добре, защото Дилян редовно я пресреща с "дай ми бонбон, моля". Аз умирам от срам, но тя така го свикна, все му дава като го види. последният път директно и бръкна в чантата, което преля чашата на търпението ми и сега той вика " Невъзпитано е да бъркаш в чантата на баба Деспа. Аз отдавна не съм бъркал", хаха
От както ходи на ДГ, му е интересен въпроса за разликите между момиченцата и момчетата. Аз му обясних, но той е толкова впечатлен, че редовно обяснява кой какво има и какво няма. Наложи се пак да му обясня, че това са разговори, които водим в къщи и не е удобно и възпитано да го коментираме навън. Но вчера на плажа пак започна и аз му припомних какво се разбрахме, а той ми отговаря "Ами, искам да говоря за ч..и и д...и".

# 685
Малкото ми сега проговаря и понякога се обърква. Свалям и наакания памперс и тя възкликва:
- Аууу, куно /вкусно/!
А всъщност искаше да каже - аууу, мирише!

# 686
Прибираме се от почивка, в колата тя пищи: Змия. Сърцето ми спря направо. Поглежда пак и вика: А, гъсена /гъсеница/.

Има си едно куфарче с колелца, в което си носи играчките като ходим по почивки. Та въпросното куфарче е "куфарник"

# 687
  • София
Пътуваме фамилно: брат ми шофира, баща ми до него отпред, аз на задната седалка между двете деца. Те, разбира се, в един момент станаха леко неудържими  Mr. Green и баща ми се извърна да направи забалежка на дъщеря ми (3 г.), понеже вече не владеех ситуацията. А тя му отвърна:
"Ти обърни се напред. Гледай пътя!"

# 688
  • София

"Ти обърни се напред. Гледай пътя!"

Ахххх хитруша  Joy

# 689
Малко сме големи, но и на 9 години още имаме смешки. Говорим с Ники за видовете триъгълници и аз го разпитвам, за да разбера какво е запомнил. И той ги изрежда:
- Разностранен, равностранен, БЕДРОстранен...

Общи условия

Активация на акаунт