Нещо смешно, което вашите деца са казали IV

• 51 863
  • 758
  •   1
Отговори
# 690
най - обичам да ме буди в 6 и 30ч.
Нашия тати е командировки често през лятото и ние двете си спим заедно на спалнята.

Онзи ден ме разбуди към 6 и 30ч с думите - Ставай, време е за пържени филийки!!!
Днес беше- Наспах се!
Аз- още е тъмно!
Тя- е нека си е тъмно, аз се наспах, ама ти си дреми де.

# 691
Ани относно Бебчо:
"Сега Габи за кого е подарък-за мен и Али или за Дан?"

Заключението на Дан относно Бебчо:
"Много е малък, ама прилича на мен."

# 692
  • Варна
A.S.I.A. много ме радват твоите сладури. Честито ново попълнение   bouquet

# 693
A.S.I.A. , честито бебче!   bouquet Ще почакаме още малко (времето бързо минава) и ще четем и негови бисери.  Wink

# 694
  • Sofia
Разхождаме се из Черноморец и нали градски чада, невиждали кое как расте, аз показвам забележителности - как расте домат, чушка, праскова, смокиня... По едно време Жоро сочи една пищно разлистена лоза и казва:
- Мамо, мамо, виж как растат сърмичките!  ooooh!

# 695
  • София
- Мамо, мамо, виж как растат сърмичките!  ooooh!
Това дете е мой тип  Heart Eyes Grinning Heart Eyes

# 696
Изпращам голямата до магазина, поръчвам`и какво да купи и последно изброявам сапун "Тео-бебе". Малката се провиква след мен -Без космати! Mr. Green

# 697
Изпращам голямата до магазина, поръчвам`и какво да купи и последно изброявам сапун "Тео-бебе". Малката се провиква след мен -Без космати! Mr. Green

Joy Joy

# 698
  • София
 Преди няколко месеца, когато даваха сериала Клонинг по телевизията, Влади чува напеви от тамошната религия и казва - Мууу, кавата каза!!!

# 699
  • Варна
Куклите на дъщеря ми (на 5,5 г.) си говорят с наша помощ (по-точно на мен ми се връчва една и ми се казва какво трябва да говоря от нейно име и само тук таме успявам да вмъкна моя реплика:

аз (с нейните реплики) - Той ми каза "Ти си най-неземна и красива, но аз видях приятелката ти и тя ме иска и аз ще се оженя за нея"
тя - Той нарочно ти ги говори , за да се разревеш и да отиде при приятелката ти и да бъде с нея.
аз - Ама тя нали ми е приятелка и няма да ми го причини?!?
тя - Ооо, не. Тя обича само мъже, които не са използвани.
Откъде ли и хрумват тия сапунки  newsm78

По повод на горното, една колежка сподели нещо, на което продължавам да се подхилвам от 2 дена насам.
Майката на един младеж на 11 г. му обяснява, че секс се прави не само с цел възпроизвеждане, но и ... иначе (не се сещам дали думата беше за удоволствие или някаква друга). Той почти веднага отсича "Аз от тоя допълнителния НЯМА да правя!"  Joy

# 700
Аз от тоя допълнителния НЯМА да правя!"  Joy
хах, това ме уби  hahaha hahaha Joy Joy

# 701
  • Пловдив
Дъщеря ми ме питаше нещо оня ден и аз й казах, че ще проверя в Гугъл и ще й кажа. А тя - "В БГ-мама провери, мамо!"  Joy Ми тъй де - то и без това Гугъл ще ме доведе в БГ-мама  Laughing

# 702
  • Варна
Агафия - Тати защо не е купил нищо сладко?
Аз - Защото сме на диета.
Агафия - Не сме на диета в къщи сме мамо!

# 703
no_name , Пунчик благодаря!!  Hug
Днес болната тема ни е яденето.

Закуска:
Аз - Искате ли яйца за закуска?
Всички - Да!
Али - Не!
Аз - Е защо не?
Али - Ми защото искам омлет... с яйца и бекон... Crazy

Време за обяд:
Аз - Какво искате? Има риба, има и пилешко?
Ани - Аз нищо не искам.
Аз - Защо не искаш нищо?
Ани - Защото искам каквото баба сготви със соса и пилето(фрикасе). Crazy
Аз - Ами то това е пилешкото.
Ани - Аааа, ми значи не го искам.
И си излезе най-безцеремонно с една усмивчица, още не е яла, вече мина 7, какво ли друго не предлагах! И все отговора е - Не, мами, не съм гладна, ти си гледай бебето, аз като ограднея ще кажа.
Ако едната яде, то другата ще има претенции, как го постигат не ми е ясно, но винаги е така. #2gunfire

# 704
правя пилешка супа и застройвам ( за първи път). Бъркам аз яйцето и дребната ме пита какво правя, аз и казва- застройвам супата.
Тя- е защо бе мама я разстройваш?

Общи условия

Активация на акаунт