Нещо смешно, което вашите деца са казали IV

• 51 859
  • 758
  •   1
Отговори
# 705
Днес имахме гости с малко бебче,на което косата му стърчеше на всички страни и беше остра като на таралежче GrinningТа моят син ме попита:"Мамо,защо косата на това бебе е настръхнала!" Laughing

# 706
Като казахте ядене... Вечеряме с моя син, пиле с картофи. Той обаче казва, че не иска пиле. Казвам: "Добре, яж каквото ти е вкусно".
- Няма проблеми? - пита той.
- Няма проблеми - казвам.
- Когато има проблеми, тогава ще ям пиле  Wink

* * *

Една вечер водим следния разговор (не помня как почна точно):
- Ти май нямаш нямаш търпение да пораснеш - аз.
- Даааа...
- Не бързай толкова да растеш, толкова е хубаво да си дете...
- Да, ама като порасна, ще стана тати!
- О, да, много е хубаво да си тати...
- Да?
- Да, ще си имаш бебче, което много ще си обичаш.
- Как така, как така ще стана тати?
- Ами... ще се запознаеш с някое момиче, което много ще харесаш, ще ви е много хубаво да сте заедно, ще се обичате много и после да си имате бебче.
- Ама аз... искам винаги с теб... винаги (при което започва почти да плаче)... или с Амата (със светнал поглед - Амата е любимата от учиище). 
Много на бързо ми намери заместител  Wink

# 707
Не знам дали съм разказвала следния случай:
Съседски младеж /на 10 години Grinning/ ме пита може ли да заведе дъщеря ми /7.5 години/ на плаж. Аз -  Shocked, отговарям:
- Не може, тя е малка още, за да ходи сама на плаж.
- Ама тя няма да е сама, ще бъде с мен. Laughing
Наложи се да го разочаровам с думите:
- Ти също си много малък още, за да ходиш на плаж без родителите си.

# 708
Аз напълних нета с тази случка, ама и тук да я разкажа  Laughing
За малкия ми син - царят на бисерите Simple Smile
На вечеря се оригва и казва "Извинете! Случва се!"", а баба му го учи на добро поведение и му обяснява да си слага ръката пред устата. Той най-сериозно я поглежда и пита: "А като пръцна къде да си сложа ръката?"  Joy

# 709
"Мамо, колко си весела и алергична", вместо "енергична"  Laughing Не че първото не е вярно, де.

# 710
  • София
На вечеря се оригва и казва "Извинете! Случва се!"", а баба му го учи на добро поведение и му обяснява да си слага ръката пред устата. Той най-сериозно я поглежда и пита: "А като пръцна къде да си сложа ръката?"  Joy
Joy А бабата какво отговори?

Разговарям със сина си и той казва: "Много харесвам това негово чувство." Аз поправям: "Ти не знаеш какво чувства той. Трябва да кажеш, че харесваш тази негова черта." Дребосъчката веднага се включва в разговора: "Или, че харесваш тази негова точка."

# 711
2-годишният ми дребосък чупи съсредоточено вратите на една количка (те са от отварящите се), баща му го пита "Защо чупиш вратите на джипа?", а той отвръща "Много са!".

Понастоящем е пощадил само една - шофьорската... hahaha

# 712
Joy А бабата какво отговори?

Не успя да отговори, защото толкова много се смяхме, че не успяхме и да вечеряме  Laughing

# 713
Днес сутринта се събуждаме и той "Мамо, днес на ясла ли сме?" Отговарям "Да", а той "Не ми се ходи..." Казвам "Още малко остана и ще те изпишат" (понеже е на ясла до края на месеца)
А той отговаря "И ще ме изакат!"  Joy

# 714
Ох, доживях да напиша бисер и от дъщерята на съпруга ми, която сега е при нас. Тя е на 11 и ми помага за бебето. И съответно детето е любопитно, не е виждало толкова малко бебе и задава въпроси. И ето въпросите:
"По колко ядат бебетата, когато се хранят с шише?"(защото видяла шишенцата за вода и се сетила, че някои бебета ядат с шише)
Аз обяснявам на дълго и на широко как ако се храни със шише се спазват определени количества, как някои бебето се хранят с ам, как някои майки се цедят и пр.... Тя се замисля и пита:
"А като кърмиш тогава... ами.. тогава гърдите ли си мериш?"

Наистина изглеждаше озадачена и объркана, но предполагам, че вината е у мен...  Laughing

Ето нещо и от Дани:
"Аз сега съм голям брат(батко), и съм голяяямо момче, ама не като тати, той е по-голям, защото е мъж..."

# 715
Напълнило се е с бисери.  Mr. Green Joy
Нещо от вчера. Домашният любимец обича много някой да й се  пее или да се казват стихчета. Аз се сещам за някакви "ретро хитове". Вчерашният беше пиленце шарено, печено варено .... Свършвам да пея, дреб ме подсеща "Мама пак да ти изпее за месцето".  Laughing

# 716
В рамките на няколко минути щерката (на 2год. ) ми каза, че съм стара и дебела... На мама златото  Mr. Green

Аз: Ех, какво е хубаво да те люлеят! Може ли и аз да се кача на люлката?
Тя: Не! ( много изненадано). Мама стара...

След няколко минути:

Аз: Какво има в коремчето на кака Таня?
Тя: Бебе. И в мама коремчето има бебе.( Слабичка съм, значи-и-и...ама си имам коремче, признавам)

# 717
по повод бебетата, моята девойка ме врънка да става кака ( за 100 път тази седмица).
Тати беше командировка и е качил коремче. Та дребното тези дни пак пита кога ще си има бебе. Аз и казвам , че е рано още. тя- ама като ти порасне корема нали ще си имаме?
аз- да
По това време минава тати и тя го гледа умно.
- я на тати корема е голям, значи ще си имаме бебе  Rolling Eyes
Де да можеше тати да го износи  Joy

# 718
  • софия
Габи гледа огромни аквариуми в заведение. Най-много се застоя пред една рибка .Викам й тръгвай, бе. Тя крещи със пълен глас:
  -Мамо, ела да видиш една рибка. Прилича в устата на Цецко Цветаноо-ооо-в!

# 719
  • София

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Габи гледа огромни аквариуми в заведение. Най-много се застоя пред една рибка .Викам й тръгвай, бе. Тя крещи със пълен глас:
  -Мамо, ела да видиш една рибка. Прилича в устата на Цецко Цветаноо-ооо-в!

Габи президент  bowuu bowuu bowuu

Общи условия

Активация на акаунт