Нещо смешно, което вашите деца са казали IV

• 51 865
  • 758
  •   1
Отговори
# 735
  • Бургас
Пътуваме с автобус.Малката се запознава с едно момиченце.Започва се един разговор,кой от къде е,къде отива....Изведнъж моята пита:
-Ти имаш ли татко?
другото дете
-Не....
Моята за секунди се замисля и и изстрелва
-Ау,много яко то сега е модерно....

# 736
  • София
Алекс на 3г. играе си на детската площадка и каките я командорят да си свали очилата с диоптрите да я видели, а тя посяга ама спира и казва няма да ме комадорите аз не съм бебе Simple Smile

# 737
  • София
Пътуваме с автобус.Малката се запознава с едно момиченце.Започва се един разговор,кой от къде е,къде отива....Изведнъж моята пита:
-Ти имаш ли татко?
другото дете
-Не....

hahaha hahaha hahaha да не вземе сега да изнесе тати  hahaha hahaha hahaha

# 738
  • Бургас
-Ти имаш ли татко?
другото дете
-Не....

Знам ли....Важното,че се измъкна от ситуацията и разсмя всички пътуващи.

hahaha hahaha hahaha да не вземе сега да изнесе тати  hahaha hahaha hahaha
Знам ли....Важното,че се измъкна от ситуацията и разсмя всички пътуващи.

# 739
На сватба сме . Приятел на сина ми (4 г) тича към булката :
-Даниииииииииии, много си красива!
Булката:
- И ти си много красив , Оги!
Отзад долита сина ми и констатира:
- ... и ТРИТЕ сме много красиви !  bowuu hahaha Joy

# 740
  • Sofia
четеме Пепеляшка и дъщера ми постоянно иска да гледа илюстрациите. вижда метлата с дългата дръжка, която Пепеляшка държи и пита какво е това? отговарям - метла. пита какво е това /ние нямаме точно такава/ и обяснявам, че е за чистене, миене и пр. и въпроса е: "е няма ли моп"?

разхождаме се на село по улиците и навсякъде има разните му неща дето селските животни акат и непрекъснато й повтарям да внимава като ходи да не настъпва окото на кравата, примерно. и въпроса е: "кравата не ака ли на тоалетна"?

# 741
Гледаме интервю с една известна с опитите си да бъде различна наша актриса.
Иво- На тази не й върви гласа на главата
Как така не й върви?
Иво : Трябва да има друга глава за този глас.
- Каква?
Иво:  квадратна

# 742
  • благоевград
 Joy Joy Яна Маринова нали ?

# 743
  • София
разхождаме се на село по улиците и навсякъде има разните му неща дето селските животни акат и непрекъснато й повтарям да внимава като ходи да не настъпва окото на кравата, примерно. и въпроса е: "кравата не ака ли на тоалетна"?

детето отсега дава идеи за нова аграрна реформа.. ще се родим ако и животните започнат да си вършат нуждите като нас, в тоалетна  Laughing Laughing

а иначе този сценарий не само на село може да се случи, и в София конете на една определена група "братя" си се облекчават по улиците  Sick

# 744
Потупва ме по едната гърда и най-авторитетно обяснява на баща си:
"Тате, ето тук е моето братче"  Mr. Green

А вчера се връщаме от плаж и той ме застрелва с въпроса: "Мамо, аз защо не искам да се къпя в морето?"  Crazy

# 745
а иначе този сценарий не само на село може да се случи, и в София конете на една определена група "братя" си се облекчават по улиците  Sick

Малко офф.
Ела в Лондон, отиди при Уелингтън Арч (при един от входовете на Хайд Пак, точно до Бъкингамския дворец) и там ще се насладиш на конски изненади от ездачите, защото има път за ездачи, дори светофар за ездачи.

И за да не е спам-
Не помня вече кой го каза, тъкмо се прибрах от родилното и си лежах, защото бях изморена, жълта и със сенки от незоспиване:
" Мами, много си хубава, но защо не си сложиш грим?"

# 746
Вчера стоим пред блока,сина ми си играе с още 3 дечица горе-долу на неговата възраст.Подхванаха темата за домашни любимци,понеже покрай блока обикалят едни котки...Всяко детенце започна да се хвали...
В.-Ние имаме рибки
Г.-А аз си имам куче
Х.-ние нямаме нищо
А моя син-Ми,аз пък си имам бебе вкъщи hahaha

# 747
  • София
След като обядвахме, малкият гледа по тв за Мики Маус, а аз започнах да си ровя нещо по компютъра  Blush Баща му го взима, преди да е свършило детското и отиват в другата стая да подремнат. След събуждането, сънен:
- Какво стана с Мики Маус, намери ли вратата към ....(нещо си) ?
- Ооо, не знам  newsm78
- Ами като се беше зазяпала в тоя компютър, как ще знаеш  Close
 Laughing Embarassed

# 748
"Искам да ми покажеш упражнения, с които да направя толкова мускули, че да ми се скъса тениската от мускули. И тогава ще нося дрехите на тати"  Laughing

# 749
-Ти имаш ли татко?
другото дете
-Не....

На това му се вика тактично измъкване от неудобна ситуация! Peace Браво, на малката ти умница!

Водих малката, да и вземат кръв за изследване. Тя естествено плака и като излязохме поне десетина пъти повтори, през плач:
- Не иска повече кръвчи-и! Мамо, повече не иска кръвчи.
 Аз много често използвам умалителни форми на думите ( водичка, пръстче и т.н. ) и тя, явно е решила, че и думата кръв може да има такава форма. "Кръвче"   hahaha ( по-точно "кръвчИ"...нали сме от Пловдив, майна) .  Wink

Редактирам, че Маринчето току-що пак ме разсмя. В една стая сме и тя ми говори от телефона на баба си. Спираме разговора и тя казва, смеейки се:
- Другата мама говори... Laughing

Последна редакция: чт, 01 сеп 2011, 18:45 от hrista

Общи условия

Активация на акаунт