Любители на котки - тема 46 - новогодишна!

• 57 220
  • 730
  •   1
Отговори
# 540
tasia, моите са в Люлин 5, много съм доволна от тях. От години  ги познавам. Клиниката е Вяра, Надежда и Любов. И при търсене в Гугъл излизат телефоните им. Денонощна е.

# 541
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Току що говорихме с представител на ''АНИМАЛ ХЕЛП-ВАРНА" .Потвърдиха ми, познават момичето....и малко се успокоих...По принцип не съм паника,но след оня случай на изрода с питона....
БЛАГОДАРЯ на всички,които ми писаха....Страхотни сте!!!! HugДа се надяваме,че РОСКО( щото е розов) ще си намери семейство...
П.П Довечера очакваме контакт с кандидат-стопаните му!

# 542
  • София
Благодаря ти,*Тедка*! Намерих им координатите,даже и страницата им във Фейсбук Simple Smile.

# 543
  • Между гори и планини
Здравейте на всички, тъкмо се прибрах (че мъжът ми беше на зъболекар и трябваше да превеждам и стоя с него).
Кети от сутринта реши, че вече й се ходи в кухнята. Започна да се умилква около краката ми - личи си че е гладна. Сложих й 2 вида от любимата суха храна, месни хапки, вода - нищо не е пила или яла. Стоеше си на стола както я оставих. Пак я пробвах като се прибрахме, гладна е, облизва се, но неяде. Предложих й мляко - също не пожела. Полегна си до храната, дори се намокри от водата  ooooh!
Опитах се да я намажа, съска и мяука заплашително (и се опита да ме одраска, за първи път, добре, че й отрязаха ноктите) и накрая ме ухапа доволно по ръката и избяга в спалнята.
За сега я оставям на мира, слаба е, но е контактна и подвижна. Щом има сили да избяга от мен и да ме ухапе  Sad значи е ОК. Да яде и пие когато иска.
Лекарят каза, че е добре да я мажа с крема, но не е задължително, ако не дава.

# 544
  • Costa Rica
Току що говорихме с представител на ''АНИМАЛ ХЕЛП-ВАРНА" .Потвърдиха ми, познават момичето....и малко се успокоих...По принцип не съм паника,но след оня случай на изрода с питона....
БЛАГОДАРЯ на всички,които ми писаха....Страхотни сте!!!! HugДа се надяваме,че РОСКО( щото е розов) ще си намери семейство...
П.П Довечера очакваме контакт с кандидат-стопаните му!
Късмет на Роско.
Споко, осиновителите и приемните семейства се проверяват, а после наглеждат и вече осиновените котета.

# 545
разрез не беше малък , то зависи и котката колко е голяма

Това имах предвид и аз, на по-възрастна, по-едра котка разреза ще е пропорционално по-голям. Също е важно да се отбележи в случая, че Богданка е кастрирана в Щатите, а не в БГ, и има разлика в общоприетите практики за кастрация конретно между двете страни - например ранната кастрация тук е масова, докато в БГ е абсолютно табу.
Сравнявам това, което виждам от снимката с операциите, които виждам редовно и за които знам, че са извършени от добри професионалисти, и не ми се струва много голям белега. МОже би по-големия разрез дава по-добър достъп и операцията приключва по-бързо и с по-малко възможност за усложнения? Thinking Пълни лично мои спекулации са това,де, не знам.

Тания, аз затова не смених и аватара, и аз основно по аватари се ориентирам. Mr. Green

# 546
  • Варна
susyМожеш да се довериш на Анимал Хелп.Особено като видях кой точно е дал мнението си за евентуалните осиновители на котето.Наистина проверяват кой взема животното и проследяват как се грижим за него.И моето коте е спасено от тях и впоследствие осиновено от мен.

От 15 минути Грей гледа Анимал Планет с голям интерес-дават за диви прасета. LaughingВъобще не отклонява поглед. Mr. Green

Дара-R.I.P. ,рожбичке. Cry

# 547
Минавам само да почерпя.
Днес Чара навършва първата си годинка. Mr. Green

Опакована и подредена. Рядкост за окото. Laughing

# 548
  • Някъде в търсене ............
Да ви е жива и здрава чаровната Чара, много мъркащи и прекрасни моменти Hug

# 549
  • Варна
Честит рожден ден на Чара, да ви е жива и здрава, много да мърка и много да слуша  bouquet  newsm59

# 550
Какъв разкошен фотомодел  Heart Eyes Да е жива и здрава рожденичката, да си я гледате със здраве  Grinning  bouquet

# 551
Трейси,дано се чувстваш по-добре днес HugГушкай Заки,той ще ти отнеме част от болката.

Честит рожден ден на Чара!Да расте здрава,гушклива и много красива!!!

Диди-Хрис, ми то минало половината,вече и тумба сигурно имаш.Двамата черньовци искат ли да ти лягат на корема.Моя Томас все се вреше да натиска и каката и малкия Mr. Green

Във нашия вход има две черни много красиви маци,трябва да ги снимам да ви ги покажа+една шарено-черна и милите все се гушкат заедно спят,а са големи.

Котешката къща.....аххххххх,искам и аз такава,но за мен пЪк Crossing Armsще я поделя и с котки,обещавам Mr. Green

Сега ще се оплаквам от Пинко,ей потроши ми къщата това дете #Cussing outвази,купи,рамките заб снимки,всичко от секцията.Вечер го хващат дяволите и вършее за 4котки,бута всичко,и ако добара някоя играчка на децата я прави на пастет.На всичкото отгоре му е толкова перушинеста козината,чистя всеки ден и пак всичко е в косми,милото много се ядосва и иска да го обръсне ooooh! Mr. Green
Далли ще я смени тази козина и ще му порасне малко по не пухкава newsm78,много е лека и лети навсякъде.

Някой бръснал ли е котка Mr. Greenна мен варварско ми се вижда,но ако ми спести всекидневното чистене ще съм доволна.Сама съм си виновна,казваха ми хората ,че не съм добре да взимам втора котка с две бебета,ама толкова ги обичам.Не мога да живея без косматите топки Heart Eyes

# 552
  • In a surreal moment!
Трейси - много ме заболя! Бях на операция пак и ви мислех и се надявах на чудо...жалко, че не било писано! Мир и покой за Дарето! Дано е на по-добро място! Flowers Rose

Гледам Маша как спи на възглавничката и не спирам да благодаря на съдбата , че ни прадпази от това необяснимо нещастие. Аз не разбрах съвсем - в резултат на стрес ли се влоши Дарето или вирусно нещо. Споменавате май в постовете си, но съм заета с лични проблеми и не ви разбирам съвсем, моля обяснете ми защото съм объркана....

Топъл дъжд - много капризно твоето Кети, направо нервичките ти довършва...дано се възстанови глезунката тя...сладурка. Моята Маша беше много гладна, жадна и хукна към сайвана да лови мишки след има няма 2ч след операцията, още се олюляваше, едвам я събрах от оградата...Жилка си е тя, не спира да ме смайва с жизненост. Писанчо и той така беше, само дето хукна към градината и лозето, плашех се, че сега ще го ступат котаците , дето му имат зъб, докато е още ошашавен от упойката...едвам и него удържах вкъщи.

ЧРД на Чара!
 Heart Eyes Hug cook Обичкам те съкровище, колкото и да си бодливо!  Grinning

Жбриц - как може толкова рядко да пишеш значи и да ни лишаваш то ежедневието на тази чаровница с панделка, ма божке леле....хих...Вземи си бележка и се поправи веднага  Mr. Green

Последна редакция: ср, 19 яну 2011, 19:52 от ИКСИ

# 553
Честит Рожден Ден на Чара! Да е все така красива и пакостлива!     Gift   newsm38

Радвам се, че Кети си показва вече "рогцата" - явно е по-добре. Няма ли някоя супер любима вкусотийка, с която да прилъжеш капризната гуспоица, Топъл дъжд? Важното е, че е добре, пък нека си стои гладна щом така й харесва.

# 554
  • Между гори и планини
Голямо гевезе е Кети, честна дума  ooooh!
Гладна е, облизва се.... следобяд й давах прясно мляко със спринцовка. Не се дърпа, дори накрая сама отваря уста  Rolling Eyes Ами, ближи бе диване! няма да я храня като бебе все  Tired Та мляко "пи" почти купичка и напълни тумбата - хем хранително, хем не се обезводнява. После се близа доволно и спа още по-доволно. За вечеря - пасирана храна - пак със спринцовка, щото принцесата само се облизва и не си мърда дупето от постелката...
Малко да закрепне и я оставям да се храни сама. Мъжът ми вече започна да ревнува, все за котката говоря, котката храня, с котката спя.... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт