Любители на котки - тема 46 - новогодишна!

• 57 213
  • 730
  •   1
Отговори
# 555
Ох Чара е невероятна красавица, каква порода е точно, защото моя котарак е абсолютно същия като Чара дори окраската му е същата все едно са близнаци. Ше кача снимки ,но трябва да разуча как става.

# 556
  • София
На третия ден започвам да давам на Мери сварено пилешко с пласмасова лъжица, отварям устата и слагам, пак и на третия път скача от скута ми и започва да яде сама от чинийката, още го помня  Joy Ако имаш възможност и дай сварено пилешко месо  Flutter

# 557
  • София
Честит рожден ден на Чара да е здрава и щастлива, пък другото както дойде - игрива, пакостлива, послушлива, гушлива, инатлива, рогата без рогата и още много. Едно голямо гуш. Момичетата я поздравяват  newsm19

Топъл дъжд, ако може не приучавай Кети да я храниш от ръка, ще си патиш - много бързо свикват. Още си патя с мойто Цигане-бижу още чака да и подавам аз, тогава най-много лапа иначе само близва и чао. Мисля, че сама ще почне. Ако може по-бързо възстановяване  Flowers Bouquet Kissing Heart

# 558
  • Варна
Честит Рожден Ден на коте Чара!Много е красива госпожицата! Simple Smile

Оказа се ,че откакто си взехме коте, у дома е много чисто.Отначало Грей като взе да вади едни топки прахоляк и аз все чистя и чистя...И заради тенията също.Днес наръфа нотната тетрадка на щерката и тя сумтя ,сумтя,пък взе ,че си подреди стаята. LaughingДосега редовно се въргаляха тетрадки и учебници по земята,пък сега е едно подредено. Laughing.Ще хвърли някой мръсни чорапи на земята вече,ама друг път-котакът веднага се отзовава да ги прибере някъде.Въобще оказва се много възпитателно човек да си има коте вкъщи.  Joy
Момичета,още малко ме извинете за "данъка'- по технически причини е. Embarassed

# 559
Благодаря ви. Grinning
Чара получи за рождения си ден собствена къщичка, hand-made. Grinning
Досега спеше в куфари и раници, а вече - в истински "палат". Laughing

mai4eto28,
персийка е, треторазрядна.

# 560
Честит първи рожден ден на чаровната пухкавелка Чара. newsm38 Малко  на патерички.  Crazy

Много се радвам за Кети, че вече е по-добре.  Hug

# 561
На патерица честит рожден ден на Чара newsm38.Топъл дъжд как е Кети днес?

# 562
Честит рожден ден на Чара на патерици! Hug newsm38
Alximika с тумбака вече доста съм напред  Mr. Green През деня Зоро е постоянно моя сянка,  Stop спъваме и ме дебне само да седна и е отгореми и умирга от кеф. Вечер Джес е плътно гушната до мен и така през цялата нощ,а Зоро в краката. Не мога да се оплача:mrgreen: Малката (вече пораснала) Маги и тя току изпревари бати си и  се присламчи докато съм на компа.
с Маги

# 563
*Didi_Hris* много готини снимки Grinning а Маги какво бяло коремче има, също като Алф Heart Eyes

# 564
  • София
Didi_Hris, ти си щастлива жена Simple Smile
На мен само Харо ми топлеше бременния корем Simple Smile

# 565
Диди,страхотни снимки,много сте хубави!Дали и аз някога ще мога да се снимам с две котки?Бекс досега само любопитно доближаваше Кира,но от снощи я напада много лошо,добре че са му изрязани ноктите.Голям екшън е у нас.

# 566
  • на брега на морето
...добре че са му изрязани ноктите.

Много пъти чета, че на котките ноктите са изрязани, но долавям друг смисъл - отстранени. Така ли е?

# 567
  • Между гори и планини
Здравейте момичета, и аз помолих докторите да отрежат (не отстранят напълно) ноктите на Кети,че бяха остри като куки. Тя преди не драскаше, но сега в страха си, се опита и като видя, че нестава - ме ухапа.
Честит рожден ден на пухкавелка Чара! Чаровница е тя! Имам слабост към пухкави котки.
Като взехме Кети след операцията, на улицата видях страхотно коте. Приличаше на Мустакан, но с тревисто зелени очи  Heart Eyes
Моята пухкава глезла днес е по-добре - храни се сама на 3 пъти по малко, пи вода, разходи се. Нослето й бавно започва да връща розовият си цвят. Преди това беше бяло и сухо. А сега розово и леко влажно. Мърка силно като я галя, дори ляга по гръб, както преди. Козинката й пак е пухкава.
Искам да попитам, като й свалят конците след 10 дена, пак ли ще е в упойка?

# 568
Ноктите на Бекс са изрязани,както съм написала,не измъкнати.Режем му само връхчетата,защото стават точно като кукички.
Браво на хубавицата Кети!

# 569
Много хубави снимки! Радвам се, че Кети вече е добре!

Котьо, това с отстраняването на нокти само и само да не ги драскат, и да си запазят обзавеждането е някакво извращение! Сигурно не са малко хората, на които, ако им попадне такъв екземпляр, биха му отстранили собственоръчно неговите!Не че не се прави при хората като медицинска процедура и необходимост.

Иначе и аз режа връхчетата на ноктите вече, купих си ножичка от интернет магазина. Въпреки достатъчното места за точенене на нокти/катерушка и 3бр драскалки/, не успява да си ги затъпи достатъчно и започват да се подвиват навътре. На задните крака дори ги беше разранила, т.като като се забият в някоя завивка се закачат и й е доста трудно да ги измъкне.

Общи условия

Активация на акаунт