Занимавки, моделиране, апликации за малки и големи 3

• 265 612
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Здравейте, моля за помощ - за празненството на дъщеря ми в градината, трябва да й направя корона с катеричка - тя ще бъде катеричката и трябва да носи корона с катеричка и кошничка с жълъди. Кошничката е готова, обаче за короната никъде не намирам никакви идеи  Praynig

# 526
  • Vaudreuil Canada
Дзвер не знам какво точно очакваш от короната според мен можеш да изрежеш две прави или назъбени ленти и да ги закачиш на кръг за корона - можеш и от една лента да го направиш ама по-лесно се къса. Ако е от две седи по-стабилно.
Като това например но от картон

И от някой сайт за картинки за оцветяване да принтираш и изрежеш катеричка която да залепите отпред на короната.
Ето ти една картинка

# 527
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Здравейте, моля за помощ - за празненството на дъщеря ми в градината, трябва да й направя корона с катеричка - тя ще бъде катеричката и трябва да носи корона с катеричка и кошничка с жълъди. Кошничката е готова, обаче за короната никъде не намирам никакви идеи  Praynig

по-малко може да е коронка, с размера на лицето ще стане маска Simple Smile

http://www.artistshelpingchildren.org/crafts-images/animals/squi … ks-printables.png
http://img3.etsystatic.com/004/0/6186859/il_fullxfull.366112999_6oh6.jpg

това става за коронка, http://95.211.49.164/coloring-pages/animal-coloring-pages/squirr … oring-page-07.gif

Последна редакция: сб, 10 ное 2012, 15:47 от st. Dobri

# 528
  • София
благодаря много - и аз не разбирам, какво значи коронка - така каза госпожата, а аз съм един майстор... няма да ви показвам миналогодишната коронка със звездички, че ще ви стане лошо  ooooh!

Добри, третия линк не се отваря  Peace

# 529
 Hug всяка картинка на катеричка, независимо дали за оцветяване или просто картинка става, залепва се на лента от картон и става коронка  Hug добре се вижда на главата на "индианеца"  Laughing тук

става и с диадема или лента за коса  Hug диадемата е може би най-добрия вариант  Hug

# 530
  • София
Благодаря много - точно това ще направя - от картон лента, отпред катеричка, а отзад ще безопаша една катерица имаме от ледена епоха и ще сложа опашката на лентата, мисля че ще е интересно, може и уши да й сложа, благодаря още веднъж.  bouquet

# 531
Страхотна тема!!

Едно предложение с вестници от мен http://www.modernparentsmessykids.com/2012/06/play.html

# 532
Страхотно!  bouquet

# 533
Някой да е правил костюм на таралеж, за да ми даде напътствия.  Sad

# 534
  • София
Преди време някой беше пускал в темата шаблони за картонени кутии различни размери с картинки, нещо подобно на тази игра. Ако някой ги открие, моля да помогне, че аз нещо не можах.

# 535
Някой да е правил костюм на таралеж, за да ми даде напътствия.  Sad

Не съм правила, но си е предизвикателство според мен. Виж Гугъл какви идеи дава Laughing

Даже видях и идея с щипки вместо бодлички Flutter

Моля, споделете интересни идеи за занимавки на коледна тематика Hug

# 536
като театралните кукли - от гъба домакинска, правиш жулиени от дългата страна   Wink  и е по безопасно и е по-лесно за пришиване, пране, боядисване и т.н.

# 537
Галче, anbeta, благодаря ви!   bouquet
Изглежда ми много трудна тази работа.  Laughing
Опитвам се да намеря и готов костюм, но...  

# 538
Галче, anbeta, благодаря ви!   bouquet
Изглежда ми много трудна тази работа.  Laughing
Опитвам се да намеря и готов костюм, но...  

а няма ли да стане с прежда?
най-обикновена плетена кафява/черна шапка, кафява/черна прежда, от преждата се правят "бодлички" с кука за плетене и се втвърдяват с гел за коса?
 Blush  не съм сигурна само в номера с гела  Blush

шапката, според мен най-добре ще е с такава кука  Hug

резултатът трябва да изглежда така, но с по-дълги бодлички, за целта преждата трябва да се нареже с дължина 2 пъти дължината на бодилчето

техниката е фъкане  Blush и се прави така

# 539
оооо, идеята е добра за фъкането

Общи условия

Активация на акаунт