Занимавки, моделиране, апликации за малки и големи 3

• 265 574
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
Светле,
файлът не е нищо особено. Н Уърд си направи 5-6 елипси една до друга и ги разпечатай на цветни листи. Нагъни на хармоника и изрежи наведнъж.
То отмина Великден, тъй че по-добре с кръгчета да действате. Децата на 4-годишна възраст не познават фигурите, а ги разделят на кръгло и некръгло.

Ааа, аз сега виждам, че твоите деца са големи....

# 616
здравейте Hugдъщеря ми ще имат в градината ден на земята ..за целта боядисахме кус кус и макарони ,но нямам идея какво да направя с тях  Rolling Eyes ако някой е правил нещо  Praynig

Ето идея за кус-кус
и още нещо

Благодаря за идеята- интересно занимание Peace

# 617
днес с малката ще разделяме "яйца" на основни цветове, а после, ако имаме желание, и на малки и големи.
Ето файла с яйцата:
http://dox.bg/files/dw?a=1a6bec0907

катонапиша кода ми дава несъществуващ файл  или папка

Най-вероятно е бил за определено време файла и трябва да се поднови.

# 618
Децата на 4-годишна възраст не познават фигурите, а ги разделят на кръгло и некръгло.

Зависи си от детето, моята щерка на 4 години различаваше повече основни фигури Peace

Ние вчера си правихме ветропоказател , само не знам защо навън като духне вятър и не се върти, дали е защото е тънка гланцова хартия, някакви идеи Thinking

# 619
С какво го закрепи по средата? Трябва да е подвижна връзка.

Ния е на 2 и познава кръг, квадрат, триъгълник, сърце, звезда.

# 620
с ето такова габърче
вкъщи се върти като духнеш към него, но навън не Rolling Eyes

# 621
Галче, може би е мека хартията. Опитай с по-твърда, за да хване вятъра.

Показвам ви игра с подръчни материали - клечки за зъби и сокоизстисквачка http://hubavinki.blogspot.com/2013/06/blog-post_12.html

# 622
Децата на 4-годишна възраст не познават фигурите, а ги разделят на кръгло и некръгло.

Спорен въпрос. При децата от 2 годишна възраст започват да се въвеждат фор,ите: овал, кръг, триъгилник, квадрат, и т.н. Има доста дидактически игри използващи точно формите.

# 623
Цветни експерименти - жълт и син пластилин
Титина, моля те, насочи ме към игри с формите, че аз се изчерпах и все около старите неща въртя! Praynig

# 624
  • у дома
От зеленото училище
-от цветни камъчета
Скрит текст:

-от глина
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 17 юни 2013, 00:46 от svetlaem

# 625
Светле, много са хубави - особено цветните камъчета.

# 626
# 627
# 628
Идеята за катапулта и използването му с познавателна цел много ми допадна! Благодаря, Ми-ра! Hug Ще го пробваме въщи. Grinning

# 629

Общи условия

Активация на акаунт