Oriflame - тема за клиенти и консултанти

• 41 530
  • 753
  •   1
Отговори
# 600
Казаха ми, че датата на връщане на поръчките е 7 дена, след като си ги пуснал. Но във фактурата ми пише съвсем друга дата на падеж. Кое е вярното?

датата на падежа е датата до която трябва да платиш фактурата

Не е ли също и датата, на която връщат поръчките? Пуснах ги на 7.

# 601
Не е ли също и датата, на която връщат поръчките? Пуснах ги на 7.

Няма значение кога е пусната. На всяка фактура пише падежа - т.е. кога трябва да се плати.
А това за 7-те дена е най-вероятно, че непотърсена в срок от 7 дни поръчка се връща.

# 602
Извинявай, ама съвсем се обърках. Какво значи датата на падежа? Кога е последният срок за плащане или "глобата"? ... Или тогава връщят поръчката? това ме интересува повече (кога се връща)

# 603
Ако не си получиш поръчката в срок от 7 работни дни я връщат.

Това няма нищо общо нито с крайната дата за плащане на фактурата (датата на падежа), нито с глобата след това.

# 604
Ако не си получиш поръчката в срок от 7 работни дни я връщат.

7 календарни, т.е. 5 работни.

# 605
7 календарни, т.е. 5 работни.

Да, точно така. Поправям се  Peace

# 606
здр и от мен!събота и неделя бях на бизнес семинара,който се организира от  и там казаха,че след пускане на поръчка имаш 14 дневен срок,който включва,времето за доставка и дава възможност да се раздадат поръчките на клиентите и съответно да си вземем парите от тях  Wink между другото беше страхотно и го препоръчвам на всички консултанти и бъдещи също Simple Smile

# 607
Момичета, ще помоля за отзиви за Wellness.  Peace

# 608
Moмичета,може ли някой да ми обясни що е това "такса пререгистрация",която ми се начислява при набиране на поръчка?Ако ще трябва да ги платя тия 5лв за да продължа да съм консултант,значи вече няма да бъда.Писна ми от Ори номера Sick

Начислява се, защото през някой каталог не си пуснала поръчка, т.е. заради пропускането ти искат пререгистрация.
това означава,че ако пропусна един месец,да пусна поръчка на следващата ми поручка ми опъват 5 лв.отгоре.ако е така-то е ужасно

# 609
да попитам,нали тази седмица трябва да пуснат  70 % намаленията ?? ако не се бъркам ги пускат последната седмица от преди изтичането на каталога???

# 610
Moмичета,може ли някой да ми обясни що е това "такса пререгистрация",която ми се начислява при набиране на поръчка?Ако ще трябва да ги платя тия 5лв за да продължа да съм консултант,значи вече няма да бъда.Писна ми от Ори номера Sick

Начислява се, защото през някой каталог не си пуснала поръчка, т.е. заради пропускането ти искат пререгистрация.
това означава,че ако пропусна един месец,да пусна поръчка на следващата ми поручка ми опъват 5 лв.отгоре.ако е така-то е ужасно

Не, колкото и пъти да пропуснеш си остава 5 лв - и 1, и 3, и 5 месеца.

# 611
Мирослава, не се начисляват в следващата поръчка, а в каталога, в който си се регистрирала - следи се дали за тази 1 година си имала каталог, в който си пропуснала поръчка и ако има - начисляват тази такса еднократно, без значение колко каталога си била без поръчка.

А за намаленията не винаги има в последната седмицане и не винаги са точно 70 %. Simple Smile Сега има 50% намалени продукти, но при условие, че пуснеш поръчка между 12 и 20 март и тя е над 30 БТ за подукти от катлога.

# 612
аз чакам за отзиви за ароматизатора  бамбуковите пръчки... Peace

# 613
аз чакам за отзиви за ароматизатора  бамбуковите пръчки... Peace
А къде са сега тези 50% намаления, че нещо май пак съм пропуснала  newsm78 Благодаря предварително

# 614
Като влезеш в сайта с консултантския си номер и в дясното меню най-отгоре има една червена подаръчна торбичка "НОВА ОФЕРТА..." Laughing  или  http://bulgaria.secure.oriflame.com/sales/offerc4.pdf

Общи условия

Активация на акаунт