Скарахме се лошо.

• 4 641
  • 50
  •   1
Отговори
Здравейте скъпи хора, както разбрахте от името на темата с приятеля ми се скарахме лошо. Ако трябва да бъда точна от 2 седмици не се разбираме много добре , защото и двамата сме много изнервени от едни обстоятелства , които ни се случваат от известно време, а и аз не се намирам в много хубав период на живота си, което ме прави много реактивна напоследък. Отношенията ни иначе са хубави, има чувства,емоции и страст. Като цяло не ми липсва оттношение от него. За разлика от мен , той твърди , че моето отношение към него е арогантно и нарцистично, което признавам от части може и да е така , но това съм аз и това е характера ми, просто по-експлозивен, но иначе не съм лош човек или предател. Не бих му изневерила , не бих го унижила. От своя страна обаче той ме смята за материалистка ,което пък изобщо не е така.  В същото време и ме харесва много , защото вижда и качествата ми и е раздвоен по повод мен. Последната ни караница беше , защото той цял ден ме дразнеше и ме провокираше и накрая ми беше откъснал един клон от едно дърво ама на него имаше цъвтеж и беше красив. Даде ми го и аз много му се зарадвах, защото обичам жестове . Отидохме до магазина , като там едно листенце от цветчето падна и той ми каза- ето виждаш ли, това ти е уважението- , при което аз му казах, че уважавам всички цветя , които ми е подарил и съм пазила букети от него със седмици. След което той ми каца- да,пазиш ги, защото струват пари , а това клонче не струва нищо. Еми хора побеснях, реагирах остро  и се изпокарахме много сериозно, при което сега не си говорим. Пак казвам, много външни  обстоятелства са причина за тези нерви от двама ни, но тези караници ни съсипват хубавите отношетния , които имахме.

# 1
С какво можем да ти помогнем?
На мен караница за паднало венчелистче ми се струва детинска.

# 2
Сериозно? За първи път ми е трудно да намеря думи, с които да коментирам.

# 3
От нас какво се очаква? Да му се обадим и да му кажем да не те нарича материалистка? Или да ти кажем на теб - УСПОКОЙ СЕ! и ти изведнъж ще престанеш да бъдеш скандалджийка? Rolling Eyes

# 4

Ами с някой друг съвет как да си подобрим отношенията. Аз като опитам нещо да направя той само ме напада и ме нарича лоша,манипулативна,нарцис и дрпуги комплименти ,при което почва да ме дразни и колелото се завърта. Става вихрушка от нападки и емоции. Да , тежък характер съм, да особена съм,ама не съм и изрод мамка му.

# 5
Ако не се харесвате, защо не се разделите?
Не виждам как да накараш някой, който не те уважава, да си промени мнението. А и не виждам смисъл чак толкова да му се доказваш.

# 6
Аз като опитам нещо да направя той само ме напада и ме нарича лоша,манипулативна,нарцис и дрпуги комплименти

Тоест да поясня малко - има мъж, на когото му харесва да те унижава и обижда (без значение, дали епитетите са верни или не) а ти се буташ за още и още? Правилно ли разбирам?

# 7
Ако не се харесвате, защо не се разделите?
Не виждам как да накараш някой, който не те уважава, да си промени мнението. А и не виждам смисъл чак толкова да му се доказваш.

Там е работата , че до преди 2 седмици нещата не седяха така по този начин, но нещо се отприщи. Той усеща някакво неуважение от мен , а не обратното.

# 8
  • USA
След като има мнение за теб, че си арогантна, нарцис, материалистка и ....каквото там е казал попитай го тогава защо е с теб и какво точно харесва. Аз не разбирам как може да има лошо мнение за теб и да стой с теб...може би заради хубави с...ки ...това не е нормална връзка.

Казваш, че се държи така от 2 седмици върни назад лентата и се замисли какво се е случило...

# 9
Това, че си скандалджийка е лошо и аз те съветвам да работиш върху себе си в това отношение, защото никой не е длъжен да търпи скандали под предлог, че си си такава. Когато имаш деца това също ще ти пречи.

Обаче. Този мъж също не ми изглежда читав. Нарича те с обидни думи и те навиква за дреболии, като прави разправия за някакво паднало цветче от клон? Някакви изречения в стил ти мене уважаваш ли ме... Сигурна ли си, че нарочно не те дразни и провокира. Я си намери някой нормален и спокоен човек и се дръж мило и културно с него.

Освен ако не ви харесва така да се карате и разправяте? Някои предпочитат такива страстни връзки.

# 10
И престанете да чупите клончетата.
Ако всеки така ги чупи,  догодина?
Детска работа

# 11
Е, то все едно да те заведе нa вечеря и после да се сърди,.че си отишла до тоалетната и си я изкарала.
Ужасно мразя някой да кърши клони от дървета.

Последна редакция: ср, 30 апр 2025, 19:46 от zavs

# 12

Ами с някой друг съвет как да си подобрим отношенията. Аз като опитам нещо да направя той само ме напада и ме нарича лоша,манипулативна,нарцис и дрпуги комплименти ,при което почва да ме дразни и колелото се завърта. Става вихрушка от нападки и емоции. Да , тежък характер съм, да особена съм,ама не съм и изрод мамка му.

Освен да пораснете и помъдреете не знам какво друго може да ви помогне. За съжаление тази мъдрост може да даде плодове чак в следващата връзка. За сега сте зелени още и се самозакопавате.

# 13
Оправданието с характера не при всеки минава,пораснете.

Последна редакция: ср, 30 апр 2025, 20:22 от Smile_ :)

# 14

А струва ли си изобщо? Като не става, не става, няма смисъл да насилвате нещата.

Между другото, това кой от двамата е? Стана ми любопитно просто. Или е изгряла трета звезда на небосклона? Laughing

Общи условия

Активация на акаунт