Скарахме се лошо.

• 5 759
  • 54
  •   1
Отговори
# 45
  • USA
Борко, в такава динамика - скандали за паднало листче от цветче, рационалност няма как да има от която и да е страна. В крайна сметка метнахме боба във форума, казаха ти, че просто е искал да те разкара и така се оказа. Некст.

# 46
Борко, в такава динамика - скандали за паднало листче от цветче, рационалност няма как да има от която и да е страна. В крайна сметка метнахме боба във форума, казаха ти, че просто е искал да те разкара и така се оказа. Некст.

Не съм сигурен, че съм казвал нещо за рационалност, но както и да е. Явно се е стигнало до някакво събитие. Авторката, да не се окаже, като една друга, в една предишна тема. Разделихме си, новият е много добър, ама не спирам да мисля за предишния, нищо че са се карали. Та няма да кажа нещо за рационалност, при такава динамика. Единственото, което съм виждал като "спасение" при такива двойки е общият враг.

Последна редакция: пт, 09 май 2025, 21:01 от БореПерника

# 47
За какво ходиш по нощите при някакъв, дето те обижда в чата и ти крещи - за да те набие ли? Или така си правите интересно. Хора без работа...

Сигурно пак ще се съберете, или и със следващия ще е щура динамика.

# 48
  • France
Интересно, имам чувството, че всички кофти мъже си приличат.
Държи се като з@дник, после като те разкарва ти хвърля всичката вина "аз, разбираш ли те обичам, но ти се държиш лошо/кофти характер/не ме оценяш" и затова те наказвам като те напускам. Обаче ако вземеш, че приемеш ОК раздялата, че и да си прекарваш добре времето (все пак си младо и необвързано момиче) направо изпадат в злост срещу теб. Само блок и дистанция помагат

# 49
Ми то боклуците си приличат. Един дол дренки. Има някакви нюанси Joy
Зависи от психопатиите в главата.

# 50
....За разлика от мен , той твърди , че моето отношение към него е арогантно и нарцистично, което признавам от части може и да е така , но това съм аз и това е характера ми, просто по-експлозивен, но иначе не съм лош човек или предател....
Не знам дали е боклук или просто му е дошло до гуша.
"Характера ми е по-експлозивен" ми звучи точно като "аз съм драма киун". Ами за 90% от мъжете няма по-голям червен флаг от това. Ако не е днес, ще е утре, ама няма как да се рамине филма дето ще се вкараш.
Затуй кой от къде е докато е време.

# 51
"Характера ми е по-експлозивен" ми звучи точно като "аз съм драма киун".

„Драма куин“ е по-скоро ревлив модел. „Експлозивен характер“ бие на скандалджийка, която пали от четвърт.

# 52
Тук в тази двойка и двамата ми се струват тънкообидни. Тя с експлозивен характер, той дребнав. Тамън са си.

# 53
Авторке, и аз съм много емоционална, искам всичко хубаво, във всякакъв аспект, и хич не ми е също лесен характера, но осъзнавам, че на никого не му е лесен характерът, тук е разликата. Може би, пак казвам може би, не твърдя, че съм права, защото аз не ви познавам, но вие понякога се подценявате жестоко, той го усеща и започва да ви тъпче. Аз лично вина за емоционалността си не изпитвам, гордея се с нея. Не знам дали и в него не е проблемът, защото е много удобно, заради по-яркия ви характер да прехвърли веднага вината на вас. И като чета поста стигам до извода, че много се тормозите, защото му вярвате, а реално всички сме си с хубавото  и лошото в нас, никой не е перфектен. Във всички случаи има вина и той, щом не схваща, че в такива характери като вашия има и много положително; точно те ни карат да рискуваме, да сме силни и да не се страхуваме, да не се съгласяваме с всичко, да полагаме усилия, дори и моментът да е безнадежден. И никога не е скучно, да не говоря, че такива хора преобръщат света за онези, които обичат, а това е страшно много.  Мисълта ми е, че няма само минуси, както той май се опитва да внуши.

# 54
Според мен, който е с по-експлозивен характер трябва да работи върху него, защото дори да намери мъж, който ще търпи и дори ще харесва това, за околните, визирам децата това е голяма тегоба.  Мъжът и жената могат да си спретват скандали и после бурно да се сдобряват, но децата  се развиват по добре в спокойна и уравновесена среда на отношения между родителите си, тв живеят в страх от раздяла и изоставяне, , ако емоционалността се демонстрира и категорично отказва да приеме коректив.
В този смисъл намирам, че е по-добре, че авторката и мъжът са се разделили, преди да нанесат щети.

Общи условия

Активация на акаунт