Скарахме се лошо.

• 5 763
  • 54
  •   1
Отговори
# 15
Ха ха. Паднало нещо от клончето. Абе, алооо първо не се чупят клони от дърветата, селско и детинско е. Второ цветчетата са изключително нежни и лесно се ронят. Не си виновна за това.
Да ти вменява вина за това и да прави проблем е прекалено.
Не знам какъв е твоят характер но и неговият е особен.

Е, то все едно да те заведе нa вечеря и после да се сърди,.че си отишла до тоалетната и си я изкарала.
Ужасно мразя някой да кърши клони от дървета.
това мнение перфектно описва ситуацията.

# 16
На мен героят от историята ми изглежда типичен нарцис - държи се като задник до откат и когато жертвата най-накрая загуби търпение и реагира - тя се оказва задникът. Съветът ми е - шут и блок.

# 17
На мен героят от историята ми изглежда типичен нарцис - държи се като задник до откат и когато жертвата най-накрая загуби търпение и реагира - тя се оказва задникът. Съветът ми е - шут и блок.

Така изглежда, ама все пак тя пише и предава своята гледна точка, която може и да не е обективна Wink
Тоест не се знае кой е задникът и един или два задника има.

# 18
Всъщност това много популярен начин на манипулиране и не знам как хората още не се научиха да го разпознават: провокираш непрестанно някого за нещо до такъв предел, че да реагира и да се защити. После го обвиняваш за реакцията му.
Божкеле, до кога ‘ш’см жива да ви уча!
Тя пък била особена … той усещал неуважение и меркантилност, ама то не било така.

# 19
По принцип когато някоя сама си каже, че е с труден характер,  вариантите са два - или наистина е така и тя всъщност се гордее със своята емоционалност  и експанзивност, или партньорът и успешно и е внушил, че всички конфликти се дължат на нейни грешки, че е скандалджийка и агресивна. Тоест е манипулатор, който дразни, докато я вбеси и накрая изкарва нея виновна.

Мисля, лв тук имаме казус от втори тип и на това ме навежда анализът на подробностите, които звучат правдоподобно.
 Тва да ти откъсне някой клон и после да писка, че не го уважаваш, защото си допуснала да падне едно цветче, дето и без това едва се крепи, няма как някой да седне да измисли такава глупост, жената просто предава случка, а тя е показателна за характера на индивида. Освен това явно успешно и внушава разни определения, които я дискредитират, за да я вкара в оправдателен режим, вместо да му тегли една майна.

# 20
То пък да искаш цветя голяма меркантилност. 😅

# 21
  • Down south
Дано си на 17 или около, защото в противен случай историите, самооценката ти и момъкът са трагични.
Клони от дървета и храсти не се кършат.

# 22
Голям проблем правите за едно клонче,ако бяхте така и с изхвърлянето на боклуците из цяла България...

# 23
  • волно калдъръмче
Проблемът не е в клончето, а в провокативните приказки. Уж дава (жест - цвете), а после не просто да си вземе това, което тя дава (жест - усмивка, целувка, светнал поглед), да се изкефи и всичко да продължи хармонично - използва дреболията и я наритва. Ей това е нарцисът, не си ти. Всичко токсично ще е в малки дози, също като тази дреболия. Той ще омаловажава, няма да е доволен, ще иска да му стъпваш на пръсти, да го разгадаваш и всеки път ще вади от ръкава нови номера, докато те докара до предел, в който сама ще си кажеш - аз нещо не съм наред, кой ще ме търпи такава, добре, че е той - моят бог, който ме обича и е готов да ме търпи. Кой кого търпи, е другата тема.

Убедена съм, че и двамата имате прекрасни характери. Имате травми, които да отработвате и това е причината да си натискате взаимно емоционалните бутони. Ако не ви се получава, просто се разделете. Любовта трябва да те окрилява, а не да си наритан и смачкан.

# 24
  • Out of the Mix
То пък да искаш цветя голяма меркантилност. 😅
Някои искат 1001 рози. Sweat SmileJoyFlowers Rose
Може би идва от "1001 нощ". Joy

# 25
Някои мъже започват да се държат гадно с цел да накарат приятелката им да ги зареже, понеже нямат смелост те да инициират раздяла.
Особено ако преди не се е държал така, изглежда доста подозрително.
Най-добре изчакай няколко дни да се успокоите, седни и поговори с него и виж дали има желание и старание от негова страна да оправи нещата.
Ако има желание от двете страни, начин има. Ако липсва от едната, уви, прогнозите не са добри.

# 26
  • София
Героите в тази любовна история на каква възраст са?

# 27
На колко сте годинки?
Нарциса е той.
А ти си лесна и се връзваш.

Ако някой ми подари цвете, падне цвят и ми каже това, ще го сдъвча и ще го изплюя Grinning
За първи и сигурно за последен път.

# 28
  • София /Абсурдистан
Ако за такава дреболия избухва, какво ли ще е за нещо сериозно.

# 29
Ама айде карайте се за по-сериозни неща моля ви се SmileSmile

Общи условия

Активация на акаунт