Oriflame - тема за клиенти и консултанти

• 41 509
  • 753
  •   1
Отговори
# 660
Брей много бързи.
Мда, сетих се аз, че няма да има... Rolling Eyes

# 661
Брей много бързи.

А аз така му се нахъсих на кантарчето Joy

Какво съдържа пълният комплект мостри newsm78 И как да го поръчам?

# 662
# 663
  bouquet за Галка

# 664
Аз успях да пусна поръчка Laughing В Събота в централен офис видях новата чанта Корал, изглежда много добре, ще видим и на пипане как е, в комплект с портмонето са много свежи и са любимия ми цвят Heart Eyes
Ползвах вече спрея за коса Рапунцел-много свеж аромат, лесно се разресва косата и на детето много му хареса. Е, и аз не устоях, пръснах и ползвах Blush Много интересно, но дава и обем на косата 4470
   за спрея и моя  клиентка е много дуволна,но пак няма да мога да и предоставя четките рапунцел Sad

# 665
Брей много бързи.

А аз така му се нахъсих на кантарчето Joy

Какво съдържа пълният комплект мостри newsm78 И как да го поръчам?
аз мисля ,че е код 99909.надявам се да не те объркам мила Simple Smile

# 666
мирослава к.ш. , благодаря, май това е, но не е наличен за продажба Rolling Eyes

Защо при поръчката ншкой продукти ми ги дава в червено, значи ги няма - ясно, но по-късно пращат ли ги или пак трябва да се поръчат newsm78

Детската четка за коса и пилата за крака, както и детския шампоан не ми ги дава налични #2gunfire

# 667
  • Страната на чудесата
На мен четката Рапунцел ми я дава в чакаща поръчка, като се чака следващото зареждане на 24,03-поправете ме, ако греша?

# 668
Значи, няма нужда да ги поръчвам пак така ли?

# 669
Здравейте! Извинявам се ,че така нахвам в темата ,но имам едно питане:

Тъй като аз съм от Бургас и от скоро съм в София,нямам позната,която да се занимава с дистрибуция на Oriflame,но исма да ви попитам -преди доста време съм използвала един фон дьо тен ,който беше за смесена кожа и най-вече на цвят беше страхотен-един такъв бежов,а не като повечето които ми розовеят,та аз искам да си го поръчам за да си го смесвам с оя ,които е на La Roch и много си го харесвам,но вечно ми седи розов един такъв.Ако някой може да ми помогне....

# 670
Здравейте момичета! И аз съм нова, присъединих се към Орифлейм за да поръчвам за себе си и семейството, но май се задълбочават нещата. При първата си поръчка направих над 100 БТ и ми изпратиха подарък. Досега четох из двете теми за бонус-точките, но не открих това което търся. Та по същество: 100 БТ е добре да се направят на една поръчка или може в периода на действие на каталога / т.е. трупат се докато се правят поръчките от един каталог/. Дано сте ме разбрали. Благодаря!

# 671
През целия каталог си ги събираш точките.
За следващия се нулират и пак от начало Simple Smile

# 672
Момичета, понеже го изтрих от компютъра, в сайта не можах да намеря мини каталог №4. Бихте ли ми казали ЦКл и ЦК на ТВ Midnight Pearl.

# 673
  • Бургас
ЦКл - 34,95лв и ЦК - 26,88лв (нали помниш, че той беше до 20.03) Peace

# 674
ЦКл - 34,95лв и ЦК - 26,88лв (нали помниш, че той беше до 20.03) Peace

Да, знам това, но ми казаха, че е свършил... и при това положение, следващият път на каква цена ще дойде?

Общи условия

Активация на акаунт