Oriflame - тема за клиенти и консултанти

• 41 513
  • 753
  •   1
Отговори
# 675
  • Бургас
Е тук вече не се знае... на каквато цена решат да го пуснат, на такава Mr. Green

# 676
Е тук вече не се знае... на каквато цена решат да го пуснат, на такава Mr. Green

Ужас... аз да си го поръчам за 35лв и др път да ми го дадат за 50? Възможно ли е?
За мострите на крем... когато искам да пусна 5бр, ги добавям 5 пъти в кошницата и сами си се смятат за цената на 5бр, а не на 1 поотделно?!?

Последна редакция: вт, 22 мар 2011, 19:47 от _Sylvia_

# 677
Момичета, понеже няма информация кога доставят рекламните материали в онази табличка за липсващите продукти, мислите ли, че скоро ще доставят съкратения комплект за продажби? От доста време ми дава, че не е в наличност...

# 678
  • Бургас
Силви, ами ще чакаш да го пуснат пак на добра цена за да си го вземеш по-тънко Wink Друг е случаят, ако ти е запазен като чакаща поръчка - тогава ще го получиш на тази цена, на която си го поръчала, без значение от цената му в текущия каталог Peace

# 679
Силви, ами ще чакаш да го пуснат пак на добра цена за да си го вземеш по-тънко Wink Друг е случаят, ако ти е запазен като чакаща поръчка - тогава ще го получиш на тази цена, на която си го поръчала, без значение от цената му в текущия каталог Peace

Е, аз съм го пуснала, впоследствие разбрах, че го няма.

# 680
  • Бургас
Е добре де, то като липсва нещо, нали веднага се отразява на последната стъпка и се вижда newsm78 Така че или е влязъл в чакащите поръчки, ако е в този списък (не ми се рови сега да търся) и ще дойде на тънката цена, когато го заредят или си изпада директно от поръчката и няма как да ти дойде на друга цена, без да го искаш, без самата ти да си го поръчала отново Rolling Eyes

# 681
Нека ви питам нещо като новачка. Каталозите- актуалните или новите под отделен номер ли се заявяват? Днес си получих първата поръчка и в нея имаше каталог, но за съжаление е бр.4, който вече не ми върши работа, а искрено се надявах да са ми сложили новичкия.

# 682
Силви, ако е бил чакаща поръчка, ще дойде на старата намалена цена. Ако не е бил чакаща поръчка и го е нямало, няма да ти дойде въобще. Т.е. няма да ти го натресат на по-висока цена, отколкото при поръчката.

# 683
  • Бургас
buttinsky, в първата поръчка май все е така - и мен ме бяха "цакали" със стар каталог, въпреки че първата ми поръчка беше в последните 2-3 дни от въпросния Rolling Eyes Иначе оттам-нататък в първата си поръчка ще получаваш безплатно нов каталог. Трите каталога, които ти се начисляват автоматично (и които можеш да откажеш ако не ги искаш) са винаги новите. А на другите комплекти може да видиш кодовете в приложението за поръчки Peace

# 684
Мерси много, но пак ще ви попитам нещо. Един клиент желае крем за бръснене (не пяна, нито гел). Мисля, че досега Oriflame са нямали крем за бръснене или се лъжа?

П.С. Казвам се Силвия.  Peace

# 685
Благодаря, ти bradata Simple Smile

# 686
Благодаря Еовин   bouquet И още един въпрос- в каталог 4 не бяха  в наличност някои продукти от серията Дисни, днес исках пак да ги поръчам, но и в каталог 5 ми излиза че не са в наличност- какво да правя? Да ги оставя ли в кошницата или да дебна кога ще ги има в наличност и тогава да ги добавя? Иначе в списъка на липсващите продукти срещу тях има "?" Благодаря!

# 687
Ако ги добавиш в кошницата, те ще ти стоят на чакаща поръчка и когато се появят, ще ти ги пратят с друга поръчка. Пазят се така 3 каталога, доколкото помня.

# 688
Аз мога да се похваля, че достигнах и втората стъпка за новорегистрирани и си имам новия парфюм Dazzling Grace, страхотен е.  Hug

# 689
  • София
Petq Petkova,честито,със здраве да си го пръскаш!
Аз най-накрая си поръчах прословутия коректор и ще си го чакам.

Общи условия

Активация на акаунт