Пазаруване от eChemist.co.uk

• 52 799
  • 641
  •   1
Отговори
# 270
Stock Allocation - нямат го в наличност в момента. Забавят цялата поръчка,докато всички артикули са налични.Когато ги заредят,статуса става Good Allocation , а след това Dispatch.
Не се притеснявай,обикновенно отнема ден-два и после изпращат.
Промени ли се статуса,значи е изпратена,а ако все пак нямат възможност за скорошно зареждане,ще ти пишат имейл.Коректни са,няма място за притеснение  Peace

# 271
В петък поръчах, но от тогава е On Hold и не се промени, дори днес...
Да изчакам ли още малко или да им пиша?

# 272
кой аспирин си поръчвате? сега го открих и този сайт и зарибявката е голяма и тук ooooh! Crazy

# 273
  • Испания
Аз поръчах disprin,по отзиви на една мама във форума . maeva0959 благодаря ти !

Хм,досега си водих кореспонденция с англичаните,пишат ми, че не могат да ми пратят аерозолния сух шампоан ,ама и аз защо го пуснах,като си знаех че така ще стане  ooooh!,и да го заменя евентуално с алтернативен продукт Thinking Пък другата ми поръчка ,и нея я бавят заради аспирина,че го нямали на склад и чакали да го заредят  Crossing Arms Дано да не го чакам цяла вечност  Whistling

Последна редакция: вт, 29 мар 2011, 19:49 от pepina1965

# 274
  • София
запис Flutter

# 275
  • Испания
И така, моите поръчки са шипнати,аспирина е доставен и са ги пуснали,но имам пак въпрос,получи се една разлика от няколко пенса за продукта-сухия шампоан ,който замених с друг и ще ми ги възстановят под формата на точки-аз така пожелах,та сега тия точки как могат да се използват при следваща поръчка-пробвах,и разглеждах в сайта, ама нещо не ми се получава.Сумата е твърде малка и затова не исках да ми ги връщат в картата,ама май сгреших  newsm78

Maeva,благодаря ти   bouquet

Последна редакция: ср, 30 мар 2011, 21:15 от pepina1965

# 276
При следваща поръчка ще можеш да въведеш точките си в полето за отстъпки и ще ти намали сумата.Точките важат само за НЕнамалени продукти.
За пример:100т= 1паунд.  Peace

# 277
  • София
60% намаление на Kibio. Shocked http://www.echemist.co.uk/special-offers Някой с отзиви за марката? Thinking
и аз си поръчах преди малко този дневен крем - дано остана доволна от марката...
http://www.echemist.co.uk/p-kibio-intemporelle-day-cream

благодаря за линка

много са бързи и коректни
на 28.03.2011 поръчах крема... на 1.04.2010 вече беше в пощата....
Крема е прекрасен....

# 278
  • София
vanina_nina , радвам се за теб, само дето са го спряли вече, а аз к'во спах та не поръчах?!  Crazy

# 279
  • София
kashmir

Мда.... това беше първата ми поръчка и не посмях да пусна повече неща....
Исках да поръчам Kibio Silk Body Milk и Kibio Intemporelle Eye Contour Cream, но.....

А крема е фантастичен, от събота го ползвам само 2-3 дена и кожата ми стана гладка, мека, страхотна...

Ще  дебна, ако пуснат тази марка пак на тази цена - веднага ще поръчам...

# 280
И аз си пуснах една поръчка в неделя вечер, но все още чакам да ми я пратят...А вече съм си харесала и други неща, защото цените са наистина доста добри!

# 281
# 282
  • София
Постоянно ли е безплатна доставката или днес съм късметлийка още с първото влизане. Не съм пуснала поръчка още, но пробно ми дава free delivery, има ли вариант да се промени на по-късен етап?

# 283
  • София
Postoqnno Peace

# 284
  • София
Супер, много благодаря!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт