Пазаруване от eChemist.co.uk

• 52 826
  • 641
  •   1
Отговори
# 300
Аз за сега само гомажа на Кибио пробвах и не съм достатъчно доволна. Confused

# 301
  • София
Ami, strahotna kakto vinagi!  bouquet

# 302
Имам 2 поръчки - от 25ти март и от 7ми април. До вчера бяха със статус Stock Allocation.
Миналата седмица писах за едната и много любезно ми отговориха, че са се свързали с доставчика им и чакат да им докарат липсващите продукти. От днес и двете ми поръчки са Dispatched и ще пиша като пристигнат.

# 303
  • София
поръчката ми от 05 април е в пощата  Grinning. всичко беше на склад обаче

# 304
ох, да се оплача, че току най-сетне да ми пратят нещата ooooh! сайта е супер, обаче това чакане е много гадно. поръчката ми е от 28.03...неща, които в момента на поръчване бяха налични, свършиха и съответно сменяхме с други и от седмица няма вест за поръчката ми, макар че им писах със запитване Tired надявам се скоро да си я получа:)

# 305
  • София
Аничка, старотно обяснение! Точно, като за блондинки!   bouquet Heart Eyes Ще ме простиш, че съм те прекръстила на ' Ами"  Joy , но това ми го прави телефонът, през който писах, та за това е и маймуницата.  Rolling Eyes  Hug

# 306
 Hug Кашмирче, все пак и аз блондинка  Joy ей за това се разбираме и е ясно  Hug (за името дори и не съм усетила  Blush)

С тези вашите поръчки ме притеснихте и "ходих" да проверявам моята на какъв хал е...пише, че е пратено, то пА и аз 1 поръчка имам  ooooh! но нз - чакам си кремчето.

п.п.

Последна редакция: вт, 12 апр 2011, 15:15 от anny_

# 307
  • София

Та дам!  bowuu Mr. Green

# 308
За тези които си търсят слънцезащитен за лице и смятат да се възползват от промото,да споделя,че аз си взех този:
http://www.echemist.co.uk/p-la-roche-posay-anthelios-xl-spf-50-melt-in-cream
Водоустойчив,разнася се много леко,страхотен е  Peace

# 309
 привет,желая да си поръчам термалната вода на Авент,дали ще ми я пратят .....аерозол може би ще я водят ,ако някой е поръчвал да сподели моля newsm78

# 310
похвал Laughing има резултат от вчеращното ми оплакване Whistling днес вече нещата ми са изпратени:) сега си нагласям една друга мъничка поръчка Simple Smile

# 311
А моите и двете поръчки са пристигнали newsm35, но не съм в София - мъжът ми ги е взел.
След няколко дни, живи-здрави, ще се похваля какво-как.

# 312
  • София
За тези които си търсят слънцезащитен за лице и смятат да се възползват от промото,да споделя,че аз си взех този:
но явно само за суха кожа. моята е нормална към смесена и ми лъщи от него през лятото.  Sick

# 313
  • софия
Един малко глупав въпрос с карта Маестро на ОББ ще мога ли да пазарувам ?Не видях да може с Пейпал и не ми се иска да използвам кредитната   bouquet

# 314
но явно само за суха кожа. моята е нормална към смесена и ми лъщи от него през лятото.  Sick
Да,това съм пропуснала да напиша Simple Smile Но в описанието на продукта го пише.
За суха кожа е  Peace

Общи условия

Активация на акаунт