Тема Незабравима (Unutulmaz) 145

• 35 773
  • 751
  •   1
Отговори
# 600
Байгън, страхотен ник си си избрала.
Наистина байгън от драми  Naughty

А, избрал съм си, не съм си избрала. Ама ти май не ме позна?
ААА Бай ни Ганя няма как да не го познаем и под чужд никнейм hahaha hahaha

# 601
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА талантливи съфорумци! Пожелавам ви да сте здрави и по-малко да се ядосвате на приумиците на създателите на филма. Огромно благодаря на всички преводачи, без тях сме загубени! Нека всички бъдем добри като тях!
Вярно е , че Еда направи огромна грешка като ги остави да тръгнат без нея и държеше да оправи скапаното си семейство. Но и Харун като се е върнал да я вземе защо не се е обадил по мобилния? По-рано толкова много си звъняха. Като отиде в Англия сякаш останаха без телефони. И като толкова много я обича как само ще гледа и ще разбере, че е щастлива и хоп отново при Едже?

# 602
  • Русе
Защо мислите,че след като сериала е  със заглавие "Незабравима" задължително трябва Еда да умре. Така и не разбрахме дали Еда е незабравимата, или любовта им  Thinking
Според мен, въртят сучат финала ще е щастлив. Най-малкото го дължат на феновете, след всички тези драми..  Crossing Arms
Но да си призная и идилията ми беше дошла до гуша (стихотворения, ресторанти, рози, танци..) Трябваше да има малко тръпка, но в никакъв случай чак такива страдания за Еда.. Close
Да ви кажа, тя си говори,че няма да прости на Харун, но го направи още когато се обърна към него и гледаше влюбено в леглото  Joy Joy Но после да се подсили драмата се разсърди пак  Joy Joy
Сега като погледне и някоя друга снимка , пак ще има драми.... Харун да хване да ритне Еджето и да я изкара от живота си, защото не може така.. Еда е права да се сдухва , като я гледа покрай него и детето си  Crossing Arms Ямур ще приеме майка си въпрос на време е. За нея имаше нови усещания, когато Еда беше близо. Усещаше майка си. И закопняваше повече за нея, особено след като спа в прегръдките й. Самата тя каза,че не е като с Едже.  Hug
Ще завърша със следното : Едже може да е била на 5 рожденни дни на Ямур, но дали ще бъде на следващите? Thinking Малко се съмнявам  Joy Joy

Oлеееее! Ако настина още година гледам такива ужасии, наистина ще имам нужда от перука! newsm09 За 6-ия рожден ден, де?! smile3555

# 603
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА талантливи съфорумци! Пожелавам ви да сте здрави и по-малко да се ядосвате на приумиците на създателите на филма. Огромно благодаря на всички преводачи, без тях сме загубени! Нека всички бъдем добри като тях!
Вярно е , че Еда направи огромна грешка като ги остави да тръгнат без нея и държеше да оправи скапаното си семейство. Но и Харун като се е върнал да я вземе защо не се е обадил по мобилния? По-рано толкова много си звъняха. Като отиде в Англия сякаш останаха без телефони. И като толкова много я обича как само ще гледа и ще разбере, че е щастлива и хоп отново при Едже?

Пълни глупости си бяха това, но нямаме избор - трябва да следваме сценария. А Еда да си оправи семейството звучи много по-трудно отколкото Сизиф да си качи камъка на върха. Тия Гюлерови са Непоправими. Аз не мога да разбера на Джемил света ли трябва да му се срути на главата, че да мръдне поне малко в разбиранията си. То всъщност това неговите не са разбирания, а неразбирания, а той самият е едно голямо недоразумение.

# 604
  • Русе
Прекрасно стихче, Байгън! Но защо те асоциирам с Бганьо?! newsm78

Странно наистина, но кой е тоя Бганьо, че нали съм нов и не го познавам?
Да бе, да! 60 пъти като си го повториш, накрая сам си вярваш! Grinning

# 605
Сега си представям как тука почти всяка жена ше храни сутрин мъжа си със сабдвии и трици  hahaha hahaha hahaha hahaha

Ще започнем да си разменяме рецепти накрая.  hahaha hahaha hahaha

Ох съвсем се разсмях с тия трици  чушки

# 606
Прекрасно стихче, Байгън! Но защо те асоциирам с Бганьо?! newsm78

Странно наистина, но кой е тоя Бганьо, че нали съм нов и не го познавам?
Който и да е автора , стихотворението заслужава адмирациии! smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501

# 607
Пред  огледалото

Стоя пред старо огледало,
което още си е цяло
торби висят ми под очите
щръкнали са ми ушите

Гледам страдалец един,
на който викат господин
а той от мъка се стопил
сякаш някой го е бил

Какво направи с мен, Еда?
За  мене стана ти съдба
А сега ми биеш шута,
моя прелестна кошута

Аз горя по тебе, мила
Ти за мен си се родила
Овъгли ми ти душата
Луд направи ме в главата

Ще те чакам цял живот
Да ти сложа брачния хомот
Ти за мен си всьо и вся
Хванах си със теб беля

Моля те, при мен ела си
Не може никой да угаси
нашата любов чутовна
не бъди към мен отровна

Ще те поканя на закуска
Ще целуна твойта бузка
Ще те нагостя със трици
Правя аз от тях мекици

Ще ти сложа чушки две
От тях да ти се дояде
А после орехи ще чупим
Вместо вечно да се цупим

newsm62 newsm62 newsm62 smile3501 smile3501 smile3501

# 608
Сега си представям как тука почти всяка жена ше храни сутрин мъжа си със сабдвии и трици  hahaha hahaha hahaha hahaha

rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImboНяма как да ни се вържат нашите мъже на такива ''закусчици'', е моя поне де .

# 609
  • София
Всичко е ясно като бял ден-Видя я да си купува цветя и реши че е на седмото небе от щастие  hahaha hahaha hahaha hahaha Даже и се ядосва за това и реши да я забрави  smile3555 smile3555 smile3555 Ама то така не става с магическа пръчка-казваш си искам да забравя и то става  Laughing Laughing Laughing

# 610
  • Русе

Не виждам жартиер  за закрепване на пистолет! Само поличката й е "малко скъсана".
Успял ли е Бату или не? Thinking

# 611
Тия Гюлерови са Непоправими. Аз не мога да разбера на Джемил света ли трябва да му се срути на главата, че да мръдне поне малко в разбиранията си. То всъщност това неговите не са разбирания, а неразбирания, а той самият е едно голямо недоразумение.
newsm10  Абсолютно недоразумение е Джамил. И в затвора беше, и пак акълът му не дойде. И на какво основание продължава да се смята за умен и да раздава правосъдие в семейството си. Не знам ако правим класация за най-абсурден образ във филма,  кой ще я оглави – то кандидатите са в изобилие.

# 612
на една от снимките когато насочва пистолет срещу него-единия ръкав  на роклята й е скъсан значи е имало борба-най-вероатно бату я е изнасилил

# 613
  • Русе

rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImboНяма как да ни се вържат нашите мъже на такива ''закусчици'', е моя поне де .
Гладните хора обикновено са зли и нервни! Сега разбирам защо  Серхан така достоверно пресъздава гневните сцени! hahaha hahaha hahaha

# 614
Защо мислите,че след като сериала е  със заглавие "Незабравима" задължително трябва Еда да умре. Така и не разбрахме дали Еда е незабравимата, или любовта им  Thinking
Според мен, въртят сучат финала ще е щастлив. Най-малкото го дължат на феновете, след всички тези драми..  Crossing Arms
Но да си призная и идилията ми беше дошла до гуша (стихотворения, ресторанти, рози, танци..) Трябваше да има малко тръпка, но в никакъв случай чак такива страдания за Еда.. Close
Да ви кажа, тя си говори,че няма да прости на Харун, но го направи още когато се обърна към него и гледаше влюбено в леглото  Joy Joy Но после да се подсили драмата се разсърди пак  Joy Joy
Сега като погледне и някоя друга снимка , пак ще има драми.... Харун да хване да ритне Еджето и да я изкара от живота си, защото не може така.. Еда е права да се сдухва , като я гледа покрай него и детето си  Crossing Arms Ямур ще приеме майка си въпрос на време е. За нея имаше нови усещания, когато Еда беше близо. Усещаше майка си. И закопняваше повече за нея, особено след като спа в прегръдките й. Самата тя каза,че не е като с Едже.  Hug
Ще завърша със следното : Едже може да е била на 5 рожденни дни на Ямур, но дали ще бъде на следващите? Thinking Малко се съмнявам  Joy Joy

newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10
До 6-тия рожден ден   animal085Едже ще бъде разкрита и изпаднала е немилост! PeaceНяма как тази невероятна любов да не победи всички зли сили!

Общи условия

Активация на акаунт