Нова година, нов късмет, ЯНУАРЧЕТА излизайте подред :) тема 24

• 26 802
  • 756
  •   1
Отговори
# 300
Честито на новите майчета и ЧРД на рожденничката ни.
Добре дошли и на новите мами.
Бубе, бях сигурна, че си родила вече, за Мила също. Явно ми накуцват гадателските способности. Laughing
Иначе аз утре съм на преглед да видим резултатите от последните изследвания и какво прави бебо - ако пак не спре тока де  Twisted Evil

# 301
Честито на мама Ренче  Hug Да е жив и здрав малкия Матей!

Захира, радвам се че всичко при вас е наред, пусни някоя снимчица да видим малкия Hug
Миш малката е страхотна  Grinning

Аз пък тая вечер усилено сънувах, че Патето е родила  Wink

# 302
  • В две тъмни очички
Още бебечетаааа  Hug

Ренче, честита ви радост! Да е жив и здрав големия господинчо!

kamelia_petkova , ааааа няма няма...аз ще преносвам...ще изчакам всички да родят и тогава аз  Joy

# 303
Нося ви още една щъркелова вест!  Mr. Green Heart Eyes

Ренче е станала мама на син - Матей! Събитието е било днес 2ри януари в 12:45 часа. Раждането е минало леко въпреки завидните мерки на господина - 3,750 кг и 53 см.

Рени, миличка, честито!   bouquet
Честито и от мен Hug

Успех утре на мамите, които им предстои секцио да мине всичко гладко  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 304
Мише, Ренче, честито! Да ви радват много бебоците.

Мери, успех утре, ще стискаме палци. Ако има и други за утре и на тях успех.

# 305
Нося щъркелова вест с една изненада!!!

SMS от мама mi6eto80:

Имаме си бебе - момиче за наша изненада. Казва се Божидара - 3000 гр, 50 см. Много бързо мина раждането, а Дара се роди в 13 и 30.

Мише, честита ви радост! Сигурно е било голяма изненада.  Hug Да ви е жива и здрава малката госпожица. Много щастие ви желая!  Hug  bouquet

Нося ви още една щъркелова вест!  Mr. Green Heart Eyes

Ренче е станала мама на син - Матей! Събитието е било днес 2ри януари в 12:45 часа. Раждането е минало леко въпреки завидните мерки на господина - 3,750 кг и 53 см.

Рени, миличка, честито!   bouquet

smile3522 newsm10

# 306
Мишето, Ренче, честити рожби! Да ви донесат много радост и щастливи усмивки!

# 307
Честито на мама Ренче !

Мили мами изоствям ви за маничко, че сам се захванала със сортиране и пране на дрешките. Вече ме гони параноята, че все изоставям и че все още нещо ще ми трябва...

моля за съвет от опитните мами колко на брой пеленки ще са ми нужни и също така одеалца( дебелина, рзмерчета) ?
- имам 5 памучни пеленки, 5 тензухени, да взимам ли още? одеалце засега 1 памучно, поръчала сам още едно по голямко, к/о мисля да е за изписването и  за транспортиране,  май ще ми трябват поне още 1-2 мънички за вкъщи? newsm78

изчезвам и до по-късно Simple Smile

# 308
  • ул. "Мечтание"
Бубе, внимавай какво си пожелаваш!  Joy

При мен положението е кофти. Кръвното ми не се променя. Имам и кървави сополи (вероятно заради кръвното).  Sad Не е нищо сериозно, но не се чувствам хич добре. Говорих с хомеопата и утре сутринта рано-рано съм при него да видим какво ще парвим.

Бебока пък се е извъртял с гръбчето в дясно и ми рита стомаха.  Thinking Странна работа. Откак се е наместил за постоянно с надолу главата май не е заставал в поза различна от гръбче в ляво.

Кате, зависи за какво ще ги ползваш пеленките. С Божидар имах два комплекта бархетени и тензухени. Отделно 5 памучни. Добре си ми бяха, ползвах ги за постилане върху повивалника, за лигавници и прочие. За вкъщи едно-две памучни одеалца/пеленки на първо време ще ти свършат работа и едно по-дебеличко (може и олекотена завивка да е).

# 309
  • sofia
Честито на новородилите! Нека бебечетата да са живи и здрави  много късмет в живота!

Аз съм си с контракции и имам чувство, че ще родя тези дни! Утре съм на лекар, та да видим

# 310
Ха, добре дошли на бебетата на майки Мишето и Ренче!

jenkata, оказа се че съм с тесен таз, не че нямаше да раждам секцио по желание. Водите са ок почти, но плацентата старее и ми казаха, че нямало да наддаде кой знае колко още. Харесва ми че са готови да го чакат до 1 седмица преди термин. Иначе се тъпча с лекарствата още, дори и с магнезия.
За теб стискам палци Simple Smile.

# 311
Може ли някоя варненска мама, която ще бъде с д-р Георги Георгиев в АГ и вече се е срещнала с него да ми пусне на лични телефонния му номер???  Praynig

http://hospital-agvarna.com/index.php?m=385&lang=1
Благодаря ти!  Hug

Честити бебешоци на Мишето и Ренчето.

# 312
  • ул. "Мечтание"
Женка, как са нещата при вас?
Предполагам, че щом още нямаме щъркелова вест от теб, положението се крепи поне за сега.  Flutter

Люба  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 313
ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА НА МИШЕТО  И РЕНЧЕТО!!
Аз да попитам,защото незнам дали да ходя до болницата,а доктора не ми вдига....Подмокрих се малко по-обилно от обикновено течение....Само че е бяло и слузесто,без кръв...Не вярвам да са водите,а в тапата май трябва да има и кръв...Имам някакви странни постоянни болки(не силни) ниско....Моля ви кажете какво да правя,защото съм само с баба,която е на 73 години и не може да ми даде актуален съвет  bouquet

# 314
  • ул. "Мечтание"
В тапата има кръв обикновено когато раждането е близо, но това далеч не е задължително. Наблюдавай се, самото падане на тапата може да предизвика контракции и болки. Засичай ги и ако продължат повече от 2 часа и са на интервал 10 минути или по-начесто бягай към болницата. Тапата реално може да падне и месец преди термин, а дори да преносиш.
Ако много се притесняваш бягай в родилното направо да те погледнат.
Стискаме палци!  Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт