Нова година, нов късмет, ЯНУАРЧЕТА излизайте подред :) тема 24

• 26 802
  • 756
  •   1
Отговори
# 405
Momi4eta,tapata mi padna.O4akvam vklu4vane tazi no6t
fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 406
  • София
mi6eto80 да ви е честита малката Божидара!
Ренче честит принц и на вас!
адис честита принцеска и на вас!!!

senedra73
Честит рожден ден мила! Да бъдеш много щастлива! Пожелавам ти леко раждане и сладичко бебче  bouquet  bouquet  bouquet

merrydimitrova, санима  Praynig стискам палци да мине леко!

какче Hug страхотни сте!!!

чери  Heart Eyes радвам се че скоро ще сте заедно с бебка!

zhekova успех и леко раждане!

# 407
  • София
zhekova, стискам ти палци и аз, но падането на тапата не означава начало на раждане в близките часове. може да падне дни преди да родиш.  Peace Спи спокойно и не го мисли, пък дано като дойде момента, всичко да мине леко  Praynig

# 408
  • Пазарджик
zhekova стискам палци мила  Praynig Praynig Praynig

Тонче ананаса е за същото като формите,и предполагам ,че най добре да натурален,а не сок или компот.

На мене от чая ми излизат киселини,затова го бях спряла за известно време,но днес пак го почнах и то в количества.

Пъпчето на моята дъщеря е при родителите ми в Америка.

# 409
  • някъде
Сакси,знам,че тапата не е гаранция,просто се водя по опита ми със София.Падането на тапата  беше и начало на болките и след 19часа мъки се роди дъщеря ми.

# 410
mi6eto80, ренче,адис честити ви бебоци! Много радости да ви носят, да ви слушкат и да сте много щастливи заедно!

... Какво направихте пъпчетата на децата си? Чувала съм приказката "хвърлени ми е пъпа там", но прилага ли се на практика като традиция - хвърля ли се пъпа на бебето на място, което искаш да е определящо за живота му?
Така съм чувала, каня се да го направя от 9 години  hahaha. Надявам се сега да сме по-сериозни с таткото - вече имаме два пъпа за хвърляне! Ама е трудно да решиш...  Thinking

cherry*  Hug, много се радвам, че се Изи се прибира вече! Не се отказвай, със сигурност ще можеш да кърмиш, няма как да имаш много кърма сега, но когато тя си дойде и суче, ще я стимулира.
kakche, много мил спомен, а и наистина му е късмет на Вики! Красиви сте заедно, усмивката ти направо грее!
saxophone, а с тебе какво става? Като ти гледам лентичката, очакваме включване!
Momi4eta,tapata mi padna.O4akvam vklu4vane tazi no6t
  Praynig Късмет, мила!

# 411
Честити нови бебоци ! Пожелавам да растат много здрави и да радват мама и тате а мамите бързо да се възстановят!
Кексче супер сте готини а ти наистина грееш!  Peace
Бо ние се родихме 2700 и паднахме първо на 2550 после на 2520 на следващия ден бяхме 2580 и ни изписаха.
Супер , че най после талисманчето се прибира вкъщи. Чери много се радвам за теб и за Изи  :hug

Момичета да попитам как сте с лохите? При мен на 28, 29 и 30 бяха доста обилни направо си бях с памперс в болницата обаче на 31 намаляха и на 1ви а днес почти никакви ги няма което ми е адски страно защото е едва 6 ден. Болката беше ужасна като се прибираше матката, но не вярвам чак толкова бързо за свърши всичко по принцип повечето карат на 40 дни.

# 412
  • sofia
Да се отчета и аз. Имам контракции през 25-35 мин. и едно силно пробождане през 15 мин. Изобщо не знам какво става. Продължителността на контракциите е около минута. Това е от мен Simple Smile

# 413
  • Пазарджик
lyuba84   Praynig Praynig Praynig

# 414
  • някъде
Люба fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 415
Леле, момичета, колко напечено стана в темичката Simple Smile МНого се зарадвах, че малката Изи ще я изписват вече! Честито на новите мамчета, какче, на снимката сте един път  Peace
Нашата бъдеща кака е мнооооого капризна тия дни, направо се не трае и все се налага да я вдигна за това или онова, в следствие на което си докарвам болки и контракции, а ми е раноооооо  Naughty Затова утре я водя на ясла да си изразходва там излишната енергия, въпреки че е с хрема и лека горна кашлица (дето си ги влачи не знам и аз от колко време). Ами не съм от камък, трябва да си почина и аз, пък не искам да раждам още, да порасне още малко бебо, амакр на последната консултация доки да каза "яяяяя, какъв Крали Марко, че той готов за излизане"  Shocked А аз "йок, искам да раждам на 35"  Laughing (РД ми е на 22-ри), той умрЕ от смях с мене, вика, не ми се вярва да дочакаш, ама аз си се надявам. Отделно пък и аз се поразболях, та ми е гадно, гадно....хич не ми е до раждане баш сега, да не говорим, че в яслата се появи варицела, а аз не съм сигурна дали съм я карала  Confused
Люба, Жекова, стискам ви палци, момичета, дано всичко мине леко и бързо!

# 416
Агентче, благодаря ти! Т.е. след 5-я ден би трябвало вече да наддават леко.

Миш, а вие с какво се храните?

Педиатрите ги знам какво ще кажат - дохранване.

# 417
Бо, брой напишканите памперси, т.к по-важно е да не се обезводнят дребчовците... за спадането на тегло не се притеснявай излишно - 10% е официалната граница за "нормално", ако стане повече почват да ги наблюдават отблизо.
Набързо да вметна, че сценарият с домашен кантар, пък кантар при педиатъра, пък такъв при съседката ще ви създаде екстра емоции и по-простата причина, че не са еднакво калибрирани и ще ви показват различно и ще има "ама как!?! ох/ах!" ... а и бебовците не наддават равномерно - има т.нар. "скокове на растеж", когато ще ни висят 24/7 на циците и ще ни правят луди и в края на месеца ще са си наддали повече от стандарта и педиатъра ще ви увика  Mr. Green няма две еднакви бебета, не ги сравнявайте, душиците!

Не забравяйте, че коремчетата им са твърде малки, а и те в началото се чистят - кой нагълтал мекониум, кой - околоплодните още неизпишкал  Grinning

Успех на всички контрахиращи  Hug леко, бързо и с готин екип!

# 418
Честито на новите мами Мишето, Ренче и Адис - да са ви живи и здрави бебешоците и да се гушкате сладко, сладко.

На всички, които са в очакване - приятни последни мигове с коремчета и скорошна среща с малките човечета.
И аз не бързам - все ми се струва, че има още много време и много не се вглеждам в разни признаци. Какво да се тормозя и да си пълня главата с предположения. А и не вярвам да пропусна раждането  Grinning.

# 419
Мацки, в предродилна съм. Днеска ще е. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт