Нова година, нов късмет, ЯНУАРЧЕТА излизайте подред :) тема 24

• 26 802
  • 756
  •   1
Отговори
# 390
Има ли такива, на които да не им се ражда още  Rolling Eyes

АЗ съЩо не бърЗам Grinning

# 391

тъй вярно:), не виждам закъде да бързаме, децата си знаят кога да дойдат на този свят, а после все нас си ни чака
(да не споменавам и колко ме е страх, направо паникирам като се замисля, хихих)

Пишете ме и мен! Laughing
Какче - страхотни сте с Виктор! Hug

Радвам се за Чери - най-после ще си бъде вкъщи с Изи!
На всички мами, които вече са си вкъщи - прекрасно е, че вече сте с любимите си хора - спокойни нощи и хапващи и спинкащи бебчета! newsm32

# 392
Честити бебчета на Ренче, Адис и Мишето 86, нека растат здрави и щастливи деца!

Много се радвам за нашето талисманче Изабела     bouquetGrinning Този месец се очертава доста емоционален както е тръгнало от Нова Година  Hug аз също имам усещането ,че корема ми се смъкна тия дни  Thinking

# 393
  • Велико Търново

И аз не ща! Най-после не съм на работа. Сега ако е съгласна десетина дни отпуска да ми даде бебка, и тогава да заповяда  Whistling

# 394
Аз изобщо не бързам. Настроена съм, че имам още месец. Като чета за родилите се бебчета ми се приисква, но има време за всичко. Ще си дойдат човечетата.
Какче, супер сте Heart Eyes

# 395
  • София
И аз не бързам особено. Багажа още не съм го събрала.  Blush Поне се наканих да пусна тая вечер една пералня с бебешки дрешки. че както бавно съхнат.. не знам кога ще ги прибирам, кога ще ги гладя..  ooooh!

# 396
Честити рожби на новите ни мами! Здрави, ядящи и спящи бебоци да гледате!  Hug

Чайовете за стимулиране на лактация помагат, лецитин ного помага при запушени канали и твърди гърди... пазете се от мастити, може да бъде безумно неприятно (мастит може да бъде причинен и от твърде стегнати сутиени)...
От личен опит - гонеше ме страшна жажда и при всяко кърмене изпивах минимум 1 бут от .5 литра вода... 9-11 кърмения в началото - надхвърлях 5.5 литра вода без да броя супи, сокове, кафета... според мен е много важен приемът на много! течности (но не и прясно мляко)

Хубаво инфо, но на англ. тук:
http://herblore.com/service/index.php?pg=article_breast_feeding

Има ли такива, на които да не им се ражда още  Rolling Eyes

И още питаш = на мен хич не ми се ражда, все още и коляното ми е доста зле, та гледам да се поглезвам и чакам и мам да дойде, за да не се притеснявам, като тръгнем към болницата на кой ще оставям каката (т.е. не се притеснявам за Гелето, а за нещастните души, на които ще им се наложи да я гледат)  Mr. Green

Абсолютно нормално е бебещоците да губят до 10% от рожденото си тегло първите 3-5 дни... ако надхърлят 10% педиатрите почват да се мръщят  Naughty

Последна редакция: нд, 02 яну 2011, 23:12 от Agent Provocateur

# 397
  • някъде
Momi4eta,tapata mi padna.O4akvam vklu4vane tazi no6t

# 398
На мен пък много ми се ражда.....Ама да не е днес и да не е утре...по-натам някъде.Или с две думи хем ми се иска, хем не ми стиска. LaughingБагажа е готов,всичко бебешко-изпрано.мъж ми всеки ден ме пита дали да сгабя кошарата,а аз все му казвам,че е рано.....Ми то поне една тапа да имаше на лице Rolling Eyes,ама нц Crossing Arms
Днес си направих и аз от прословутият малинов чай,ама нещо май киселини ме налегнаха,дали е от него? newsm78Ананасов сок изпих почти кутия и една косерва Embarassed,услади ми се и мисля утре пак  да го карам ананасово.
Какче, мнооого сте хубави!!!Пу-пу!
Я кажи как изглежда?Много ли е или малко?

# 399
  • В две тъмни очички
Стискаме палци  Praynig

# 400
  • някъде
Кафеникаворозова слуз,разтеглива.Не е много обилно к-во.Такъв страх ме люлее,че ...
Между другото,днес пих топло мляко с канела.По новините казаха,че испанките го правели  и азда не остана назад Laughing

# 401
Честито на новите майчета. Ние сме си  2 в 1 . Имам позасилено течение. Чат пат болки- леки в областа на кръста и ниско долу в корема. Но това е. И на мен ми е любопитно за тапата. На няколко пъти имах кафяво зацапване. Може ли да е падала по малко?

# 402
Какче, много сте готини. Малката ми щерка пък беше бебе 2000 в Шейново, но само ни информираха за това, когато я записвахме, нищо повече.

zhekova, късмет и стискам палци! Не се шашкай! Чака те най-незабравимото!
бебо79 съвсем възможно е да е тя, да пада на части, а също така и дълго време. Пък и ти е време Simple Smile

На мен не ми се ражда още, а и имаме още месец. От утре започвам да пера и прибирам нещата за бебка. Така бях решила - като мине НГ.

Еления на мен ми бяха излезли киселини, когато увеличих дозата от 1 на 2 чаши, но беше само за ден-два. Нощни беше писала, че е възможно да е от чая. Дано и при теб мине бързо.

# 403

Hug

Утре ще пия топло мляко с канела.

# 404
  • Велико Търново
Момичета, а този ананас за какво помага. За фурмите разбрах вече. Да са натурално сушени, не захаросани, и като ми писне тумбака, да ги ям за разкритие, нали така беше? Ама ананаса за какво? и в какъв вид - суров, компот, сок?

Zhekova, стискам палци и аз!

Общи условия

Активация на акаунт