Нова година, нов късмет, ЯНУАРЧЕТА излизайте подред :) тема 24

• 26 802
  • 756
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Честито Бебеш малка Тея да ти е жива и здрава и много да ви радва.

Никой нищо не каза за лохите  newsm78

Честно казано, аз също имах много малко кръвотечение след като родих, въпреки, че очаквах обилно количество, така че според мен няма нужда да се притесняваш, но и други да кажат.Мен ме изписаха с анемия по принцип, незнам дали е имало някъква връзка newsm78

# 496
Момичета, влизам при вас в ролята на щъркелче:)

Днес сутринта Алехsa_ стана мама на момченце 4,300 кг и 52 см!!!

И двамата са добре, още незнам как се казва бебето. На всички, които все още чакат пожелвам леко и бързо раждане и скоро да гушкат най-сладките малки вързопчета baby_neutral
   Ехаааааааааа какъв голям юнак. Май бие всички рекорди до сега. Нищо чудно, че Алекса се тюхкаше на срещата, че корема и бил най-голям. Честито на щастливите родители. bouquet

Определено води класацията Hug да е жив и здрав Hug

Днес голям бебевалеж, супер  Party

# 497
  • София
Честити бебчета на новите мами!

# 498
Честито на Бебешондел и Алекса. Много да ви радват сладурите и да са живи и здрави. На мамите бързо възстановяване.

# 499
Честно казано, аз също имах много малко кръвотечение след като родих, въпреки, че очаквах обилно количество, така че според мен няма нужда да се притесняваш, но и други да кажат.Мен ме изписаха с анемия по принцип, незнам дали е имало някъква връзка newsm78
Ами при мен бяха доста обилни първите 3 дни, после намаляха а от вчера вечерта ги нямам никакви ще отида да ме погледнат дне да видим. Но и аз съм с анемия поне като влязах да раждам бях с хемоглобин 99.

# 500
  • някъде
Малееееееее колко бебетааааа Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesЧестито на всички!Ей така се прави-тръгваш и раждаш!Не като мен.Нищо ми няма сега,след снощната тревога.Обаче гледам Люба я няма и при нея сигурно нещата не са били фалшиви. Praynig

# 501
Момичета, влизам при вас в ролята на щъркелче:)

Днес сутринта Алехsa_ стана мама на момченце 4,300 кг и 52 см!!!

И двамата са добре, още незнам как се казва бебето. На всички, които все още чакат пожелвам леко и бързо раждане и скоро да гушкат най-сладките малки вързопчета baby_neutral
Честит голям юнак на мама Алекса.Бързо възтановяване на мама и много радост в къщи да ви носи .
milena_sl , честита дъщеричка! Да ви е жива и здрава.!

# 502
Eхеее, Алекса какъв юнак само!!!!!!!!!!!! Браво, браво да ти е жив и здрав и все така голям да расте !
Миленче, честито и на теб! Гледам и Елиза си е супер отгледана, ха дано да си върви така  Hug

newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525

Хи-хи, то ще пропусна някой, ама много бебенца пухкавки  Hug Верно темата ни много късметлийска ми се струва, дано докрая да си остане такава.
Аз ни подготвителни контракции, ни чудо нямам, едвам ще издържа до сряда, да видим бебчо и моята шийка, ама не че бързам де  Wink, нямам против още седмица да сме си двечките заедно.

# 503
ЧЕСТИТО НА МАМА АЛЕКСА, ГОЛЯМ ЮНАК Е ОТГЛЕДАЛА ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ

# 504
  • В две тъмни очички
Страхотно!!! Още бебчета!!!
Честито на мама Алекса!!! Да е жив и зрав големия юнак!

# 505
ЧЕСТИТИ НОВИ БЕБЧЕТААААА! На мама Алекса синчето, и на мама Милена дъщеричката! Да са ви живи и здрави, много късмет и щастие на всички ви!!!

Досега четох статии за - симптоми за предстоящо раждане... #Crazy вече ме хваща параноята...Сега мъжо ми се обажда от работа, че днес цял ден го питали всички КАКВО СТАВАААААА... Shocked Пък мъжа ми вика - че какво да бърза, топло му е, носят го, хранят го... Laughing

# 506
Поздравления за мама Алекса- голям юнак! Да е жив и здрав!

Ех, наистина ми се ражда вече....повече отколкото ми се прави секс  Mr. Green
То с такива прекрасни новинки  Heart Eyes

# 507
Бравос на новите мами Бебеш, Милена и Алекса - да сте здрави и весели заедно с бебчетата си!

# 508
  • София
Честити бебенца на всички мами! Да са ви живи и здрави и само хубави моменти с тях!

Аз съм си 2в1, но освен, че боря бактерии, от вчера ме боли гърлото и имам лека хрема  Tired  Цяла бременност удържах фронта, въпреки че кой ли не ми бухаше в лицето и кой ли не налита да ме целува хремав. Много тъпо се чувствам, че сега се предадох, дано да ми мине преди бебенка да се появи  Praynig

# 509
Честита принцеска, Бебешондел! Да е жива и здрава, много щастлива и само радости да ви носи!

Честит син на мама Алекса! Да е жив и здрав, да расте все така голям и много щастлив!

Честита дъщеричка на мама Милена! Да е жива и здрава и много да ви радва!

Аз преди малко се прибрах от болницата, нали днес бях на тоалет на Изи. Мислех, че ще ми покажат как се къпе в корито, пък те направо под мивката  Grinning Днес беше 2410, голямо момиченце. После я мазаха с олио, кремче и й сложиха пампперс и след това я храних със шише  Grinning Утре ще ми кажат кога ще я изписват  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт