Нова година, нов късмет, ЯНУАРЧЕТА излизайте подред :) тема 24

• 26 802
  • 756
  •   1
Отговори
# 480
Да се отчета и аз. Имам контракции през 25-35 мин. и едно силно пробождане през 15 мин. Изобщо не знам какво става. Продължителността на контракциите е около минута. Това е от мен Simple Smile

Лю, успех и на теб!!!

# 481
Бебешондел честита ти принцеса Теа, уникално име, да сте живи и здрави и да се радвате взаимно!!!   bouquet

Милена и на теб честита ти принцеска, живичка и здравичка, много радост!   bouquet

Нощни успех и от мен за днес при хомеопата и пиши като приключиш...

много хубави новини в тази тема, пу пу все да са такива...

аз се връщам обратно към прането, гладенето и сортирането на дрешки, че така сам планувала за след новата година:)

Елч: мен също ме болеше м/у краката особено сутрин като ставам ми трябва известно време, за да се раздвижа, обяснявам си го с разширяването на таза и слизането на бебчо в пред таза...

Хубав ден момичета, до по-късно и се надявам да има още радостни бебешки новини днес! Simple Smile

# 482

Бебешонделчее, честита Тея!!! с тази мама, дето вече е онлайн толкова скроо след раждането й, ще е щастливка и ще расте весело момиченце, това без всякакво съмнение!:) живи и здрави и бързо да растете ))))  Hug

# 483
Момичета, влизам при вас в ролята на щъркелче:)

Днес сутринта Алехsa_ стана мама на момченце 4,300 кг и 52 см!!!

И двамата са добре, още незнам как се казва бебето. На всички, които все още чакат пожелвам леко и бързо раждане и скоро да гушкат най-сладките малки вързопчета baby_neutral

# 484
Честито на всички родили мами! Да са им живи и здрави бебчетата и да ги радват много.  bouquet

Да се похваля и аз с малко закъснение - на 30.12.2010г. в 3,50ч  се роди нашата втора дъщеричка Елиза, с мерки 3,570 кг/ 48 см, естествено раждане.
Прекрасно е да гушнеш дългоочаквато бебче. Simple Smile Кърмим се нон стоп, пълним памперсите редовно и се усмихваме чаровно. Simple Smile

Миленка, честита дъщеричка и на теб! ай, как се сгъстяват хубавите бои само )))))) да ви расте хубава и умничка момата!   bouquet

# 485

И двамата са добре, още незнам как се казва бебето. На всички, които все още чакат пожелвам леко и бързо раждане и скоро да гушкат най-сладките малки вързопчета baby_neutral

йей!, не мога да насмогна на хубавини, ех, че хубав ден!! Simple Smile честито и на мама Алекса, я какъв здрав юнак е родила! дано бързо се възстанови, а догледникът да расте здрав, красив и умен за радост на всички!   Hug

# 486
Нощни и всички останали щъркелчета, хайде, оправяйте се скоро, мацки, от всякакви болежки и неразположения, че с такъв интензивен валеж д. да ви е яко - във всеки смисъл! )))) направо си ви заричам, бързо да се развързват всички възелчета; все пак и седмицата, и годината са н-о-в-и Simple Smile  Praynig  Hug

# 487
ЧЕСТИТО НА МАМИТЕ СДОБИЛИ СЕ СЪС МАЛКИТЕ СИ СЪКРОВИЩА.
ТУТИ1 ВИЖДАМ ЧЕ И ТИ ПРЕНОСВАШ И ЩЕ РАЖДАШ В ОБ МОЖЕ ДА СЕ ЗАСЕЧЕМЕ,НО КОГА ЛИ ЩЕ Е НАПРАВО ВЕЧЕ НЕЗНАМ И ВЗЕХ ДА СЕ ОТЧАЙВАМ,НАПРАВО ИМАМ ЧУВСТВОТО ЧЕ НИКОГА НЯМА ДА ДОЙДЕ ТОЗИ МОМЕНТ.

# 488

smile3501 Голям мъж! Да е жив и здрав!

Честито на всички родили мами! Да са им живи и здрави бебчетата и да ги радват много.  bouquet

Да се похваля и аз с малко закъснение - на 30.12.2010г. в 3,50ч  се роди нашата втора дъщеричка Елиза, с мерки 3,570 кг/ 48 см, естествено раждане.
Прекрасно е да гушнеш дългоочаквато бебче. Simple Smile Кърмим се нон стоп, пълним памперсите редовно и се усмихваме чаровно. Simple Smile

Честита дъщеричка! Много щастие да ви носи!  Hug

# 489

Честито на Алехsa за голямото юуначе , начело на класцията сте за най -голямо бебче да ви е живо и здраво!!!

Миленка честита ви госпожица и на вас!!!!!!

# 490

Ехаааааааааа какъв голям юнак. Май бие всички рекорди до сега. Нищо чудно, че Алекса се тюхкаше на срещата, че корема и бил най-голям. Честито на щастливите родители. bouquet

# 491
Честита Елиза на  на Миленка да е много усмихната и да расте здрава!
Честит юнак на Алексас да и е жив и здрав!

Бебешондел ,ей че си бърза  Hug страхотно име си имате за малката принцеса ТЕЯ да ви е жива и здрава, много да ви радва  и нека има късмет в живота!

Мамчета които родихте за втори / трети път бебчовците приличат ли на каките и батковците си като бебета?
Ми малката не прилича много на баткото , руса е и с светли очи и бяла. Имат малки прилики, ще видим за напред като порасне.

# 492
Честито на Алекса и Милена!
Здрави и спокойни бебета!

Бебеш, чакаме снимки!  Heart Eyes

# 493
  • София
Леле, докато се обърна и още няколко нови бебчета!

Добре дошли на новите попълнения и бързо възстановяване на мамите!

И мен ме болят ябълките отстрани. Най-вече нощем, направо едва издържам нощта. Иначе си спя, но като се схвана и се чудя вече в каква поза да легна. А нали по гръб не е много препоръчително ... Според мен това също се дължи на разширяването на таза. Просто при всеки е различно.

# 494
Добро утро и от мен. Ех, какви новини рано сутринта. Simple Smile

Честити нови бебчета на Бебешондел, Милена, Алекса. Браво момичета.

Ние сме 2 в 1. Продължавам с контракции от време на време. Разбирайте 2-3 в деня. Чакам ,ама не се зачестяват.

маркочка, туту, стискам палци да тръгне естествено.  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт