Нова година, нов късмет, ЯНУАРЧЕТА излизайте подред :) тема 24

• 26 802
  • 756
  •   1
Отговори
# 465
Бебешондел честито, да ви е жива и здрава и много да ви радва малката принцеса Hug

Елина да ви е жив и здрав баткото  Hug

# 466
Ох, нямяте изчитане!  Hug

Сенедра, честит рожден ден, на малка патеричка!   bouquet

Мише, честита ви Божидара!   bouquet Голяма изненада е била!  Hug

Рени, честит ви Матей!   bouquet

Адис, честита ти Ивайла! Каква фина госпожица си имате!   bouquet

Кате, добрес и дошла!   bouquet

Елина, честито ти пораснало момче!   bouquet

Аз пък тая вечер усилено сънувах, че Патето е родила  Wink
Още съм 2 в 1  Laughing И няма изгледи да се променят нещата Laughing

Видях, че има и други като мен с кървави сополи (колко зловещо звучи, по-скоро са жилки кръв) Simple Smile

Мишел, пъпчето на Алекс си е още в мен.Не вярвам на суеверията относно хвърлянето.  Peace

Какче, Виктор още от раждането си е медийна звезда! С късмет идва  Heart Eyes

Санима, чакаме те и теб!
Жекова, и теб чакаме!
Люба, и за теб палци!

Докато напиша късмет на Бебеш и тя взела, че родила!

Бебеш, добре дошла на малката Тея!  Heart Eyes  bouquet  Hug

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 11 нови отговора.  Crazy

tuty1 , ти още ли си тук?  Mr. Green

# 467
Бебешондел, ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА ТЕЯ! Много да ви е здравичка, послушна, умна и красива! Много радост на цялото семейство!

Нощни,  Hug стискаме палци всичко да е наред при теб, като се върнеш от хомеопата, пиши!

Дай Боже на всички ни такова леко раждане като на Бебешондел! Praynig Simple Smile

Елина, честит празник на твоето пораснало момченце! Много здраве и късмет! nbirthday

# 468
Мамчета които родихте за втори / трети път бебчовците приличат ли на каките и батковците си като бебета?

Едно към едно - и двете са ми девойки, да видим третата  newsm78

# 469
Бебешондел честито, да ви е жива и здрава и много да ви радва малката принцеса Hug

Елина да ви е жив и здрав баткото  Hug
Честито и от мен!
Дано всички раждания да са така бързи и леки!....(дори и безшевни ако може Mr. Green)

# 470

Мъжът ми правилно отсъди, че аз и "колежките ми" от форума сме луди за връзване  Joy  Mr. Green

Бебешондел, честита ви Тея!   bouquet Да е жива и здрава, и скоро да се приберете в къщи при мъжете  Heart Eyes
Бързо възстановяване!  Hug

# 471
Бебешондел честита ти кукличка Тея да е жива и здрава и много да те слуша  Hug   bouquet

# 472
Честито на всички родили мами! Да са им живи и здрави бебчетата и да ги радват много.  bouquet

Да се похваля и аз с малко закъснение - на 30.12.2010г. в 3,50ч  се роди нашата втора дъщеричка Елиза, с мерки 3,570 кг/ 48 см, естествено раждане.
Прекрасно е да гушнеш дългоочаквато бебче. Simple Smile Кърмим се нон стоп, пълним памперсите редовно и се усмихваме чаровно. Simple Smile

# 473
честита малка Тея на мама бебеш Simple Smile да й е жива и здрава и мнооого да я радва!
а с такова красиво име със сигурност ще е и голяма чаровница! Simple Smile

милена, честита ти Елиза и на теб!
(отново поздравление за готиното име!)

много се радвам, че малката Изи скоро ще си е в къщи. може би понеже ни е талисманче, ама ми е много миличко като пише чери за нея...

ейприл беше питала, ако се роди бебето на религиозен празник дали ще го кръстим така.
богоявление ли имаш предвид или някой от мнооогото именни дни този месец?

я ми кажете вас боли ли ви между краката? сиреч тазът?
и ако не боли значи ли това, че не се разширява?
мен ме боли само отстрани (ябълките) и то само нощем като се залежа на една страна...
вярно, че не съм с тесен таз, ама пък съвсем да не се разшири...

# 474
  • В две тъмни очички
milena_sl , честита дъщеричка! Да ви е жива и здрава и много послушна!   bouquet

# 475
  • София
Бебешондел, milena_sl,  честити бебчета! Да са жива и здрава и да растат много обичани и щастливи!
И на мен ми е много любопитно дали беба ще прилича на каката. Предполагам че няма да е нещо много по-различно, все пак от един калъп не стават и тухли и керемиди...

# 476
Да се похваля и аз с малко закъснение - на 30.12.2010г. в 3,50ч  се роди нашата втора дъщеричка Елиза, с мерки 3,570 кг/ 48 см, естествено раждане.
Прекрасно е да гушнеш дългоочаквато бебче. Simple Smile Кърмим се нон стоп, пълним памперсите редовно и се усмихваме чаровно. Simple Smile
Честита ти дъщеричка, много да слушка и да расте здраво дете Hug

# 477
milena_sl , честита дъщеричка! Да ви е жива и здрава и много послушна!   bouquet
Hug
Елч,мен ме боли таза още от 5-я мес от тогава до сега все повече,вечр не мога да спя,нито да се обърна на другата страна,пия Арника преди лягане за да мога поне 5часа да поспя без болка Tired

# 478
Честито на Адис, на Милена и на Бебешондел, да имате много щастливи мигове!

Адис, доколкото съм наясно при препълнени гърди е добре да изчеждаш по малко само колкото да се облекчи напрежението и тогава да слагаш бебето да суче, иначе има опастност да не успява да дърпа както трябва и затова да иска да яде начесто. Аз не съм дипломиран помощник в кърменето, затова ти давам националния телефон за кърмене 0888-555-385 - на него винаги ще има кой да ти отговори, за съжаление 1 човек неможе да бъде на разположение 24 часа, ето и адреса на Ла Лече Лигата www.lllbg.org
От личен опит знам колко е важно да получиш бърз отговор, когато имаш проблем. Успех и пожелавам скоро да се успокоиш!!!

# 479
добро утро, маминки:) Жекович, хайде да ти е леко!!, стискам палци   Hug

Общи условия

Активация на акаунт