Нова година, нов късмет, ЯНУАРЧЕТА излизайте подред :) тема 24

• 26 802
  • 756
  •   1
Отговори
# 450
Честито Бебешондел, да ти е жива и здрава принцесата!

Стиснати палци за момичетата с планирано секцио за днес!

На 3-ти трябва да има поне 3 бебета!

# 451
Честито, Бебешондел! Да ви е много щастлива малката Тея, много да ви радват с "бате" Явор!

lyuba84 и на теб  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed  Hands Thumbsup  Hands Thumbsup  Hands Thumbsup

Някой питаше за теглото на бебето, видяно на ехографа. Много се бях притеснила - бебенка излизаше на ехографа точно 2849 гр., а след два дни се роди 3 200! Хич не вярвайте, спокойствие и здрава храна!  Mr. Green
Шегувам се, разбира се, в двата дни след ехографа, почти не съм се хранила - изобщо не ми се ядеше, бях хвърлила съпруга си в оркестъра...
Всичко ще е наред, момичета! В болницата с мен имаше майка с бебенце, родено 2.400 - нямате представа как лапаше малката! Сигурна съм, че ще наддаде значително повече от моето, а и от другите по-едри бебенца.

Последна редакция: пн, 03 яну 2011, 10:09 от Az i ti

# 452
  • Сандански
Момичета,много ви се радвам!!!И моето време вече идва,днес ще ходя на ЖК и ще видя какво ще каже док,че нашия юнак върви едричък.
На всички нови мами - да имат най-красивите и послушни деца,а тези които очакват включване днес - леко и безпроблемно!

# 453
Хич! Бубе пускай другата тема да родиш и ти!

Joy супер си Бебешондел! Да ти е жива и здрава принцеската и много много радост и на двете ви!

Ама тая тема май наистина е орисана на леки раждания.

# 454
  • Русе
Честита дъщеричка, Бебешонделче!    Heart Eyes

Аз досега се мъчих да Ви кача виртуална почерпка, но нета ми наистина е като "охльов", затова ме извинете. Баткото ни стана на 4 год. и след малко отиваме да вземем тортата, за да му я носим в ДГ  Heart Eyes

Пожелавам на всички, които са си избрали днешната дата за раждане, а и тези които все още непредполагат, че сега е момента леки раждания и здрави бебета.  Hug

Аз снощи си предизвиках контракции през 3 мин. и по едно време си мислех, че бебка ще се появи като подарък на батко си.  #Silly Ама какво да направя, като ме беше прихванало да нападам милото  luvbed

# 455
 [color=purple]Моля спешно IVY за съвет![/color] Дойде ми кърмата преди 2-3 дни и направих хиперлактация. Какво трябва да направя, през колко време да изцеждам, защото аз освобождавам гърдата и след кратко време отново е на камък и е зачервена цялата. Трябва ли да търся лекарско мнение и ако да, да се върна в родилния дом или да потърся мамолог. Моля, ако е удобно да ми отговориш на лични,т.к. нямам време да чета форума. Благодаря!

# 456
Честита ти принцеска, Бебешонделче!
Много, много да е здрава, умничка и послушна, красавицата на мама!

newsm51 newsm51 newsm51

# 457
Честито на Бебешондел! Да е жива и здрава малката Тея Hug

# 458
Новини от Бебешондел:

Малката Тея се е родила в 8:17 часа с мерки - 3200 гр, 51 см.
В 6 часа са й изтекли водите. Всичко е минало много бързо и леко. Има само 2 външни и 2 вътрешни шева на мястото на старите. Каза, че е минало по-леко от предния път и е много доволна!

Бебеш, отново честито от мен!   bouquet
Честита дъщеричка Тея на мама Бебешондел.Пожелавам ви да е жива и здрава и много послушна!  bouquet
*Elina* Честит рожден ден на баткото.Много да ви радва и занапред newsm59

# 459
 Момичета, благодаря ви за хубавите пожелания! Нямам време да чета изобщо, малката е много неспокойна, постоянно плаче, постоянно иска гърда и може би затова си докарах и проблем с хиперлактация. Ноеми, мисля че ти си имала проблем, как беше положението и как го разреши?
 Бебешондел, Честита ти дъщеричка! Жива и здрава да бъде и много радост да ви носи!

# 460
  • В две тъмни очички
Еййййй Бебошенделллл  Hug Честита малка госпожица! ДА ви е жива и здрава, много много да ви слушка и да е гордостта на мама и тате! Много се радвам, че всичко е минало леко и че двечките с Тея сте добре.
Бубе пускай другата тема да родиш и ти!
Де да знаех как до сега нямаше да ви оставя ред да пускате вия теми  hahaha

Аз за отчета съм 2 в 1 и няма никакви изгледи това скоро да се промени  Whistling

# 461
Бебещонделче, честита ви малка принцеса Тея. Да расте здравичка, засмяна и много щастлива за гордост на мама, тати и батко.
Бързо възстановяване за теб.

# 462
Честито Бебеш малка Тея да ти е жива и здрава и много да ви радва. Това беше името фаворит на Алекс за малката. Даже като си доийдохме на 31-ви и викаше Тея така щял да и вика от вчера е на Ели Simple Smile)

Бо на кърма сме.
Никой нищо не каза за лохите  newsm78

# 463
  • Пазарджик
Честито Бебешондел, да ти е жива и здрава принцесата!

Elina да ти е жив и здрав юнака!!!

Ех как ми става кеф като ,чета за новите бебета!!!

# 464
Бебешондел ,ей че си бърза  Hug страхотно име си имате за малката принцеса ТЕЯ да ви е жива и здрава, много да ви радва  и нека има късмет в живота!

Мамчета които родихте за втори / трети път бебчовците приличат ли на каките и батковците си като бебета?

Общи условия

Активация на акаунт