Нова година, нов късмет, ЯНУАРЧЕТА излизайте подред :) тема 24

• 26 802
  • 756
  •   1
Отговори
# 435
  • ул. "Мечтание"
Новини от Бебешондел:

Малката Тея се е родила в 8:17 часа с мерки - 3200 гр, 51 см.
В 6 часа са й изтекли водите. Всичко е минало много бързо и леко. Има само 2 външни и 2 вътрешни шева на мястото на старите. Каза, че е минало по-леко от предния път и е много доволна!

Бебеш, отново честито от мен!   bouquet

# 436
  • бургас
здравейте момичета и честита нова година  Hug
аз най-накрая намерих време да пиша,2в1 сме си,вече ми е много тежко  Confused
много съм изпуснала,предавам се немога да ви изчета но ще гледам да съм по редовна вече
на всички нови мами ЧЕСТИТО на останалите УСПЕХ  Hug Hug Hug

# 437
  • София
Новини от Бебешондел:

Малката Тея се е родила в 8:17 часа с мерки - 3200 гр, 51 см.
В 6 часа са й изтекли водите. Всичко е минало много бързо и леко. Има само 2 външни и 2 вътрешни шева на мястото на старите. Каза, че е минало по-леко от предния път и е много доволна!

Бебеш, отново честито от мен!   bouquet
ЧЕСТИТОООООО  bouquet  bouquet  bouquetДа е жива и здрава малката принцеса и мама бързо да се възстанови Heart Eyes

# 438
Честито на първото бебче тази седмица  bouquetМного се радвам, че раждането е минало леко Hug

# 439
# 440
Честито на Бебешондел! Да е много послушна и добричка малката принцеса!   ylinfant

Хайде, чакаме следващитеее  Hug  newsm30

# 441
  • ул. "Мечтание"

Шматкоооооо! Умора нямаш ти!  Laughing

# 442
  • Велико Търново
Честита ти принцеска, Бебешонделче!
Много, много да е здрава, умничка и послушна, красавицата на мама!

# 443
  • София
Бебешондел, честитоооо!   bouquet  Да ти е жива и здрава малката принцеса и сладка като баткото  Hug  А на някой вчера хич не му се раждаше  Joy

Стискам палци на Люба и Жекова! Дано всичко мине леко  Praynig

Момичета защо ви викат толкова често на прегледи  newsm78 .
Аз последно бях на 21.12. и следващия ми преглед е на 07.01.
Аз искам вече да раждам, точно тези последни дни са ми най-бавни, а и мразя да чакам.
 Мен сега ме викат само за тонове. Иначе последния ми преглед беше на 15 дек. Ходих за тонове след Коледа и ми казаха да ида пак за тонове, ако не родя до термин. До днес ми е термина, та май ще ходя отново  Crazy

# 444
 Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes  Тея   Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

Бебс,  Hug

# 445
Хич! Бубе пускай другата тема да родиш и ти!

# 446
Ха, привет на  мама Бебешондел и Тея!

# 447
честито на Бебешондел, да е жива и здрава малката Тея

# 448
Ехеее Бебеш честитоооо  
Да ти е жива и здрава малката Тея!!!!!

Много ме зареждате с тия леки раждания, вече тръпна яко и аз!!!

Любе с теб сме... чакаме включване.

# 449
  • София
Еха, тази сутрин големи изненади!

Бебешондел, много си бърза. Страхотно! Радвам се, че всичко е минало леко и бързо!

Добре дошла на малката Тея, да е жива и здрава и да са много палави с баткото Simple Smile

На всички мами, които имат симптоми, стискам палчета. Стана много напечено в темичката Simple Smile

Ако съм пропуснала да честитя на някоя нова мама: честити бебчета на всички! Вече ми стана трудно да следя, голям бебевалеж, но това е супер.

При мен  нещата са спокойни. Но не мога да спя нощем, много се схващам и ставам по 3-4-5 пъти, дори само за да се раздвижа. Хем ми се ражда, хем малко ме е страх, нали ми е за първи път. Иска ми се да изчакам да навържа 38 седмица май и после бебо може да излиза Simple Smile

Нощни успех с хомеопата днес, дано минат неразположенията докато стане време за раждане.

На всички други, които не се чувстват добре - оправяйте се, че бебчетата ви чакат Wink

Общи условия

Активация на акаунт