Отговори
# 150
За много години на всички.Честито на вчерашните и на днешните именици. Здрави и щастливи през цялата година.

# 151
Добро утро ,тази сутрин почерпката е от мен за здраве на двамата Ивановци(мъжа и големия син)
Честито на всички носещи името Иван,Иванка,Ивелин и специално за малките именници:
Ивет на anni2002, Иво на alice62 ,Ивайла на  Excellent ,Йоан на ioanna_,Йоан на alex_shu,Ивет на koremche,Йоана на  kaat, Ивайло на  gest извинявам се ако съм пропуснала някой Hug

Последна редакция: пт, 07 яну 2011, 07:35 от J_M_M

# 152
Ивет на anni2002, Иво на alice62 , Ивайла на  Excellent , Йоан на ioanna_, Йоан на alex_shu, Ивет на koremche, Йоана на  kaat, Ивайло на  gest, Калоян на megan@, Калоян на Хъни-Бъни, Калоян на valeto  и Калоян на PresiN!
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ЦЯЛАТА ГОЛЯМА ГРУПА ИМЕНИЦИ! ЖЕЛАЯ ИМ ЦЯЛ ЖИВОТ ДА СА ЗДРАВИ И ДА СЕ ГОРДЕЯТ С ИМЕТО СИ, А СВЕТИ ЙОАН КРЪСТИТЕЛ ДА БДИ НАД ТЯХ!
J_M_M, да са ти здрави имениците! Hug

# 153
Честит Имен Ден на всички празнуващи! Със здраве да си носите името Grinning

# 154
Честит имен ден на всички празнуващи.И най-вече на Ивет на anni2002, Иво на alice62 , Ивайла на  Excellent , Йоан на ioanna_, Йоан на alex_shu, Ивет на koremche, Йоана на  kaat, Ивайло на  gest, Калоян на megan@, Калоян на Хъни-Бъни, Калоян на valeto  и Калоян на PresiN!

Последна редакция: пт, 07 яну 2011, 10:14 от Galeto.

# 155
Честит имен ден на всички празнуващи Hug
Петьо е вече по-добре ,всъщност през деня нищо му няма ,но стане ли 18 часаа и почва да точи сополи.Слагам капки и с една много добра попма за нос дърпам сополите ,но е трудна рабпта ,защото не дава и се борим по 10 минути Crossing ArmsАз отдавам хремата само на зъбите Whistling
Днес сме на консултация и очаквам с нетърпение да видя това шило дали е качило и 100 гр Crazy
Той си кара предимно на мляко ,ако му се съберат 100 гр твърда храна на ден е добре TiredМного обича каша ,но гледам да не му давам много ,че нали и без това сме топчести Laughing
Вчера бяхме цяяяял ден почти навън ,да видим днес дали ще успеем да направим разходка,че чакам свеки на гости Sick
ХУбав ден на всички Hug

# 156
Честито на всички именници!
Да са живи и здрави!

# 157

Минавам да почерпя за двете ми именничета Йоана и Калоян!!!!!!!

ЧЕСТИТО И НА ДРУГИТЕ ИМЕННИЦИ!!!!!!

Хванала съм се да майсторя торта и разни други неща, но май нищо няма да успея, защото през нощта Йони вдигна Т и сега ще ходим до педиатърката, май е вирусче, боли я главата и гърлото, дано само не е сериозно  Praynig

# 158
Честит имен Ден на вси4ки именници !!!!!
Днес е и първият имен ден на нашата буболинка-ИВЕТ !Ние се 4удехме дали ще има имен ден,но тъй като е кръстена то4но на дядо си Иван,смятам 4е си има имен ден Winkсега да ви по4ерпя и за нейно здраве!

http://images26.snimka.bg/005976598.jpg
а сега специални поздрави за :
ИВЕЕТА!-мили4ка,пожелавам ти много много здраве и само положителни емоции!!!
Иво на Алекс Шу
Ивайла на Екселент
Калоян и Йоанна на Меган!!!!Калоян на Хъни -Бъни!
Ивет на коремче  
и на вси4ки други сладур4ета ,които празнуват днес!!!!

4естит имен ден и н а Дан4ето(със закъснение)В4ера не ми остана време да вляза във форума ...да си жива и здрава ,дан4е!!!!!
Ние сме добре,но Ивето 2 дена ,по-то4но 2 нощи вдига гемпературка,явно я мъ4ат зъбки SadПоне тази нощ спа добре Winkдано няма темпертаура пове4е..
хайде бягам да си пия кафето ,още спинка Ивето,много целувки на вси4ки!!!!

Последна редакция: пт, 07 яну 2011, 11:24 от anni2002

# 159
Минавам набързо да поздравя всички малки и големи именници.
Носете с гордост имената си, бъдете здрави, обичани, щастливи и нека тази година ви донесе безброй незабравими спомени.

# 160
  • Бургас
Честит имен ден на всички именици!
Желая ви много здраве, щастие и усмивки Simple Smile
 Мъничетата именици, да са здрави, да слушкат и да растат голеееми деца  Heart Eyes
Ивета, мила, наистина незнам какво да кажа. Има господ, няма все да е така. Достъчно преживя, дано му се види вече края...
Мен ме е обзела една депресия  Shocked по никое време и нещо не ми се пише, абеее общо взето нищо не ми се прави. Дано ми мине скоро, че ми е едно такова криво...

# 161
Честито на всички именници. Да сте живи и здрави и много, много обичани....ние сме все още с хрема и то предимно вечер. и аз се съмнявам, че е от зъбите, че точи едни лигииии и сменям лигавник след лигавник.

ама голям ми е телеман малкия. преди малко го сложих да се приспива, че едвам гледаше. заспа си за отрицателно време, гушнал си кученцето и почна реклами по телевизията и какво да видя. нашето заспало магаренце подскочи, хвана се за решетката на креватчето и си изгледа рекламите без да мигне. като свършиха, отново си легна и продължи да спинка....голям смях съм се смяла с него.

милички да ви питам. колко време трябва да е здраво детето /без хрема/, че да бием пентаксим и синфлорикс. аз смятам да си изчакам поне 10-ина, щото педито ни вика още на другия ден да ни я бие, ама мен си ме е страх

Иве, не знам какво да кажа миличка. ти си знаеш какво ти е, но имаш силна прегръдка от нас и ако ти трябва помощ на драго сърце ще се вкюча с колкото можем. само се надявам Ники да се осъзнае като поживее при баща си и скоро да се върне отново при теб

хайде лек ден от нас, отивам да посвърша нещо докато все още спи юнака

# 162
  • гр.София
ЧЕСТИТ ИМЕН  НА ВСИЧКИ МАЛКИ СЪКРОВИЩА.МНОГО ЗДРАВЕ И ЦЕЛУВКИ ОТ НАС С МИЛА! не съм ги изброила за да не пропусна някой.

ЧЕСТИТО!МНОГО КЪСМЕТ И КУРАЖ НА IVEEETA.

Днес нашият татко има имен ден!Да ни е жив и здрав и все така всеодаен.

да пачерпя:

# 163
  • последна надежда
Честито на всички именници!

anni2002, Ивет може да празнува днес, а може и на цветница. Ивет заначи цвете на чешки. Кой е като нас с два именни дни  Mr. Green.

Момичета дайте рецептата на тортата таралеж. От доста време не съм правила нещо сладичко. Сега е време да се поглезя.

# 164
Здравейте и за много години и от нас с Коко!
Да са ни живи и здрави именниците особено малките много да радват близките си!

PresiN да нацелуваш малкия бонбон и послушната кака разбира се!
По коментираните последно - непрекъснато си бърбори нещо или пищи силно, забелязала съм, повече нарежда когато се съсредоточи върху някоя играчка, а на нас предимно ни се усмихва и протяга ръчички той си е глезан и трябва да бъде гушкан непрекъснато!Показва с очички разни неща когато го питаме и доста бързо възприема всички щуротии, особено ако са показани от тати (предимно двамата играят, а мама е за сериозните неща), примерно как да замеряме едни играчки с други. Това последното като го видях и онемях, аз показвам как се галят плюшените играчки, а мъж ми как да обстрелва, явно ще трябва да обсъждаме предварително и как да си играем с детето, не си бях дала сметка за тези неща по-рано!
Хранителният режим е както при повечето кърмени бебета с тази разлика, че от скоро ядем по три пъти, съответно плодово/йогурт/каша, зеленчуково с месо (в момента въвеждам пиле) и йогурт/каша, попара предстои да въведа, може би следващата седмица. Понякога давам бисквита (обикновенна) с АМ, тази седмица взех плазмон, но нещо не се одобряват, другият хранителен "проблем", заради който въведох йогурт-а е, че опита данон активия-лимон и сега няма отърване като види зелената кофичка. Детската кухня не съм я проучвала, но четейки ви почвам да си мисля, че съм закъсняла да се запиша явно ще търсим вариант с частна, tini-mini ще чакам да споделиш подробности. Вода пием различно от 100 до 200мл. Чашка с накрайник имаме, но не допада.
На конслултации ходим редовно с предварително записан час, като стана дума и за ваксините по мое настояване в началото отложихме Синфлорикс и го слагаме в момента, като ще има два приема в първата годинка.
По повод ОДЗ имаме профил в системата, други подробности не съм проучвала. Много ми се иска да се класираме ОДЗ-то е точно до нас и отвън изглежда прилично. Сетих се има ли нещо като "отворени врати" за ОДЗ как въобще разбирате какви са условията?
Ивета, бъди много силна и търпелива! Незнам какво да ти кажа, освен да обичаш много, като за двама, Марк и да не спираш да се надяваш за Ники и когато му дойде времето да успееш да се пребориш за него!
Хм и аз бих искала да видя рецептата за тортата, в ФБ листат ми имам само Мечо Пух и Катето, ако някой реши да ми да даде контактите си на лични ще се радвам!

Общи условия

Активация на акаунт