Отговори
# 630
Момичета,
ако имате мъъъъничко свободно време вижте този линк.
На мен страшно ми хареса! Peace
http://hotfile.com/dl/99447467/d403ead/nedostatak_jenata.pps.html

# 631
Да е жива и здрава порасналата 1-годишна Ивет! Много да радва мама и тати!    bouquet
JMM, ЧРД! Много здраве, любов и късмет ти пожелавам!   bouquet
Ники се оказа с лек бронхит. Sad Засега изписаха сиропи, че да видим.  Confused
Мили-ванили, не мога да спра да мисля за милото детенце и горките му родители.  Cry  Cry  Cry
Нефер, и нашия малчуган нещо не ще да суче като хората - супер кратко през деня. Преди поне бях сигурна, че с нощните кърмения да си набавя мляко, но сега взе да се буди по-рядко и се замислям за включване на АМ или пък да въвеждам сирене и кисело мляко.  Thinking

# 632

ЧЕСТИТА 1 ГОДИНКА НА НАШЕТО ТАЛИСМАНЧЕ ИВЕТ!!!Да е жива, здрава, много щастлива и всичко, към което се стреми да го постига:)))Да радва мама и тати!!!Много целувки от нас с Рая   love001
Колко бързо минава времето!Сега си спомних и ми стана едно такова мило:)

milli vanilli. и аз си поплаках от станалото.Наистина няма какво да се каже в такъв момент.Бъди до нея и дано да имате сили....просто незнам каквото и да напиша ми се струва не намясто казано.... Hug
Спокойна нощ!

# 633
  • София
Данче, щом се кърмите, значи всичко е наред. Кърмените деца често отказват да пият вода, но ти може да предлагаш всеки път, независимо дали ще пие или пък пие съвсем малко. Полека-лека ще се научи. Според мен е важно преди всичко да се научи да пие вода, сокове може и по-късно. От тях в момента и без това няма голяма полза. Али в началото на захранването също почти не пиеше вода. Беше й някак странно и необичайно, но аз предлагам на всяко хранене без да настоявам. Така тя свикна и вече пие. Но и при нас не става дума за големи количества.

Захар не бих давала още доста дълго време. Особено в периода на растеж на зъбите не смятам, че това е особено уместно и полезно. Смятам, че децата получават достатачно количество чрез плодовете.

tini-mini, стискам палци Ники бързо да се оправи.

bora66, благодаря за телефоните на дежурните педиатри и центровете за спешна помощ. Каня се да си ги напиша някъде на удобно място още от времето когато bibi ги беше дала. То дано не се налага да ги използвам, но никога не е излишно да са някъде под ръка.

Лека нощ.

# 634
  • София
Здравейте и от мен момичета! Най-накрая успях да се добера до компютъра и бързам да ви почерпя за здравето на моята половинка. Да ни е жив и здрав, дълги години да е до нас и дано любовта и топлината да не напускат дома ни!

Честит 1-ви рожден ден и на нашето талисманче! Кога мина това време Ани? Ех, че се вълнувахме всички тогава... 1-то ни бебе  Grinning  Дано да расте будно и умно дете, да има щастливо детство изпълнено с безброй лудории и мама и тати мноооооого да й се радват и да се гордеят с малката си, вече голяма госпожица!   bouquet

Живе  happy bd  Дано всеки ден да е едно малко чудо за теб! Много любов, щастие и сбъднати мечти ти пожелавам от все сърце!

Пак има много болни  Sad  Дано бързо да оздравявате и отбора да се сбира пак на среща... В този смисъл - къде изчезна Джули? Мила, надявам се, че сте добре с малката кукла Ема и пиши като имаш време.  Hug  Таня  също се позагубиха с Карина....  newsm78

Ели... не знам какво да кажа. Дано Господ не подлага никой на такова изпитание! Горките родители  smile3518  Дано почива в мир малката душица!

# 635
Честит рожден ден на малката ни кака ИВЕТ.Да расте умно и весело дете да бъде здрава и щастлива и винаги усмихната!
Искам да попитам овесените ядки не са някакви детски нали а съвсем обикновенни от хранителните магазини . като ги приготвяте на децата пасирате ли ги?

# 636
Moмичета,много ,много ви благодаря за сърде4ните пожелания!!!!!
наистина днес беше един много вълнуващ ден в нашето семейство! Hug Heart Eyes

Изкарахме страхотно празника на Ивето:)станахме рано,съставихме планът  за деня;) пазарувахме,после мъжа ми разходаше малко гостите ни ,за да мога да пооправя ,да поиз4истя 4е с тези две деца сега:)))ве4е следобед приготях ястията за ве4ерта(другата мама ми помогна и тя),мъжете се заеха с украсата -Украсихме с много балони,надписи 4естит 1-ви рожден ден,Ивет,имахме хартиени шапки и свирки,детски 4инийки,фойерверки ...абе въобще като за детски рожден ден:))))) по късно дойдоха и други гости и беше много весела и изпълнена с емоции ве4ер:)!И Ивето беше много щастлива,сякаш знаеше ,4е  всичко това е за нея!!! 4ухме се с бабите ,дядовците ,и братята ни,които са в Бг,и те там бяха  празнували Simple Smile

е,нашата ''кака''е ве4е на 1 годинка!Наистина не мога да ви опиша колко много се вълнувам и съм доволна от изминалият ден!!!!
скоро ще ка4а снимки във фейсбук ,ще гледам и тук да сложа някоя Simple Smile
прегръщам ви всик4и ,и още веднъж БЛАГОДАРЯ ЗА ПРЕКРАСНИТЕ МИЛИ ДУМИ!!!!!!

П.С И тук 4естит рожден ден на J M M
Бъди здрава,весела,много оби4ана майка и съпруга и нека късметът е винаги с теб!
сега отивам да лягам ве4е!целувкки и до скоро пак Simple Smile Hug

# 637
Добро утро,много благодаря за пожеланията и тази година мина януарската празнична серия.Прекарахме си чудесно за мое щастие само два дни празнувахме  Mr. Green защото преди две години се наложи 4 пъти (3 в къщи и в 1 градината) да подготвям празник.
tini-mini дано Ники се оправи бързо  Hug
Момичета ние всеки ден излизаме навън може за 20 мин да е но излизаме,,ще има ли други "луди'(така ми каза съседката като ме срещна) като мен които днес при  тези -10 да ги извеждат мъниците?

# 638
  • Düsseldorf
Добро утро и честит първи рожден ден на "априлче" 2010! Да е много здраво и усмихнато и създава много радости на мама Ани и тати!!! Започна се с вълнуващите празници на милите ни дечица, порастнали като гъбки!!! Simple Smile
Тини, стискам ви палци да се оправите бързо!!  Praynig

Аз съм болна, едва гледам, гърло ме боли ужасно, както и всички мускули по тялото. Вчера изпратих мъжа си в командировка в чужбина и се тръшнах - цял ден не можах да стана. Обаче на този фон имаме и хубава вест - най-сетне вчера се показа, макар и съвсееем мъничко, дългоочакваното първо зъбче на Йоан! Сигурно сме от последните... Simple Smile

# 639
Алекс Шу ....не сте последни...може би ние ще водим класацията за последно озъбени, последно пролазили и проходили...вече почвам да се притеснявам  newsm78 newsm78 newsm78

# 640
  • Бургас
J_M_M, преди да се разсополеви всеки ден съм го изкарвала без 1-2 пъти, защото беше много студено. Сега, като беше болен го изкарах 2-3 пъти, но след това си повисяхме вкъщи около седмица, че нали много грип, много нещо  Mr. Green Ама от днес пак започваме да си излизаме  Rolling Eyes Ако е много студено, мятам му дъждобрана да не му духа и поне мининмум 30 мин. гледам да сме навън. Не си "луда", нормално е... И все пак, всеки си преценя кога да си изкарва детето и кога не. Ти си знаеш най-добре Simple Smile
alex_shu, честито зъбче  newsm47 !!!
pinzi и не сме пролазили, проходили и т.н. Не мисля, че има нещо притеснително. Това, че някои деца правят, не значи, че всички трябва да го правят  Hug Зъбчето, аз бях писала как ни излиза 100 години  Mr. Green
табу, честито прохождане на малкия!
Тини, бързо оздравяване на Ники Hug
Веси, много е хубаво Simple Smile
Айде като за последно и да се оплача, че буболинката няма да може да ни вмести в графика за торта Sad

Последна редакция: ср, 26 яну 2011, 10:24 от *Sesil*

# 641
  • Sofia
Привет!

И ние гледаме да не пропускаме разходка. Днес срещахме само 2-3 колички и много бели мечки  Mr. Green
Захар, но фруктоза, слагам по малко на попарата, иначе се цупи. На плодовете не слагам, гледам да има по някой сладък плод - слива, круша, иначе само ябълки не иска напр.

# 642
Здравейте и от нас Simple Smile
Ние се озовахме освен с месечните сополи и с разстройство вече 4ти ден. Само на кърма го оставих ( той почти и не яде друго), но се чудя дали да не давам и нещо друго  newsm78 Някой скоро се беше оплакал от разстройство, как го преборихте?
Мили ванили-нямам думи, много тежко. Дано го преодолеят хората и успеят да си имат и друго детенце..
Тини Мини, скорошно оправяне! И на всички болни дечица и мами!

# 643
Привет-мривет Simple Smile
Моят дребен от юни ще ходи на ясла и не съм наясно как да се справ с 2 проблема - приспиването и задължителния сутре€шн сън в 9 до към 10 или 11  newsm78

# 644
  • София
Здравейте момичета,

Влизам набързо, за да почерпя за 10-тата месечинка на моята Али. Да ми е жива и здрава!

Иначе днес беше приятно за разходка. Макар и студено, времето беше тихо и дори по едно време имаше слънце. Та ние се възползвахме и двете се върнахме вкъщи доволни.

jabata_dil, ако тези два проблема те притесняват заради тръгването на ясла, може би има смисъл да ги коментираш предварително с персонала там. Те имат със сигурност доста опит и бидейки наясно с режима и обичаите в яслата, според конкретния случай, биха могли да дадат идея или препоръка.

Общи условия

Активация на акаунт